Bildirim
MSI RX1950Pro kullanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben onu da gördüm evet ram sogutmaları yok heatsink takma şansında yok fanın direk altında kaldığı için sorun olubilir ama denemek lazım -
ucuz die msi almak istiyorum diğerlerine göre.. İnşallah bi problem olmaz -
MSI kart taki ramlerin üzerinde suğutucu yok dedik ama linke bakarsanız ram ler daha soğuk çıkmış tul (powercolor )a göre..Enteresan
Sanırım msi siparişi veriyorum..
http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=133603 -
Verdim siparişi..Hayırlısı bakalım -
iyi de zaten çoğu ekran kartının ramlerinin üstünde soğutucu olmaz.
ram soğutucusu olmayan bi kart sorun çıkarak diye bi kaide yok.
ram olması gerekn hızda yada daha altında çalışıyosa çok ısınmadığı için soğutucuya gerek yok zaten.
ancak oc yapıldığı durumlarda ısınmadan solayı oluşabilcek problemleri engellemek için soğutucu konulabiliyo. -
bende almayı düşünüyordum ama ramlerde soğutucu olmaması dezavantaj
galiba sapphire alacam. -
bende bu karttan almayı düşünüyorum 7600gt xxx edition var elimde onu satıp buna alayımmı sizc buna değermi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 7 Ocak 2007; 21:03:17 > -
Yukarda verdiğim msi incelemsine bakarsanız diğer x1950pro larla arasında fark yok gibi.. mesela gpu sıcaklığı tul dan fazlayken ram sıcaklığı daha az.. Performans olarak da hiç bi fark yok..Su an kullandığım msi 6800 den de oldukca memnun oldugum için yine MSI tercih ettim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: kartal2339
bende bu karttan almayı düşünüyorum 7600gt xxx edition var elimde onu satıp buna alayımmı sizc buna değermi
değer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X