Şimdi Ara

MSI RX3870-T2D512E-OC kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kartı aldım sorunlar yaşadım fakat garantide sorunlar çıktığı için değişemedim ve tekrar bana geri geldi bende temiz bir format atıp denedim sonuçlar şu şekilde.

MSI RX3870-T2D512E-OC  kullananlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maveraaa -- 15 Nisan 2008; 19:53:44 >

• arkadaşım fan sesi için bende msi kartımdan çok şikayetçiyim ama sıcaklık değerleri çok güzel 30 dereceyi geçmio
    senin karta gelince riva tuner gibi programlarla fan hızını ayarlayabiliyosun senin kart desteklio ama benim 2600xt desteklemio yada ben beceremiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

arkadaşım fan sesi için bende msi kartımdan çok şikayetçiyim ama sıcaklık değerleri çok güzel 30 dereceyi geçmio
    senin karta gelince riva tuner gibi programlarla fan hızını ayarlayabiliyosun senin kart desteklio ama benim 2600xt desteklemio yada ben beceremiorum

rivatuner ın 2.08 sürümünü indir bende benim 2600 le yapamıyodum ama bunla yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

arkadaşım fan sesi için bende msi kartımdan çok şikayetçiyim ama sıcaklık değerleri çok güzel 30 dereceyi geçmio

rivatuner ın 2.08 sürümünü indir bende benim 2600 le yapamıyodum ama bunla yaptım

ok bi deniyim

• valla denedim ama bi gelişme yok heralde benim kartın fanı ayarlanmıo
  • riva tunerla gidiyor ses ama ayarlamayı iyi yapmak lazım.apply start up falan onları tıkltın aslında biyerde yazıyor ayarlamanın yolu zamanım olsa yardımcı olmak isterdim
  • 3870 olarak gözükmeme sebebini bilmiyorum. Ama, bir sorun değil. Bendeki MSI 3870'te de durum aynı.

Fanı rivatuner'den denetler misiniz? %80'de mi görünüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar rivaturnerde sesi kestim biraz fan hızını 50 e getirdim ama oyunlarda sorun olur mu bilemiyorum.
  • arkadaşlar bu kartla 3dmark 06 test yaptım aldığım sonuç üzücü sizcede öyle değil mi?

• Ekran kartı fan hızı ayarlama için direk vga biosuna müdahale edebilirsin, herhangi bir problem olmuyor.
    Ben Powercolor x1650xt nin ayarlarını 2D de fan hızı = %33, 3d de %66, sıcaklık 80 dereceyi geçtiğinde de %100 çalışacak şekilde ayarladım. Gerçi 65i bile geçmedi şimdilik ama olsun ne olur ne olmaz. Ayrıca program çalıştırmaya gerek yok yani. Program olarak ATI için;
    Rabit 2.2.0 ve Winflash110 önerebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dream_kenan

arkadaşlar bu kartla 3dmark 06 test yaptım aldığım sonuç üzücü sizcede öyle değil mi?

puanınız çok düşük bide test xp de yapılmış kartınız da bi problem olabilir aynı durum bendede mevcuddu maviye iade etdim arızalı çıkdı şimdi xp de biraz kasarak 13600 puan alıyorum imzadaki sistemlen

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

quote:

arkadaşlar bu kartla 3dmark 06 test yaptım aldığım sonuç üzücü sizcede öyle değil mi?

puanınız çok düşük bide test xp de yapılmış kartınız da bi problem olabilir aynı durum bendede mevcuddu maviye iade etdim arızalı çıkdı şimdi xp de biraz kasarak 13600 puan alıyorum imzadaki sistemlen

gerçekten sorun varsa değiştirebeilirim yeni olduğu için lütfen yardımcı olun

• Benim 3850 yi normalde %25 fan hızında çalıştırıyorum...Sıcaklık 40-45 arası oynuyor...Oyuna girmeden öncede hızı %60 a çıkarıyorum...Sıcaklık 60-65 arası değişiyor...Zaten oyun oynarken ne fan sesi duyuyorsun ne bi şey...
  • bazı ati lerde sıcaklık-fan çalışması gayet güzel (His iceq) ama bazılarında maalesef rivatunera ihtiyaç duyuluyor.

@dream_kenan

temiz bir formattan sonra güncel driverlardan sonra bir daha 3dmaark06 testi yap.ozaman anlaşılır kartta sorun olup olmadıgı.
  • arkadaşlar kart dünden beri sorun çıkartmaya başladı bende servise yolladım şimdi makinadan ses çıkmıyor yani makinanın çalıştığından bile şüphe edilecek derecede sessiz. iade edecektim sorun çıktı bilginiz olsun diye söylüyorum bunları ii günler.
  • quote:

arkadaşlar kart dünden beri sorun çıkartmaya başladı bende servise yolladım şimdi makinadan ses çıkmıyor yani makinanın çalıştığından bile şüphe edilecek derecede sessiz. iade edecektim sorun çıktı bilginiz olsun diye söylüyorum bunları ii günler.

iyi yapmışsın değiştire biliyosan his iceQ al
  • walla iceq alcaktım ama fatura benim üzerime olmadığı için firma üzerine olduğu için geri iade edemedim ondan yine msi gelecek . birde elimdkei eski kartım palit 7600gs sonic ile 3dmark 06 testi yaptım ondan 2600 falan aldım iyice şüphelenmeye başladım sistemdemi sorun var diye acaba
  • quote:

walla iceq alcaktım ama fatura benim üzerime olmadığı için firma üzerine olduğu için geri iade edemedim ondan yine msi gelecek . birde elimdkei eski kartım palit 7600gs sonic ile 3dmark 06 testi yaptım ondan 2600 falan aldım iyice şüphelenmeye başladım sistemdemi sorun var diye acaba

7600gs ile normal o puan
  • anladım tşkler yardımlarınız için şimdiden
  • yeni test sonuçları eklendi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.