Şimdi Ara

msi r9 390x vs msi gtx 980 gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus z170m gaming 3600mhz
    Samsung 850 evo 120gb
    kingston (8×2) 2600mhz
    Wd 1tb
    Cooler master nepton 120xl sivi sogutucu
    Monitor acikcasi ekran kartina gore

Sistemimin baslica elemanlari bunlar vatandan almayi dusunuyorum 980 ile 390x aradindaki fark o kadar paraya degermi
    Sistemim gaming amacli olacak
    Butcem 5000tl
    Onerileriniz tavsiyeleriniz yorumlariniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aceleniz yok ise amazondan alabilirsiniz. Kargo ve vergi dahil 535 dolara geliyor. Yaklaşık 1550 TL

http://www.amazon.com/gp/product/B00OD38516?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Guvenilirligi ve birlesimi nasil olur peki cunku ozaman ayri ayri getirtmis olacam

• uygaryildirim U kullanıcısına yanıt
    Güvenilirlik konusunda bir endişeniz olmasın zira amazon belki de dünyanın en başarılı e-ticaret sitesi. Birleşim derken, tam anlayamadım? Parçaların birleşiminden bahsediyorsanız bir bilenden yardım alın.
  • Çağrı.K kullanıcısına yanıt
    Yok yani geri kalan parcalari vatandan alinmi demek istediniz diger bilesimler yani

ASUS STRIX R9 390X DirectCU III OC tavsiyemdir
  • Karşılaştırdığınız kartlar aynı katagoride değil , GTX 980 in karşılığı Fury Serisi bilginiz olsun.

Bencmark testlerine baktım geldim diyorsanız , 10 larca kez GTX 980 nin neden daha iyi olduğunu anlatan makale boyotundaki yazıları okuyabilirsiniz eski konulardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 25 Kasım 2015; 17:37:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    6700k gtx 1070 gigabyte gaming 7
    8 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wollowon kullanıcısına yanıt
    R9 390x in performansi 970den fazla 980 e yaklasiyor cogu kisiye gore benik sormak istedigim o kadar fiyat fark8na degecek bir performans farki olurmu bunu yapmak icin anakartta z170m7 yerime m3 sogutucu kasa gibi yerlerden kisicam cunku

• gtx 9xx serisi directx 12'nin uvey evlatlari eger ekran kartinizi birkac sene kullanacaksaniz gtx 980'e hic bakmayin bile. Su haliyle bile directx 12 performansi ortadayken birde pascal cikinci surucu tarafinda da uvey evlat muamelesi gorecek ve sizi pisman edecek. Siz de sene icerisinde directx 12 oyunlar yayginlasinca pascal serisi ve amd karti olanlara ozenerek ve pismanlikla bakacaksiniz. Gelin basindan birkac cocugun marka fanligina kanip bu hataya dusmeyin.
  • soralalp S kullanıcısına yanıt
    R9 390 diyorsunuz yani 390x daha yararli olurmu peki cunku 400 kusur bir fiyat farki varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygaryildirim -- 25 Kasım 2015; 21:33:39 >
    http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-radeon-r9-390x-gaming-8g-oc-review,1.html

Şöyle bir inceleyebilirsiniz testleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkte anlayamadigim 390 yok ikiside 390x eger bir onceki 390 demekse pek bir fark yok gibi 400 tl ye degecek onun yerine monitore para cikar daha mantikli olmazmi

Ben mesela zamaninda 290x aldim ama simdiki aklim olsa 390 alip kalan butceyi 1000w kaliteli bir guc kaynagi ve crossfire(8x/8x) destekleyecek iyi bir anakarta yatiririm. Ilk firsatta yanina bir 390 daha eklerim ve 2k ultra wide monitorde keyif yaparim. Tabi sonuc hep sizin tercihlerinize bagli, biz sizin vizyon ve isteklerinize sahip degiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı.K

