|
Merhaba arkadaşlar , Kişisel bilgisayarımda kullandığım RTX 3070 Ti ekran kartımı, bilgisayarı kullanmadığım zamanlarda da mining için kullanıyorum. Maalesef değişim öncesi ekran görüntüsü almayı unutmuşum, ancak mining yaparken bellek sıcaklıklarım 102 - 108 derece arası değişiyordu. Kartın içini açıp tozunu vs. aldıktan sonra hepsiburada'dan aldığım thermalright termal pad ile, stock olanları değiştirdim. Termal macunu da fotoğraftaki coolermaster macun ile değiştirdim, core sıcaklığında çok bir değişiklik olmadı gerçi. Değiştirmeyi düşünen arkadaşlar varsa diye fikir olması için paylaşıyorum. Sadece fotoğrafta işaretlediğim 3 adet pad'i değiştirdim, diğerlerine dokunmadım. Sıcaklıkları kasanın yanındaki cam kapak açık şekilde elde ettim, kapağı kapatınca core 43-45 , memory'de 76-80 arası değişiyor. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 16 Nisan 2022; 19:59:9 > |
|
i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt