Şimdi Ara

MSI - RX1300-TD256E Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
12.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI - RX1300-TD256E Hakkında...

Arkadaşlar bu ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz? Gigatekte 102 USD + KDV (üyelik fiyatı) ile satılıyor
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1579

Kartın özelliklerini aşağıdaki linkten bakabilirsiniz :

http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699

Bana sanki özelliklerine göre çok ucuzmuş gibi geldi
    Aslında yeni çıkan ekran kartlarından haberim yok, hangisi iyidir hangisi değildir fazla bilmiyorum

Acaba bu kart alınırmı? OC performansı nasıldır? Biyerlerde sanki Ati'in bu kartları oc performansı yuksek olarak urettiğini duymustum ama fazla bilgim yok. Mesela GPU : 750 RAM : 1000 MHZ ye yaklasırmı?
    Ve almayı düşündüğüm EPOX 9NPA+ Ultra anakart ile tam performans çalışır mı?

bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
    sevgiler
    EMRAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 11 Kasım 2005, 17:18:47 >

• "ATI'nin son çıkardığı kartlar bizi gerçekten etkiledi. Yeni verimlilik değerleri ekran kartı pazarını ileriye doğru sıçratacak. Güç ölçümleri çok güven vermese de bahsettiğimiz kartlar dünya üzerindeki en hızlı şeyi isteyenler için tasarlanmış. Enerji tasarrufu özellikleri ve en fazla 25 W TDP (ısıl tasarım gücü) ile X1300 karlat kesinlikle biraz oyun başarımı ve AVIVO video desteği isteyen kullanıcılar için mükemmel."

tomshardware'in incelemesinde böyle bir yorum yapılmıs...

birde yabancı forumların birinde bu kartın performansının neredeyse 9800pro ya yaklastıgı ve hatta geçtiği yorumlarını okumustum. mesela 3dmark 05 te 2800 puanına dayanıyor... Tabi bu değerler oc li mi değilmi bilmiyorum...

Arkadas fazla oyun meraklısı birisi değil, genelde bilgisayarı video, resim, müzk dinleme, internet vb. işler için kullanıcak ama arada sırada da oyun oynarım diyen birisi...

ama gidip te sırf bu yüzden x300 almak istemedim. Ayıp olur çocuga

giriş/orta seviye oalrak sizce bu kart alınırmı bu fiyata, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Emrah

• 1300 hyper memory o.1300 pro değil.64 bit olması lazım.x550 alın daha iyi.
  • linkteki kart 128 bithttp://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1723&cid=3&pg=5 burda incelemesi var güzel karta benziyor benim kart leadtek 6200td id mod ve 370/670 oc li 3d mark 05 skoru 2500 bu kart oc siz 2800 almış.
  • x1300pro o kadar ucuzsa alın gitsin.105$+kdv bayağı iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Kasım 2005, 18:34:02 >
  • 256 mb 1300 pro 150 dolar,o kartın 1300 pro olması imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

256 mb 1300 pro 150 dolar,o kartın 1300 pro olması imkansız.

Evet, Gigatek yanlış yazmış olmalı.Zaten kutusunda da pro yazmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

yarın bi arayıp sormak lazım o zaman
    saolun bilgilendirdiğiniz için
  • gigatek de buranın linkini vermiş , bizde onlara soracaktık , nolcak şimdi

dön baba dönelim
  • arkadaslar bugun ulasamadım gigateke
    acaba bu konuda daha ayrıntılı bilgisi olan varmı
    eger gercekten bu fiyata bahsettiğimiz kartı veriyorlarsa çok iyi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

tUĞER KARDES

http://www.msi.com.tw/program/newsrelease/news_page.php?UID=442

MSI ın resmi sitesinde bu kart ile ilgili verilen bilgide verilen resim ile gigatekin sayfasına koydugu resim tıpatıp aynı. yani sanıyorum ki x1300 lerin kutusunda pro yazmıyor...

arkadaslar sistemi en gec yarın almam lazım, bu kart eger bu fiyatta ise cok uygun değilmi? OC için de ideal bir kart, zaten default 3dmark 05 te 2800 alıyor.

lütfen yardımcı olun

• http://www.hexus.net/content/item.php?item=3566

yukarıda linkini verdiğim sitenin incelemesinde x1xx serisi ekran kartlarının fiyatları var ama 28 eylül tarihli...
  • Eğer güveniyorsan al bence. Biz de öğrenmiş oluruz.
    x1300 hyper memory
    x 1300
    x1300 pro diye 3 modelvar.Bunların yurtdışı fiyatı bile belli.

1300 Pro alışveriş sitelerinde 120-130 euro dan aşağı değil.
    Seninki en iyi ihtimal 256mb x1300 dür.

Dediğim gibi güveniyorsan al.Ati tool da everestte bakarsın kaç mb kaç bit diye.Saat hızlarına da bakar bize de bildirirsin.
  • quote:

Eğer güveniyorsan al bence. Biz de öğrenmiş oluruz.
    x1300 hyper memory
    x 1300
    x1300 pro diye 3 modelvar.Bunların yurtdışı fiyatı bile belli.

1300 Pro alışveriş sitelerinde 120-130 euro dan aşağı değil.
    Seninki en iyi ihtimal 256mb x1300 dür.

Dediğim gibi güveniyorsan al.Ati tool da everestte bakarsın kaç mb kaç bit diye.Saat hızlarına da bakar bize de bildirirsin.

adamı kobay gibi kullanmayalım şimdi

• Gigatek ürünü tanıttığı sayfasında;
    quote:

* Bu sitede gösterilen ürun bilgileri üreticiler ve çeşitli kaynaklardan derlenmektedir ve sadece bilgi amaçlıdır.
    * Ürün özellikleri ve bu sitede gösterilen bilgiler, inceleme anında değişmiş veya hatalı olabileceğinden dolayı, güncel ve kapsamlı bilgi edinmek için üretici sitelerine bakmanızı öneririz.
    * Üreticiler ve GİGATEK ürün özelliklerini değiştirme hakkını saklı tutar.
    * Ürün bilgilerinin kullanımından ötürü GİGATEK sorumluluk kabul etmez .

yazmış.
    şimdi insanın aklına bir soru geliyor...
    acaba biz misal x1300pro yazısını ve burada yazılan özeliklere inanıp sipariş versek ve kart geldiğinde x1300HM veya X1300 gelse mağdur olacak mıyız ve bu mağduriyet karşılanacak mı?

• Garantili iş için kasayı götürüp taktırmak ve yerinde görmek lazım
  • evet hoca Ankaraya gideriz bi X1300pro için
  • Merhaba,
    Yeri gelmişken bana da maks. 80 usd civarı bir pci-ex ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz.
    Mesela sapphire x550 yada msi nx6200 td, hangisi iyidir sizce,
    zaten pci-ex olayını anlamış değilim neden herkes pci ekran kartını tavsiye ediyor, agp ve pci arasında ne fark var fazla bir performans artışı varmı, şimdi eğer değmeyecekse ekran kartına ve anakarta fazladan para vermek istemiyorum. Bunu bir anlatabilirmisiniz acaba, Saygılar
  • bu kart fiyat prformans ve özellik bakımından çok iyi...
  • İyi de birinin alıp test etmesi lazım.Ne de olsa yeni bir kart.İnsanın içi rahat olması lazım.x1600 serisi olsa rahat olurduk ama 1300 deyince insanın içine bir kurt düşüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.