Şimdi Ara

MSI Radeon HD 3870 X2 OC ayrıntılı testler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak: http://www.tweaktown.com/reviews/1279/msi_radeon_hd_3870_x2_oc_graphics_card/index.html

Test System Setup

Processor(s): Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3GHz (333MHz x 9)
    Cooling: Corsair Nautilus500 (Supplied by Corsair) with Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound (Supplied by Arctic Cooling)
    Motherboard(s): ASUS Blitz Extreme (Supplied by ASUS)
    Memory: 2 X 1GB Corsair XMS3 DDR-3 1066MHz 7-7-7-21 (Supplied by Corsair)
    Hard Disk(s): Hitachi 80GB 7200RPM SATA-2
    Operating System: Windows XP Professional SP2, Windows Vista
    Drivers: Catalyst 8.1 and Forceware 169.06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurpinter -- 23 Ocak 2008; 23:33:16 >

• Görünüşe göre kart beklenenleri o kadar da karşılamıyor. Ama yine de çok yüksek çözünürlüklerde fark ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurpinter -- 23 Ocak 2008; 23:33:29 >

• bugün bu gördüğüm 3. test sonuçları ve 3870 x2 sonuçları genel olarak 8800 G92 karşısında beklenilen üstünlüğü sağlıyamıyor.sürücü problemi var şu anda gibi gözüküyor, ben x2 den bu kadar düşük performans beklemiyordum
  • ilk gün yırtıp enginleri, denizlere sığmayıp taşanlar toz olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

ilk gün yırtıp enginleri, denizlere sığmayıp taşanlar toz olmuş...

senin işine geliyor degilmi.
    3870x2 @Kumandan 8800GTX ULTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 23 Ocak 2008; 23:50:06 >
  • sadece coh ve coj testi var. bu testlere göre madem yorum yapacaz tek başına 3870, 8800gts ye hiçde uzak değil. hatta 3870x2 ye de çok yakın. 2gpu %20 eprformans getirmiş. ilginç genel kanı oluşturabilecek kadar geniş değil testler
  • kartın çıkmasına kaç gün kaldı hala sürücü problemimi var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • testi yapanlardauygun sürücü yok belkide. ilginç diğer testlerdede durumda bi fark yok. tek 3870, 3870x2 den 1-2 fps felan geride genelde. fazla çelişkili testler yayılmaya başladı gene
  • Crysis niye yok acaba yoksa nvidia ezip geçtiği içinmi

Gelecekteki oyunlarda crytek motoruna benzer bir grafik motoruyla yapılacaksa , ve x2 nin halaa driver sorunu varsa ati'yi zor günler bekliyor

Ati sertifikalı 2 oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 24 Ocak 2008; 0:12:10 >

• beyler b u testler gerçek toms hardwaredekilerde gerçekti dikkat ederseniz fear da x2 manyak fark koydu yine toms dada öyle idi diğer testlerde tutarlılık gösteriyor bu yüzden durum bunun gibi görünüyor şu anda
  • pconline sitesinin testleri verilmişti fx 57 haberinde, oradaki testler ile bugün izlediğim 3 farklı sitenin test sonucu çelişiyor. tomshardware in ise sonuçları geri çekmesi daha da ilginç. Tüm bunların ardından elbette tutarlı açıklamalar ve yeni testler gelmesi gerekli.
    ortalık yine fena şenlendi bu aralar
  • DsgnrYgt prey nvidia destekli bir oyun diye hatırlıyorum. ATİ nin desteklendiği oyun firma sayısı bir elin parmaklarını geçeceğini zannetmiyorum, bu açıdan nvidia oyun firmalarının desteğini almış durumda, e tabi bu da bir strajei bunu da sonuna kadar kullanacaklar elbet
  • Kullanıcı testlerini tek geçerim birde dh nin video testlerini
  • Hele bir çıksın bakalım da, ben pek inanmak istemedim bu sonuçlara.
  • kartın paket içeriğinde 6pin to 8 pin dönüştürücüsünün olması hoş olmuş.
    MSI OC edition ,ancak saat hızları konusunda ben mi kaçırdım yoksa bilgi verilmemiş mi?
    kartın çok sıkı bir görüntüsü var umarım performans testlerinde beklediğimiz o başarımı gözleyebilirz, zira daha önce nvidia denedi olmadı, ati deniyor bakalım eğer ati de de olmazsa belki nvidia 9800 gx2 den vazgeçebilir.
  • gordugum cogu test bu sekildeydi.. testi yapan herkesin atiye garezi yoksa sonuclar buna yakın olacak gibi. driverla bi miktar adam eilir belki ama daha iyi bi sonuc beklerdim. gerci şu 9800 gx2 den de pek aman aman bi performans beklemiyorum ben..
  • atinin tek desteklediği oyun half lifetı onuda bıraktı (nvidia aldı) geri kalan hepsi nvidia destekli ayrıca tom ultradan daha hızlı diyor bunlar tam tersi anlaşılan oyun multi gpu destekliyorsa ati ezip geçiyor ama destek olmadığı zaman fark belli olmuyor ati oyun yapımcılarıyla içli dışlı olmak zorunda anlaşılan ama yinede iyi
  • gerci sonuclarda bi garip hl ve prey de tek çift 3870 farketmemiş..
  • nasıl ati destekliyse adamlar multi gpu koymamışlar desteğe bak aynen dediğim gibi diğer gpuyu kullanmayan oyunlar seçilmiş çoğunlukla burada olay multi gpu desteği core duo lardaki gibi
  • kısaca 8800 ultra bitti

bir sitede okudum detaylarıyla haberleri ati de doğruladı driver problemi olduğunu yakında çift işlemci çift performans

sitenin yalancısıyım link bulursam koycam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.