Şimdi Ara

Msi R9 270x oc 256bit alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i5 6400 düşünüyordum ekran kartımı az önce aldım. R9 270x oc 256bit. İşlemci olarak düşünüyorum ancak ddr4 de desteklemesi üzerine 6.nesillerin 6100 ve 6400 ünde geziyorum. Şuan büyük ölçüde karar verdiğim 6400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir işlemci soğutucusu almanıza gerek yok o zaman stok fan yeterli gelir.
  • Teşekkür ederim kaptan

• bende r9 270 var

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi.html
    Bu güç kaynağını kullanıyorum zaten kasamda corsair..Hani bütçen varsa bundan tavsiye ederim.Corsair ile bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım taş gibi ürün çıkartıyorlar.
  • legend58 L kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası fiyatı pahalı geldi. Xigmatek x calibre 500w nasıl? Yada 600w ?

• Hocam birde size sorayım. Xigamatek x calibre 600w 500w modelleri çok uygun fiyat onlara ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JuliAddict

Hocam birde size sorayım. Xigamatek x calibre 600w 500w modelleri çok uygun fiyat onlara ne diyorsunuz?

Tavsiye etmem iyi bir seri değil.
  • JuliAddict kullanıcısına yanıt
    yani ps kaliteli alman senin için daha iyi ileride belki donanımlarını değiştirirsin yükseltmek istersin her seferinde psu sorunuyla karşılaşmak insanı yorar.
    Sistemi değiştirmeye karar verdim laned ossun.... i3 6100 alıp ekran kartımı gtx 950 yapıcam. Ona yeterli gelir mi psu

yeterli gelir tabi..fakat istersen 550 degilde 650psu alabilirsin cok fark oynamıyor
    Hocam top gibi dönüp duruyorum ama 6500 i5 + r9 270x le devam edicem :D önerdiğiniz 500w olanı alıcam sanırım. 12v çıkışından kaç watt olması gerekiyor?

hocam inan o kadar bilmiyorum :D

şöyle söyleyeyim.bende de aynı ekran kartından var ve şuan gayet güzel götürüyor .. dedigim psuda zaten 80+ sertifikasıda var..Benim önerdiğimi al sen en iyisi.

oyun oynayacaksan işlemcini 4460 yapıp bütceden hafif kısabilirsin.benim i5 4460-r9 270x-16 gb corsair 1600 ram,550 corsair +80 psu var var ve gta 5 dahil cogu oyunu rahatca oynayabiliyorum.
    Birazdan çıkıcam 6500 işlemci alıcam büyük ihtimalle tavsiyen için sağol kaptan artık yolun sonundayım:D

kaça alacaksın o işlemciyi
    800 tl

forumda cok saglam referanslı birisi 900 liraya sıfır 4790k satıyor ..ona bir bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.