Şimdi Ara

Msi R9 270x oc 256bit alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda da yazdığım gibi. İkinci el arkadasımdan çok uygun bir fiyata msi r9 270x oc edition 256bit alacağım. Yanında uymazsa diye kasa da vericek. Şimdi fiyat performansı falan bi bosverelim. Yada ikinci üçüncü plana atalım. Bu ekran kartı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Witcher 3 assasin creed unity ve batman arkham city dışında yetersiz kaldığını hissettiğim hiç bir oyun olmadığı harbi sağlam bir karttır kendisi.40-50 fps arasında diğer tüm oyunları çalıştırır bir kaç ince ayarla very high ultrada.

nvidiada 760 ın bir tık altıdır oyununa göre ortalama 4-5 fps az performans verir parasına göre performansı çok iyidir.500w powerla sorunsuz çalışır.sıfırda 500 küsür liralara bundan iyi performans veren kart ben bilmiyorum bilen varsa göstersin öğrenelim.

bence maximum 350-400 lira arası alıyorsan 2.elini kaçırma derim...Tabii kart sağlam sorunsuz olması şartı ile...
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    alınır 550 tlden fazla vermeyin sıfıra
  • 7870'in yeniden isimlendirilmis hali olup hafif daha iyi performanslidir Amd tarafinda bu segment icin bence alinabilecek en iyi kartlardan 400 ustune cikmadiginiz surece gayet alinabilir max 430 falan verin.
  • Hocam 400 tl ye alıyorum. Yanında kasa da alıyorum. Garantisi 10 gün civarı önce bitmiş az kullanılmış temiz iki üç gün içinde iade edebileceğim. Şöyle ki, psu 400watt. Ancak işlemci skylake olduğu için 400 watt gider diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

• İşlemcinin skylake olması pek bir şey ifade etmiyor, işlemci öyle çok elektrik harcayan bir parça değil.12v kanalından ne kadar veriyor psu?
    yetersiz olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Budur hocam
     Msi R9 270x oc 256bit alınır mı

• Psu pek iyi olmasa da yeterli gelir.Yine de bir sıkıntı olmayacağını garanti edemem.Ben olsam riske atmazdım.
  • Hocam ekran kartına zararı olur mu? Birde everest eps-5500 500w güç kaynağı yeterli olur mu? Yerine almak istesem. Bir de yarın alacağım ekran kartını. İnternet kafede bir pc ye takıp deneyeceğiz. O ekran kartının çalışıp çalışmadığını yada performansının düşüp düşmediğini nasıl anlayabilirim?

• Nemesis-cpa N kullanıcısına yanıt
    Gtx 750ti ile bu ekran kartı arasındaydım. Buna karar verdim. Gtx 750ti ile yapılan testlerde daha öndeydi. Gtx750 ti yukardaki oyunlarda zorlanmıyor. Bunun da zorlanacağını pek düşünmüyordum açıkcası. Gtx daha mı iyiydi ki?

• Kaptan msi psu hesaplayıcıda herşeyi girerken ek pci-e x1,4,8,16 ekran kartı çıkıyor. Bu nedir bunu neye göre işaretlicem? Onu işaretlemediğimde 375 watt çıkıyor. Onu işaretleyince 430 watt.

• O powerla 270x alınmaz.750 ti alsan daha iyi edersin.everest pek iyi güvenilir bir marka değil gibi.

Kaliteli bi power bile olsaydı bunun yazı var ısınınca ne olur diye şüphede bırakırdı.500w min önerilen güç kaynağı 270 ler için.

En sağlamı 750 ti alman olur bence...
    Ekran kartını kasayla birlikte alıyorum ve 750 ti den çok daha ucuza. Kasam şuan çok çok eski ve sistemime olmayabilir. Olmadı paraya biraz kıyıp 600watt güç kaynağı alırız ya :/

güç kaynağı alabilecek durumdaysan tabikide 270x alman lazım.

400w kaliteli bir güç kaynağı bile olsa bi risk oluşturur o kart için.

en güzeli dediğin gibi powerıda değiştirmen olur.
    Powerı satılığa çıkardım satılırsa eğer yenisini almayı düşünüyorum. O sırada sanırım satılmasını beklicem :(

Hayırlısı olsun
  • Everest güvenilir bir marka değil kesinlikle alma.Alabileceğin en ucuz psular bunlar:

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hexa-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html

http://www.sinerji.gen.tr/aerocool-kcas-600w-80-bronze-aktif-pfc-guc-kaynagi-pmu67065

Bunların altına pek düşme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 15 Ocak 2016; 15:04:12 >

• çok teşekkür ederim hocam. İşlemci soğutucu almama gerek var mı?

• İşlemci ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.