Bildirim
msi platinum p35 karta 1066 mhz ddr2 bellek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o kart 1066 destekli 800 degil yani sorun cikmamasi lazim ama reaper intel anakartlarda sabikali bir alet o yuzden kesin bisi diyemiyorum kismet. -
yokmu tamm yardım edicek bi arkadaşş msi p35 platinum kullanıp 2x2 gb ocz reaper kullanan sorunlar yaşandıgı var bu anakartla alıpta elimizde ...... kalmasınn ramler kullananlardan tavsiye alabilirsem sevinicem bugün yarın alıcam ramleri şimdiden sağolun -
Reaper lar MSİ anakartların bazı modellerinde sorun çıkarıyorlardı(misal p45 platinumda başıma geldi).Başka bir 2x2 1066Mhz kit bakın.Elinizdeki anakart 1066 ram de sorun çıkarmaz ama 1066da çalışması için biostan auto olan ayarını 1066 yapmanız lazım.Ben p35 neo2-fr de kullandım 1066 ram i.Sadece soğutucuları farklı yani sorunsuz çalışır 1066 ram sadece uyumlu olması yeterli.Uyum içinde OCZ hariç çoğu ram sorun çıkarmaz MSi da -
TEAM XTREEM DARK 4GB DDR2 CL5 1066MHz BELLEK KİTİ (2X2GB) – TM2XD1066C54GK bu var fiyatıda uygun ama enteesann sorun işde deneyerek alabilsek keşke ama h.b den sipariş vericem sonra ugraş dur olmazsa dime genede sağol kardeşimmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X