Aceleniz yok ise amazondan alabilirsiniz. Kargo ve vergi dahil 535 dolara geliyor. Yaklaşık 1550 TL

http://www.amazon.com/gp/product/B00OD38516?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

amazondan alınan ürünlerin garantisi oluyomu . bozuldugunda nereye yolluyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygaryildirim

Linkte anlayamadigim 390 yok ikiside 390x eger bir onceki 390 demekse pek bir fark yok gibi 400 tl ye degecek onun yerine monitore para cikar daha mantikli olmazmi

kardeşim 5-10 fps artıyor. fazla bir fark yok arada.
    r9 390x çok iyi bir ekran kartı.

bana sorarsan şu zamanda sata kablosu bile alınmaz. çünkü çok pahalı. hiçbir ürün o paraları haketmiyor.
    içerisinde 2-3 bobin direnç vs vs olan PSU lara bile 500 tl gibi fiyat koymuşlar.

https://www.youtube.com/watch?v=lYQT8udtuWM
    Radeon R9 390X 1080p Benchmarks vs GTX 980/ R9 290X
    adamlar vs yapmışlar izleyebilirsin.

bu arada coilwhine sesini bir araştır derim. 2000 tlye alacağın ekran kartında abuk subuk sesler çıkabilir.
    ona göre sanal ticaret sitelerinde alışveriş yapıp yapmamak. beğenmediğin takdirde ekran kartını iade edip etmemek iade edememek.
    seçimini yap.

• ahmetdemirci0101 A kullanıcısına yanıt
    Yani r9 390 en mantiklisi 5 fps oynuyorsa

• hayko555 kullanıcısına yanıt
    Üretici firmanın sitesinden RMA açarak ücretsiz kargo ile ürünü yolluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı.K -- 25 Kasım 2015; 23:41:06 >
  • quote:

Yani r9 390 en mantiklisi 5 fps oynuyorsa

mantıklımı bilemem. youtubedan bu tarz videoları izleyip karar verebilirsiniz. ama sanmıyorum maximum aradaki fark 10 fps dir.

o 10 fpsde size pek bir fayda sağlamaz. saphire r9 390x alın. en ucuz o gibi duruyor.

bence en mantıklısı düz r9 390 alın =)

https://www.youtube.com/watch?v=aEiknMpglao

R9 390 vs GTX 970 in 13 Games

bazı yerlerde r9 390 - gtx 970'i geçmiş gibi duruyor.

ama sonuçta aynı ekran kartları çok fazla bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 25 Kasım 2015; 23:43:57 >

• ahmetdemirci0101 A kullanıcısına yanıt
    Ozaman 970 ve 390 dan hangisi ucuzsa onu aliyorum
    Islemcimi i5 6600k 3.5 ghz tutuyorum
    Kingston 2×8 2666mhz
    Samsung evo 850 120 gb
    Wd 1tb seagate ile garkedermi bilmiyorum
    Zalman 700 w atx siyah kasa
    Cooler mastwr neptun 120xl.sivi sogutucu
    Bide ana kart tavsiyesi isticem asus z170 gaming vardi aklimda?

• quote:

Ozaman 970 ve 390 dan hangisi ucuzsa onu aliyorum
    Islemcimi i5 6600k 3.5 ghz tutuyorum
    Kingston 2×8 2666mhz
    Samsung evo 850 120 gb
    Wd 1tb seagate ile garkedermi bilmiyorum
    Zalman 700 w atx siyah kasa
    Cooler mastwr neptun 120xl.sivi sogutucu
    Bide ana kart tavsiyesi isticem asus z170 gaming vardi aklimda?

hocam hep tavsiyeler üzerine gidiyorsun bilmiyorum ama.
    sıvı soğutmaya gerek yok.
    şu sitedeki pclerede göz at.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10758

şu sayfadaki kasa 3483 tl.

ekran kartını r9 390 msi'yle değiştirsin. yada direk 970 kalsın.
    işlemci aynı zaten 6600 senin yazdığını eklersin.
    birde ramı 2x8 gb yaparsın tamamdır.

max 4000 tl işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 26 Kasım 2015; 1:20:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.