Şimdi Ara

MSI SUPRIM X 3080 10400TL IADE EDILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HB den aldım. aldığım fiyata isteyen bir arkadas varsa verebilirim. yada iade edilecek.

23.12.20 faturalı.

Çeşitli testler yaptım kart üstünde. Piyasadaki iyi kartlardan biri. gayet soguk calısıyor ve cok sessiz, CW yok.

1-2 oyunda deneme fırsatım oldu, chip 2160-2175 hold yapabiliyor. VRAM +1000 OC olabiliyor rahatlıkla. Neredeyse hiçbir sorunu yok. 3080ti almaya karar verdigim için bu ilan açıldı.

Tabiki pazarlık vs yok.Hertürlü soruya cevap verebilirim kart ile ilgili merak eden arkadaslara.

NOT: ilan üzerine mesaj atan bir arkadas kartı yeterince zorlamadıgımı bu boost hızlarını yakalamanın zor olduğunu belirtti. Zaten en iyi chip bu kartta diyerek fazladan para alma gibi bir talebim yok. Alacak arkasaslar alelade en basit suprim x kabul ederlerse kartı sevinirim.

MSI SUPRIM X 3080 10400TL IADE EDILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemartes -- 6 Ocak 2021; 8:56:8 >

• Bu kaçıncı iaden hocam 6800XT konusuna giriyorum iade 3080 konusuna giriyorum iade ? Sohbetimiz var devamlı forumda denk geliyoruz falan ama yaptığınız artık beni bile rahatsız eder oldu. Sizin ve size benzer bir kaç üye yüzünüzden bu yasa da değişecek milletin alacağı kartı da baltalıyorsunuz. Al overclock yap kartı zorla denemeler yap iade et bence siz hiç para vermeyin alın 13 gün oynayın iade edin böyle böyle 4000 serisine kadar gidersiniz.

Sonra da amazon yurt dışı şöyle güzel böyle iyi. Yakında iade kuralları değişirse hiç şaşırmam.
  • 3080 ti mi :)
  • Bu kaçıncı iaden hocam 6800XT konusuna giriyorum iade 3080 konusuna giriyorum iade ? Sohbetimiz var devamlı forumda denk geliyoruz falan ama yaptığınız artık beni bile rahatsız eder oldu. Sizin ve size benzer bir kaç üye yüzünüzden bu yasa da değişecek milletin alacağı kartı da baltalıyorsunuz. Al overclock yap kartı zorla denemeler yap iade et bence siz hiç para vermeyin alın 13 gün oynayın iade edin böyle böyle 4000 serisine kadar gidersiniz.

Sonra da amazon yurt dışı şöyle güzel böyle iyi. Yakında iade kuralları değişirse hiç şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 30 Aralık 2020; 17:26:57 >
  • 3080 e doymadın,3080ti pişiriyorsun.
  • Alelade sıradan suprim x isteyenler kaçırmasın. ☺Ben 11kya aldım.şu an için en iyi fiyat bu görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI SUPRIM X RTX 3070
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.