Şimdi Ara

MSI R6950 Twin_Frozr II OC nerden bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kartı eksen bilgisayardan alıcaktım ancak tükenmiş bi kaç siteyede baktım bulamıyorum nerden bulabilirm acaba bildiğiniz bi yer var mı? Kartı internet üstünden alıcağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

AMD Phenom II X4 955 3200MHz--ACER H235HBMID, 23"--SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX--GEIL Value Plus 4GBx2 DDR3-1333MHz--DARK KNIGHT--SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB--SEASONIC M12II-620 620W--
    MSI R6950 Twin Frozr II
  • Onların yenileri çıktı zaten Twin Frozr III Power Edition diye. Mascom yani MSI'ın distribütörü yenilerinin mayıs ayının ilk haftalarında ithal edeceklerini söylemişlerdi bana 2 hafta önce. Yenilerini bekle. Ben beklemedim, galiba piyasadaki son Twin Frozr II'leri aldım
    AMD Phenom II X4 955 3200MHz--ACER H235HBMID, 23"--SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX--GEIL Value Plus 4GBx2 DDR3-1333MHz--DARK KNIGHT--SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB--SEASONIC M12II-620 620W--
    MSI R6950 Twin Frozr II
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

Valla bende bekleyemem ki okadar bulmam lazım ama yok hiç biyerde ya eksende dün wardı bugün gitmiş

Ben de Eksen'den aldım fakat elden aldım. Siz bir arayın sorun internet sitesine her ürünü koymayabiliyorlar. Mesela ben ürünleri aldığım gün Mecidiyeköy şubesinde vitrinde Sapphire HD 5970 OC model ekran kartı satılıyordu fakat internet sitesinde o ürün bulunmuyor. Arayıp telefonda görüşün depolarında R6950 Twin Frozr II kesinlikle vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi RX 570 4G OC EDITION
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.