Şimdi Ara

MSI özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçek oyun donanımlarında dünya lideri MSI, NVIDIA®’nın heyecan verici yeni GeForce RTX® 4090 ve RTX® 4080 serisi grafik işlemcilerinin yepyeni grafik teknolojilerini yüksek performanslı devre kartı tasarımı ve geliştirilmiş soğutma ile birleştiren yeni ekran kartlarını duyurdu.

    Yeni ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisini kullanan 3.nesil GeForce RTX® 40 GPU ile gelen kartlar oyuncu ve tasarımcılara performansta kuantum sıçraması boyutunda bir hız, yapay sinir ağları üzerinden render işlemleri gibi birçok platform yeteneği sunuyor. GPU teknolojisindeki bu büyük gelişme; en kapsayıcı oyun deneyimlerine, inanılmaz YZ özelliklerine ve en hızlı içerik üretim akışlarına giden yolun kapılarını açacak. Bu GPU’lar grafik teknolojileri geleceğe taşıyor.

    MSI GeForce RTX® 4090/4080 serisi ekran kartlarına genel bakış

    MSI, yeni NVIDIA Ada Lovelace mimarisi tabanlı ekran kartlarını şu serilerde sunmaktadır:

    SUPRIM

    SUPRIM kartlar performans, verimlilik ve prestij için tasarlandı. MSI’ın en gelişmiş hava soğutma sistemi olan TRI FROZR 3S çözümünde sıcaklığın kritik bileşenlerden verimli bir şekilde uzaklaştırılması için TORX FAN 5.0 fanlar, 10 adede kadar Core Pipe ve yeni Wave-Cured 3.0 kenarlara ve antigrad kanatlarla gelen Airflow Control teknolojisi kullanılıyor. RTX® 4090 ve RTX® 4080 16G tabanlı modellerin merkezinde bir buhar odası bulunurken, RTX® 4080 12G tabanlı modelde kalın nikel kaplamalı bir taban plakası var. Soğutucunun fırçalı aluminyum dış yüzeyi, kartı boydan boya yapısal olarak güçlendiren taban plakası ile harika bir estetik oluşturuyor. RGB Mystic Light, milyonlarca renk ve özelleştirilebilir ışıklandırma seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Dual BIOS sayesinde kullanıcılar tek bir hareketle yüksek performans ve sessizlik arasında hızlı seçim yapabilirler. Tüm SUPRIM modelleri performansta olduğu kadar boyutlarda da dikkat çekici. RTX® 4090 tabanlı model 3.75 slot yer kaplarken RTX® 4080 modeller sırasıyla 3.75 ve 3.5 slotluk alan kaplıyorlar.

    SUPRIM LIQUID

    Hava soğutmalı modellere ek olarak SUPRIM serisinde SUPRIM LIQUID adıyla bir de sıvı soğutmalı model mevcut. Yalnzıca GeForce RTX® 4090 grafik işlemci ile gelen bu seri kapalı devre sıvı soğutma sistemi ile ısıyı çok daha düşük tutarak yepyeni performans seviyelerini görüyor. 240 mm radyatörü 120 mm’lik bir çift MSI Silent Gale P12 fanla soğutulmakta. Bu fanlar inanılmaz düşük ses seviyelerinde son derece yüksek hava basıncı üretiyorlar. Adanmış heatsink üzerinde yer alan tek bir TORX 5.0 fan, güç ileten bileşenlere gerekli soğutmayı sağlıyor. Tüm bu özellikler yalnızca 2 slot kaplayan fırçalı aluminyum bir yapı içine yerleştirildi.

    GAMING TRIO

    GAMING TRIO yeni fakat bilindik bir görünümle güncellenirken oyuncuların her zaman güvendiği performans, soğutma ve düşük gürültü arasındaki mükemmel denge özelliği korundu. Bu güncellenmiş ürün serisi, dışarıdan bir şeritle birleştirilen kanat çiftlerini kullanarak hava akımını güncellenmiş Tri Frozr 3 soğutma sistemine odaklayan yeni TORX Fan 5.0 tasarımı ile öne çıkıyor. Heatsink altında yeni RTX® 4090 ve 4080 tabanlı modeller aynı zamanda nikel kaplamalı bakır baseplate ile güçlendirildi. Yeni GAMING TRIO serisi, Dual BIOS sayesinde Silent ve Gaming modları arasında tek hareketle geçiş yapma olanağı sunuyor. Fırçalı metal taban plakası ile akıcı tasarımı ile ekran kartını boylu boyunca korurken termal yastıklar sayesinde ek pasif soğutma soğutma sağlıyor. Mystic Light ekran kartını ışıklandırıp Mystic Light Sync ve Ambient Link aracılığı ile PC’nin diğer bileşenleriyle senkronize etmekte. Bu yeni GAMING TRIO kartları, RTX® 4090 tabanlı modelde 3.75 slot, RTX® 4080 tabanlı modellerde ise 3.25 ve 3 slot kaplıyor.

    VENTUS

    Popüloer VENTUS serisi geri döndü ve bu kez 3 adet ödül sahibi TORX 4.0 fan ile geliyor. Gereksiz gürültüye karşı sessizlik, karmaşıklığa karşı sadelik, yayılmaya karşı odaklanmayı savunan Sparta felsefesi ile gösterişsiz bir yapıda tasarlanan VENTUS kartlar, verilen her görevi başaracak en öncelikli yeteneklere sahip. Sağlam bir soğutma sistemi, fırçalı aluminyum backplate ve sade estetiği bu kartı her sistem ile uyumlu yapıyor. İddiasız görünümleri ile RTX® 4080 tabanlı VENTUS 3X modelleri, 3 ve 2.5 slot ile daha da az yer kaplıyorlar.

    MSI’ın GeForce RTX® 40 serisi ekran kartları şimdilik yalnızca SUPRIM, SUPRIM LIQUID, GAMING TRIO ve VENTUS modellerinden oluşuyor. Ancak yakın gelecekte farklı serilerin çıkması da planlanıyor.

    Yeni MSI ekran kartları ile ilgili daha fazla bilgi için özel web sitesini ziyaret ediniz.

    MSI yeni serinin ön gösterimini 21 Ekim 2022 Çarşamba günü (Saat: 16:00 CEST / 07:00 PDT / 22:00 Taiwan) yapılacak özel Insider yayınında gerçekleştirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 20 Eylül 2022; 19:22:6 >







  • :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel de benden gelsin o zaman. MSI özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu 




    MSI özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

    MSI özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu 

  • 12 gb 4080 tr fiyatı ne kadar olucak acaba aşağı yukarı ?

  • 20K Başlar Hocam, Faiz İndirimi Oldu Belki 20K Bile Geçer Artık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.