Şimdi Ara

msi n1996 ms-7255 p4m890m anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen biliyorsanız yazın yardım edelim birbirimize!!!

Arkadaşlar 2006da aldığım bilgisayarımda bu anakart var. şuan da p4 3.06ghz işlemci, 1gb ddr2 ram ve üstünde gelen 512mb (256mb paylaşımda) ram var. resimlerinden anladığım 1 tanede ekran kartı girişi var.

Ben bu anakrta core 2 duo işlemci takıp ve paylaşımlı olan ramı çıkarıp boş slota 2 gb ddr2 ram ve boş olan ekran kart yerine 1gb gpu taksam sizce olabilir mi? spu (power kutusu) kafi gelir mi(ne kadar olması lazım)?
    tahminen 150 tl gibi bi fiyata kullanılır hale getirebilirim. pc toplayacak durumum yok bu özellikler olsa bana bayağı kafi gelir. çünkü ben 8 sene ilk paragraftaki özelliklerle kullandım :) (gerek yok yeni pc topla, ne yapacan onları boşver, ben sana başka bişe önerem vb.. gibi yorumlar yazmayın arkadaşlar onun farkındayım)

asıl endişem ben yıllardır 256 paylaşımlı ram ile idare ettim. onu çıkarıp yerine ram+ ekran kartı takabilir miyim, uyar mı ? anakartın resmine bakabilirseniz bana ekran kartı uyuyor mu diye yazar mısınız ne kadar destekliyor ekran kartı? lütfennn

psu 165watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 14 Ağustos 2014; 4:42:30 >

• paylaşımlı ram dediğin taktığın ramin bir kısmıdır, yani 1 gb ram taktın ve anakartın üzerindeki ekran kartı (çipi diyelim)
    256 mb kullanıyorsa 750 lere düşer sistemin rami, 512 kullanırsa yarıya düşer o zamanda.... kısaca çıkarma şansın yok
    bazı anakartların kendi üzerinde azda olsa ram bulunur sistemden kullanmamak için genelde 128 mb oluyor yani sisteme 512 mb taksan
    512+128 oluyor, sisteme artı bir getirisi yok sadece götürmesin diye yapılıyor.
  • Mantıklı düşünüyorsun p4 işlemciyi değiştirmene gerek yok kalsın şimdiki evrede 2gb ram bellek al 1gblığın yanına tak 350-400watt güzel asus-fsp iyi markalarda power al alabiliyorsan daha iyisini al

40TL DDR2 2gb ram
    50TL Coolermaster-fps-asus gibi markalarda Power
    100TL Amd hd7730-gt640 ekran kartı

P4 işlemci kalsın para birintirince e6700 tarzı bişey alırsın tamam :) Bu arada sormadım hafif ufak tefek oyun oynamıyorsan ekran kartı yerine e6700 işlemci al oyun oynuyorsan yada oynamak istiyorsan bu bahsettiğim ikiliden yada benzerlerinden birini al :) p4 işlemci ve bu 3lü ile led tvye bağla pcni fifa14-pes14-nba 2k14 gibi oyunları medium oyna :) oynayaacğın çok oyun var illa son 4 yılın oyunlarını ağır olanları oynamak zorunda değilsin p4 le crysis 1-2 oynayan çok vardı :) dx9 desteği olan her oyunu medium oynamaya yeter bide işlemci alırsın fps daha çok rahatlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 15 Eylül 2014; 22:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Mantıklı düşünüyorsun p4 işlemciyi değiştirmene gerek yok kalsın şimdiki evrede 2gb ram bellek al 1gblığın yanına tak 350-400watt güzel asus-fsp iyi markalarda power al alabiliyorsan daha iyisini al

40TL DDR2 2gb ram
    50TL Coolermaster-fps-asus gibi markalarda Power
    100TL Amd hd7730-gt640 ekran kartı

P4 işlemci kalsın para birintirince e6700 tarzı bişey alırsın tamam :) Bu arada sormadım hafif ufak tefek oyun oynamıyorsan ekran kartı yerine e6700 işlemci al oyun oynuyorsan yada oynamak istiyorsan bu bahsettiğim ikiliden yada benzerlerinden birini al :) p4 işlemci ve bu 3lü ile led tvye bağla pcni fifa14-pes14-nba 2k14 gibi oyunları medium oyna :) oynayaacğın çok oyun var illa son 4 yılın oyunlarını ağır olanları oynamak zorunda değilsin p4 le crysis 1-2 oynayan çok vardı :) dx9 desteği olan her oyunu medium oynamaya yeter bide işlemci alırsın fps daha çok rahatlar :)

konuyu açalı bayağı olmuştu :) ama tşk ederim. zaten aoc hayvan gibi lcd monitor var görenler havaya giriyo :D mouse klavye hoparlör kulaklık herşey 10 numara :D işte kasa biraz ofsayt yükseltmeyi caaanı gönülden istiyorum ama şimdi evde sınav havası var :D 2006dan beri alıştık oyun oynayamamaya :D hl online fln :D dediklerin süper gerçekten işlemciyle birlikte 220-250 lira mükemmel pc oluyor bana göre :D arkadaşta core duo laptop var battlefield 3 bile oynadı soğutucuyla :D masaüstü ezer geçer yani aklımda tutuyorum fırsat bulursam inş yapacam yükseltme işini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 gigabyte P41-es3g
    15 yıl önce açıldı
    Asus A8V K8T800 - SATA Disk Sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.