Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.042
Cevap
1
Favori
100.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben m673 kulanıyorum. webcam bozuldu..xp de de denedim vistada da. sürücüleri kurunca saatin yanına simge geliyor ama disconnected yazıyor. aygıt yöneticisinde kameraya dair hiçbir giriş yok. ne yapmak lazım bilen var mı? servise göndersem bimtes 1 ay bekletir kesin
     ##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ##

bu arada bakın ne buldum
    http://forum.bilgi.cc/-msi-megabook-m670-kullanicilari-dernegi-t-22890.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 21 Haziran 2008; 10:43:24 >

• yanlışlıkla yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTD -- 23 Haziran 2008; 3:34:24 >
  • arkadaslar bende klavye kilidini bulamıyorum kardesim kaybetmis elden almıstım ne yapabilirm yardım pls
  • arkadaşlar bu msi m670 ile 5+1 kullanabiliyor muyuz
  • arkadaşlar sizde laptop un ısınma durumu nasıl. M670 bende normal bir yaz gününü brakın gayet serin ortamda bile klavyesi rahatsız derecede sıcak oluyor.Sizde de durum böyle mi?yoksa genel bu modelin sorunumu sıcak klavye. Ellerim maşallah ısınıyor kalorifer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 8 Ağustos 2008; 2:39:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: timarzaos

arkadaşlar bu msi m670 ile 5+1 kullanabiliyor muyuz

Ben logitech X-540 5+1 kullanıyorum. Cihazı alırken çoklayıcı da aldım o şekilde pek iyi olmadı. Sonra ses çıkışlarına ses jak larını rastgele taktım. Mic. girişine taktığımdan bile ses alabildim. Kayıp varmı bilemiyorum. Ama son sesi de açamıyorum zaten. Komşular beni taşlar sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tafesan

arkadaşlar sizde laptop un ısınma durumu nasıl. M670 bende normal bir yaz gününü brakın gayet serin ortamda bile klavyesi rahatsız derecede sıcak oluyor.Sizde de durum böyle mi?yoksa genel bu modelin sorunumu sıcak klavye. Ellerim maşallah ısınıyor kalorifer gibi.

Dizimin üzerinde akşama kadar kullandığım oluyor. Bence öyle bir ısınma problemi yok. Hafiften sıcaklık olmuyor değil ama başkalarıyla kıyaslayınca gayet normal geliyor.
  • MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100 makinamda ekranda arada siyah renkler yeşile dönüyor ve belli bir süre düzelmiyor.
    Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElectroTech

MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100 makinamda ekranda arada siyah renkler yeşile dönüyor ve belli bir süre düzelmiyor.
    Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar var mı.

Hangi sırada bu durumla karşılaşıyorsun???
  • Bazen bios ekranı açılışında, bazen nette gezerken yani öyle ekstrem bir durumda değil. Yeşil oluyor belli bir süre siyahlar.
  • İlginç bir sorunmuş hiç karşılaşmadım...
  • benim laptopun kapanma yerindeki dişlerden biri kırıldı şimdi kapanmıyor tamir edilebilirmi acaba fikri olan varsa yardım bekliyorum
  • arkadaşlar ben de bu msi m670 kullanıyorum.

AVERMEDIA AVERTV CARDBUS PCMCIA TV KARTI

Acaba bu dizüstündeki ekspress kart slotunda yukarıdaki avermedia tv kartını kullanabilirmiyiz? Ekspress kart slotuyla PCMCIA slotu farklı şeyler mi?
  • Kullanamazsın, malesef farklı şeyler. Ekpress biraz daha küçük bir girişe sahip
  • Express Card'lı tv kartları da 100 lira falan civarında. İlerde ucuzlarsa düşünebilirim...
  • arkadaşlar merhaba....

usb den optik mause takıyorum belli bir süre sonra mause iptal oluyor ve usb ye ne taksam görmüyor.ama enerji var.yani usb hdd takıyorum ışıkları yanıyor ama makina görmüyor hdd yi.

yani bir şekilde usb devre dışı..

ilk aldığım zamanlarda takılmıştım buraya ama vaktim olmadığından bıraktım.o kadar sayfa da okunmaz şimdi.

yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

edit: bişi daha bu touch pad ayarı yapılabiliyor mu mesela hassaslık falan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 10 Eylül 2008; 17:29:07 >
  • e bu foruma giren yok galiba...
  • up
  • Electrotech arkadaşım. Aynı sorun bende de başladı.Ben de geçen sene sonunda aldım ve seninkinin aynısı.
    Ayrıca renkler titremeye de başlıyor.Bi düzelip bi bozuluyor.Orjinali Linux tu sonra xp ye çevirmiştim.
    Sen bi çözüm buldun mu.
  • m670 de 4 gb ram deneyen varmı en fazla kaç gb ram takabiliyoruz 2 gb diye geciyo ama slot başınamı yoksa toplamda mı merak ediyorum ram update yapıcam yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.