Şimdi Ara

Msi p35 neo-f Audio driver sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bu kartı aldım.ancak vista kurdugumda vista driverları ile sorunsuz calısıyor ses kartı. Xp de ise driver ı kurunca audio high def. driver buluyor ve asla yuklenmiyor.ne manuel olarak nede otomatik. ses imlecine sag tus tıklaıp ayarları gorebiliyorum ve stereo ses geliyor henuz 5+1 i deneyemedim.ancak bu arayıpta bulamadıgı driver da sarı unlem koyuyor ve asla çözemedim.
    Çözümü ne olabilir.

• tesekkurler. bu sekilde arayacagım ancak bunu msi niye icine koymamıs ki .eve gidince deneyecegim cok net bir cevap umarım dogru cıkar.saol
    feyyazz_1903
  • eksen bilgisayardan high def. audio ile ilgili microsoft guncellemesini aldım flashdisk e saolsunlar. aksam eve gittigimde deneyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 7 Kasım 2007; 14:01:18 >
  • Arkadaslar sorunu forumlarda arastırdım.Ekran kartının HDMI cıkısına verdigi ses olayı yuzunden ses driver ının ayrı olmasıymıs. Xp nin arayıp bulamadıgı surucu ekran kartı driverının icinde cıktı.sorun cozuldu
    Microsoft un yaması zaten msi ın ses kartı driver ı yuklenirken otomatik yukleniyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.