Şimdi Ara

MSI Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) 27 Ay Garanti 0 Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12) 27 Ay Garanti 0 Ürün
    Bir hevesle aldığım kartımı monitörümün vga olmasından dolayı kullanamadım, yeni monitör alacak bütçem olmadığından satmak durumundayım. Her türlü soru öneri eleştiri kabul ederim, herkese iyi forumlar. 3 ay garanti uzatıldı toplam 27 ay garantisi var. 25.04.2017 faturalı. Sadece kontrol için takıldı.
    MSI Nvidia GeForce GTX 1060 3GB OC 192Bit GDDR5 (DX12)  27 Ay Garanti 0 Ürün

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Temmuz 2019 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 15 liraya hdmi to vga dönüştürücü alabilirsin hocam
  • sanırım HB'den 750 liraya alınmış msi refund da almış olabilir lol.
    850 liraya sıfır kutulu varken almak saçmalık.
    İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilbosfo

15 liraya hdmi to vga dönüştürücü alabilirsin hocam

15 tlye satılan donusturculer olmuyor hocam denedim, aktif donusturucu olmasi gerekiyormus kalite de kayıp olacagindan onu da kullanmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SchutZ kullanıcısına yanıt
    Sıfırı 890 tl, mantıksız geliyor ise almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: UmitKoyuncuoglu

Almıcam zaten yorum yapıyorum 750TL'ye alıp + msi refund 60TL + oyunu alıp 70tl den satmaya calısırsan her türlü yorumu yaparım.
    Bir de kontrol için taktım diyor. Sıfır kartı kontrol için taktın ? anladım hocam
    Dün HB ve Sinerjide 850TL idi stoklar bitmiş sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Almıcam zaten yorum yapıyorum 750TL'ye alıp + msi refund 60TL + oyunu alıp 70tl den satmaya calısırsan her türlü yorumu yaparım.
    Bir de kontrol için taktım diyor. Sıfır kartı kontrol için taktın ? anladım hocam
    Dün HB ve Sinerjide 850TL idi stoklar bitmiş sanırım :)

Bir heves aldım, heyecanla poşetini çıkardım bilgisayarıma taktım ve Dvi-D gerçeğiyle karşılaştım. Sanıyordum ki dvi-d to vga olursa çalışacak elimdeki adaptörü ona göre restore etmeye çalıştım olmadı, gittim çarşıdan dvi-d to vga adaptörü aldım olmadı, bir problem olmadığını anlayabilmek için tvye hdmi ile bağladım görüntüde problem olmadığını görünce kutusuna kaldırdım. Kimseye yalan borcum yok, stokta yoka girince her internet sitesi fiyatları düşük yazacaktır bu arada hepsiburada.com da stoğa gelince fiyatını 890 tl olarak güncelledi. Madem bu kadar size dokunda 750 ye alıp 70+60 dan faydalanıp satışa çıkarmam söyleyin bana kaça satmalıyım ?

• HDMI to vga aktif dönüştürücü satın al aktif olanından 35-40 tl olması lazım kendim kullandım ve şunu söyliyim görüntüde kalite düşüşü vs öyle bir olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DracoReptilian

HDMI to vga aktif dönüştürücü satın al aktif olanından 35-40 tl olması lazım kendim kullandım ve şunu söyliyim görüntüde kalite düşüşü vs öyle bir olay yok.

Kimileri kalite dususu ve titreme yapabildigini soyluyor, ne yapmaliyim bilemedim

• ALAKASI YOK ZOTAC 3GB 1060 LA KULLANDIM DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM.MONİTÖRÜM 1080 P DEĞİLDİ , 19 inch Dİ O YÜZDEN YENİ MONİTÖR ALDIM ARADA FARK YOK 22 İNCH VGA MONİTÖR ALSAM DAHA İYİYMİŞ
  • quote:

ALAKASI YOK ZOTAC 3GB 1060 LA KULLANDIM DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM.MONİTÖRÜM 1080 P DEĞİLDİ , 19 inch Dİ O YÜZDEN YENİ MONİTÖR ALDIM ARADA FARK YOK 22 İNCH VGA MONİTÖR ALSAM DAHA İYİYMİŞ

Monitör de alabilirim, olmazsa dediginiz gibi donusturucu ile kullanacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmitKoyuncuoglu -- 28 Nisan 2017; 17:52:5 >
  • quote:

ALAKASI YOK ZOTAC 3GB 1060 LA KULLANDIM DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM.MONİTÖRÜM 1080 P DEĞİLDİ , 19 inch Dİ O YÜZDEN YENİ MONİTÖR ALDIM ARADA FARK YOK 22 İNCH VGA MONİTÖR ALSAM DAHA İYİYMİŞ

Sözünüze istinaden bugün gittim vatan bilgisayardan dönüştürücü aldım, alakası yok dediğiniz görüntü farkını video çekip atacağım. Lütfen bir daha insanları yanlış bilgilendirmeyin, görüntü çöp oldu. Bırakın az bir kayıp var demeyi kullanılacak durumda değil. Satışa devam farkı anlatabileceğim bir video gelecek
  • quote:

quote:

HDMI to vga aktif dönüştürücü satın al aktif olanından 35-40 tl olması lazım kendim kullandım ve şunu söyliyim görüntüde kalite düşüşü vs öyle bir olay yok.

Kimileri kalite dususu ve titreme yapabildigini soyluyor, ne yapmaliyim bilemedim

asus gtx 970 hdmi vga dönüştürücü ile kullandım 720 p monıtörde kesinlikle görüntü düşüşü olmadı ayrıyeten 1080 olarak da kullandım 720 p monıtorde dvi vga dönüştürücü ile monıtor desteklemediği halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

quote:

asus gtx 970 hdmi vga dönüştürücü ile kullandım 720 p monıtörde kesinlikle görüntü düşüşü olmadı ayrıyeten 1080 olarak da kullandım 720 p monıtorde dvi vga dönüştürücü ile monıtor desteklemediği halde

Video gelecek :)

• Video bekliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex.

Video bekliyorum hala

Videolarda odak problemleri yaşadığımdan iki karşılaştırmalı fotoğraf atıyorum soldakiler dönüştürücü ile alınmış görüntüler. İki gün kullanmıştım insan alışıyor ama gerçek görüntüye geçince anlıyorsun ne kadar kötü olduğunu. Monitor aldım, ekran kartı satıldı nasip değilmiş kullanmak. Alana hayırlı olsun, bol fpsli günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.