Şimdi Ara

MSI Menteşe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI kullanıp bu sıkıntıyı yaşamayan illa ki vardır ama G ile başlayan laptoplarının genelinde er veya geç yaşanacak problemdir ( Laptopu masaüstü gibi kullananlar kapsamdışıdır).. 3-4 yıllık Laptop.. MSI GS63.. Bundan 1 yıl evvel laptopun kapağını açarken sağ kısımdan kırıldı yaptırdım ve şuan aynı yerden tekrar kırıldı.. Yaptığım bir şey yok.. Normal kullanıcı gibi kapağı açıp kapatıyoruz.. Ne bir zorlama ne de buna benzer birşey. hatta son 1 sene laptopu hep sağ alt kısımı tutarak ekranı açmama rağmen gene kırıldı..


    Bu seri laptopu almak isteyenlere paralarını çöpe atmamaları için açıyorum bu konuyu.. Satın alırsanız böyle bir sorun yaşamanız çok yüksek ihtimal.. Google da bununla ilgili yüzlerce şikayet bulabilirsiniz. Ben zamanında bakmadım şikayetlere siz bakın ki laptopu alırken doğru karar verin..


    2.problem Pil sorunu.Bu laptopu alıyorsanız 1-2 yıl içerisinde Pil şişmesiyle karşılaşabilme ihtimaliniz yüksek. Laptopu garantili ama Pil garantili değilmiş....Destek talebinde bulundum.. Service pointe yönlendirdiler.. Aradık bana söylenen Pil garantisinin 6 ay olduğu yönündeydi.. Ben bu laptopu hep kablo ile kullandım ama sonuç ortada..


    MSI Menteşe sorunu



    Birde teşekkür ediyorum kendilerine.. Laptop alırken menteşe yapısının ne kadar önemli olduğunu öğretti.. Ekran ile kasa bağlantı noktası daha sağlam duran HP victus aldım..


    MSI markasına güvenip bu laptopları alırken alternatifleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.. Herşey içine koyduğu işletim sistemi, ssd, ramdan ibaret değil.. Kasa kalitesi rezil ötesi.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.