Şimdi Ara

## MSI Radeon HD 2600XT GDDR4 Testleri ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## MSI Radeon HD 2600XT GDDR4 Testleri ##

AMD-ATi tarafında gözler firmanın orta segment DirectX 10 çözümlerine çevrilmiş durumda. Daha önce de haberini verdiğimiz üzere firmanın orta segmentte ye alan en iddialı modeli olacak Radeon HD 2600XT modeli GDDR3 ve GDDR4 bellek kullanan iki farklı versiyon ile pazara sunulacak.

MSI'ın da Radeon HD 2600XT GDDR4 modeline ait ilk test sonuçları ortaya çıktı,

Test Sistemi;

- İşlemci: Intel Core 2 Extreme 6800 (çift çekirdek)
    - 4*512MB DDR-800MHz Bellek
    - GPU: 800MHz, Bellek: 2200MHz

Örnek Ekran Görüntüsü;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 1 Haziran 2007; 14:48:30 >

• palit 8600gt sonic 3dmark 05'te 12.085 puan almıştı..Msi x2600xt ise bunda 10.802 puan almış..
  • Ben işyerimden bakınca foruma resimleri göremiyorum, biri yazsın da bakalım. Merak ettim.

edit : bir 2005 gördüm yazılmış(berbat) - başka var mı? detaylar nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzeg -- 1 Haziran 2007; 14:54:04 >
  • skorlar çok kötü

haber hangi alman sayfasından? dikkat etmek lazım, malum 2900xt'nin çıkmasına az kala çok feyk haberler vardı buna da dikkat edelim. umarım düzeltirler yoksa nvidia indirim değil zam getirecektir bunlar çıkınca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

skorlar çok kötü

haber hangi alman sayfasından? dikkat etmek lazım, malum 2900xt'nin çıkmasına az kala çok feyk haberler vardı buna da dikkat edelim. umarım düzeltirler yoksa nvidia indirim değil zam getirecektir bunlar çıkınca.

Haber Alman sayfasından değil. Bahsettiğin Alman sitesi de test sonuçlarını Tayvan forumlarından almış

• 8600 serisi ile aralarında birini diğerinden üstün kılacak kadar fark olmaz.
    oyundan oyuna biri diğerini az bir farkla geçer.
    ve yine tekrarlıyorum bu satten sonra 128bit lik kartlar orta segment
    olamaz. 128bit
  • bu kart coh u 1280de 16frame demi oynatıcak fear 2 senelik oyun olucak 40küsür frame demicalışıcak üstelik core duo x6800lü 2gb ramli makinada bu kartlar dx9 mu 10 mu ddr4 müş 4ünü yiyim onun ben umarım bu sonuclar yanlış falandır yada düzeltilir yoksa cok ilginç olucak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 1 Haziran 2007; 15:13:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1024*1284 cözünürlükte 5000 puan almıs.Ozaman 8600GT daha kötü bu kart.Neden ertelendiği belli oldu.
  • bu kartların gddr4 olması bişeye yaramaz, ses var görüntü yok misali kartın mimari ii değilki ddr4e adam gibi yüklencek tam performans alcak bileşen olmadıktan snra ddr5 olsa nolur bence bu kartın çıkışını iptal edip bi 256bitlik kart sürselerde piyasaya rtalık şenlense, bir firma bukadar pasif olabilirmi yav, bukadar kolay yenilgi kabul edilirmi nvidia ve inteli br nesil geriden takip etmeye başladı amd-ati, olmuyor böle bize rekabet lazım

• 128 bit kart alınmaz bu saatten sonra
  • 7900gt me verdigim paraya acıyordum ama şu kartların halini görünce genede degerini korudugunu düşünüyorum kartımın
  • bence hiç acımana gerek yok senin vga onalrın 4 misli..
  • Skorlar düşük geldi bana. Fakat Sürücüden Kaynaklanan Bir Performans Kaybınıda Söylemek lazım tabi. Şuanda HD2...XT serileri İçin Düzgün bir sürücü çıkarmış değil bi çok kulvarda geri kalıyor nvidia ya karşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

1024*1284 cözünürlükte 5000 puan almıs.Ozaman 8600GT daha kötü bu kart.Neden ertelendiği belli oldu.

ATI salak ATI her zaman donanımsal olarak sayısal bakımdan nvidia dan üstün olmuştur ama performans açısından hiç tutturamadı istediğini

eski örnek:

x800GTO,X1600pro=6600GT

atinin 9600xt den beri orta sınıf kart yapamadığı doğrudur... Ancak önceki kartım 6600gt di simdi ise x800gto kullanıyorum kesinlikle eşit değiller hatta büyük fark var. gto ile hala yeni oyunlar oynanabiliyor ama 6600 gt artık yalan oldu....x1600 pro kullanmadım onun için bişey diyemem.

• dx10 da 8800gts den aşağısı oyun için yalan yalan.
  • AMD birazcık daha mantıklı davranıp bu kartları 256 bit olarak piyasaya sürse idi nvidia yı orta segmentte silerdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

AMD birazcık daha mantıklı davranıp bu kartları 256 bit olarak piyasaya sürse idi nvidia yı orta segmentte silerdi..

256dan vazgeçtik bari 192 bit sürsün
    şaka bir yana eğer bu testler doğru ise, bu kartta fos çıktı demektir,
    tabi fiyatı ucuz olursa birşey demem (olmaz o ayrı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

skorlar çok kötü

Haber Coolaler forumundan >

http://forum.coolaler.com/showpost.php?p=1776021&postcount=28

• quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

AMD birazcık daha mantıklı davranıp bu kartları 256 bit olarak piyasaya sürse idi nvidia yı orta segmentte silerdi..

1.Bu kartları ATI hazırladıki bu kartlar AMD ye satılmadan once hazırlanmaya başlandığı için AMD nin bir hatası olması söz konusu değil sanırım.
    2.Firmalar karşılıklı çalıştıkları için 8600 128 bit olduğu için 2600 de 128 bit tasarlanmıştır.

Ayriyetten eskiden (9600XT zamanları) orta seviye kartlar ile üst seviyeler arasındaki farklar sanki daha azdı.Bu yüzden şu sıralar high endlerin kırpılmışlarını almak daha mantıklı gözükmeye başladı.GTS felan gibi yani.

• bu değerler gerçek olamaz...

test sistemine bakın..ohaaaa..

Test sistemi;

- İşlemci: Intel Core 2 Extreme 6800 (çift çekirdek)
    - 4*512MB DDR-800MHz Bellek
    - GPU: 800MHz, Bellek: 2200MHz

ben o işlemci ile en dandik ekran kartını bile uçururum..iyiki x1950pro almışım..bide bu kartı bekliyordum..yazıklar olsun bu atiyee..

zamanında tozu dumanı katan firma ne durumlara düştüü..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.