Şimdi Ara

Msi z370-A pro yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar anakartı dün aldım. yanında 8600k ve 16 gb 3000mhz lik bellek var. Benim şöyle bir sorunum var. İnternet var gibi gözükse de kopuyor ve internete girmiyor. ilk kurulumda da internet yoktu. başka pc de driver alıp yükledim. bu sorun sık sık yaşanmakta. sıkıntı ne olabilir. daha önceki kartım 2013 yılında aldığım gigabyte marka bir karttı hiç boyle bişi yaşamadım. ayrıca msi anakartlar için hangi program filan kullanılır ana sitesinde bulamadım.



  • Anakartın driverları içinde dahili ethernet kartınızın driverı vardır. Bunun düzgün yüklendiğine eminseniz sorun anakarttan kaynaklanmıyordur.

    Tabii ki tek istisnası anakartın hasarlı olması olabilir. Ethernet kısmında problem varsa bu dediğiniz olabilir ama 0 anakartta çok düşük bir ihtimaldir.

    Eğer anakart hasarsız ve driverlar düzgün yüklenişse sorunu modemden başlayıp altyapınıza kadar her yerde arayabilirsiniz. Kablolar, modem, kullandığınız internet tipine göre telefon hattı, swtich hepsinde sorun olma ihtimali var.

    İSS'iniz le görüşmenizde fayda var bana kalırsa.
  • @Siannis yardımın için çok teşekkür ederim. Sorun ethernet kartındaki family control özelliğinden kaynaklanıyormuş. kurcaladım buldum. tekrar teşekkür ederim. bu kartı alacak arkadaşlar için uyarı yapayım. ethernet ve driverlar kurulu gelmemekle beraber dvd sürücünüz yoksa yandınız. ben diğer pc den driver indirim usb ile kurdum

    @Rakanoth dostum bu anakart ile ilgili arama yapınca konu çıkmadı. internette de yok bu anakarta bağlı bu konu. pci family control yazınca bişiler çıkıyor. bende bunu sonradan çözdüm. konuyu açtığımda haberim yoktu daha öncesinde de konusu yoktu.

    bu açtığım konu sayesinde google araması yapan insanlar artık çözüm bulacak. ilgine teşekkür ederim.
  • Aynı anakartı kullanıyorum. Driver'ı kendi sayfasından indirip kur sorun çözülür.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Oyle yapıp hallettim. peki sizde de aynı sorun yaşandı mı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dufpanla

    Oyle yapıp hallettim. peki sizde de aynı sorun yaşandı mı acaba ?

    Hayır ben direkt dedim gibi yaptım sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.