Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.042
Cevap
1
Favori
100.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pil boşalmasının şu ana kadar bulunmuş bir çözümü yok. anakart besleme durumunda olduğu için kapalıyken hızla pil tükeniyor. şimdilik tek çare uzun süre kullanılmayacaksa pili cihazdan sökmek sanırım.
  • arkdaşlar
    quote:

NVIDIA GeForce Go 6100 (C51MV)+ NVIDIA nForce Go 430 MCP (MCP51M) Çipset
    AMD Turion� 64 MK38 (2.2GHz 512KB L2 Önbellek)
    Linux İşletim Sistemi
    NVIDIA GeForce Go 6100 VGA
    15.4� MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama
    512MB RAM - 2 SO-DIMM DDR2 yuva ile maks. 2 GB bellek
    80GB 5400 rpm sabit disk

bu m670 in hdd si ide mi sata mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

SATA dostum...
  • daha önceden vista kullanıodum 7.0c biosu attım şimdi xp ye döndüm ama biosu değiştirmedim sanki bende kapanısta arada takılma oluo gibi geldi tam randımanlı calısmıyormus gibi geldi ya takıntı yaptım ondan elimde 98 cd side yok xp biosuda atamıom sizde bi sorun varmı bu aralar yada banamı öle gelio bi yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgame_tr -- 14 Mart 2008; 1:23:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

SATA dostum...

eyvallah dostum saol
  • bugun laptopa vista kurdum
    2 gb ram var bu arada

6100 grafikkartı ile 256 + 639

ile 3.0 puan verdi

performansı da gayet iyi
  • Üretici Fujitsu
    Fiziksel Boyut 2.5"
    Biçimlendirilmiş Kapasite 80 GB
    Diskler 1
    Kayıt Yüzeyi 2
    Fiziksel Boyutlar 100 x 70 x 9.5 mm
    Ağırlık(En Fazla) 101 g
    Ortalama Dönme Gecikmesi 5.56 ms
    Dönme Hızı 5400 RPM
    Ortalama Erişim 12 ms
    İzden İze Erişim 1.5 ms
    Tam Erişim 22 ms
    Arabirim SATA
    Arabellekten bilgisayara veri hızı 150 MB/s
    Arabellek Büyüklüğü 8 MB
  • Topic kayıp mı oldu???
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var! Bir arkadaşım aşağıdaki modeli 2. el 750YTl ye almayı düşünüyormuş. Ben de bekle dedim. Size danışmak istiyorum. Ne kadar eder aşağıda özellikleri yazan alet? Bu arada alet 3 aylıkmış...

MSI M670XB-078TR

-*- AMD Turion64 1.7Ghz (yazmışlar ama işlemciden emin değilim. Bu modelin işlemcisini bilen var mı?)
    -*- 512mb RAM
    -*- 80GB HDD
    -*- DVD RW
    -*- GeForce Go6100 VGA
    -*- 4 USB
    -*- Kart Okuyucu (kamera yok)

Bu alet 2. el ne kadar eder sizce arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • [size=2]Selam Arkadaşlar,

MSI M670 AMD ATHELON X2 DUAL CORE TK-53 1.7GHz bilgisayarım geçen gün çalındı. İnternetten kullanıldığı zaman tespit edebilmem için ne yapmalıyım yada var mı öyle bir çözüm.

Seri nosu var bu arada.

üzerinde 2gb ram var. eğer böyle bir nb karşınıza faturasız olarak çıkarsa sakın almayın çalıntıdır ve benimdir.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_sercan -- 3 Mayıs 2008; 17:38:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: can_sercan

[size=2]Selam Arkadaşlar,

MSI M670 AMD ATHELON X2 DUAL CORE TK-53 1.7GHz bilgisayarım geçen gün çalındı. İnternetten kullanıldığı zaman tespit edebilmem için ne yapmalıyım yada var mı öyle bir çözüm.

Seri nosu var bu arada.

üzerinde 2gb ram var. eğer böyle bir nb karşınıza faturasız olarak çıkarsa sakın almayın çalıntıdır ve benimdir.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Geçmiş olsun arkadaşım. O hırsızları...

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var! Bir arkadaşım aşağıdaki modeli 2. el 750YTl ye almayı düşünüyormuş. Ben de bekle dedim. Size danışmak istiyorum. Ne kadar eder aşağıda özellikleri yazan alet? Bu arada alet 3 aylıkmış...

MSI M670XB-078TR

-*- AMD Turion64 1.7Ghz (yazmışlar ama işlemciden emin değilim. Bu modelin işlemcisini bilen var mı?)
    -*- 512mb RAM
    -*- 80GB HDD
    -*- DVD RW
    -*- GeForce Go6100 VGA
    -*- 4 USB

ben sıfırını 820 ytl ye almıştım bu özellikleri yazan aletin aynısı sizin alet 3 aylıkmış bence 750 ytl etmez en fazla 600 ytl eder çünkü zaten sıfırı 800 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var! Bir arkadaşım aşağıdaki modeli 2. el 750YTl ye almayı düşünüyormuş. Ben de bekle dedim. Size danışmak istiyorum. Ne kadar eder aşağıda özellikleri yazan alet? Bu arada alet 3 aylıkmış...

MSI M670XB-078TR

-*- 512mb RAM
    -*- 80GB HDD
    -*- DVD RW
    -*- GeForce Go6100 VGA
    -*- 4 USB

aynı cihazdan geçen sene kasım ayında almıştım, şu an onu kullanıyorum. zaten artık sıfırı piyasada yok.
    ben de 806 ytl ye 10 taksitle almıştım.

işlemci Amd Athlon 64x2 çift çekirdek 1.7 ghz

ancak arkadaşın dediği gibi 6 aylık 2. el cihaz 600 ytl civarında eder

şu an hızlıal'da sıfır vr601 modeli 820 ytl ye satılıyor 2gb ram ve kamera var.
    bilginize...

• megabook s430 almaya karar vermiştim ama 14.1 ekran olduğu için vazgeçtim. bunu alayım diyorum ama piyasadan silinmiş galiba en ucuz alabileceğim yer neresi ?
    teşekkürler
  • Büyük ihtimlle piyasada kalmamıştır.
  • temmuz 2007 de aldığım m-670 turion 64 mk-38 2.2 Ghz li notebook sonunda bimtes den iade edilmesi için geri gönderildi. bende bugün hepsiburada.com a yolladım inşallah iadesini alırlarda bende kurtulurum o makinadan.
    bu arada MSI EX610 AMD X2 DUAL CORE TL-60 modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

ya arkadaşlar bu pil durduğu yerde bitiyor ne yapacaaz buna msı m670 amd64 var bende.daha 6-7 aylık makine

kardeş pilin bitmesi msi yetkilelerince pilin daha uzun süre gitmesi amacıyla yapılmış bir uygulamaymış onun çözümü yok. elektirikle kullanıyorsan pili çıkarmanı tavsiye ederim.
  • cihazına xp x64 kuran var mı arkadaşlar,
    ekran kartı driverıyla ilgili bi sorunum var, arada ekranda hiç bişi görünmez oluyo ve renk renk çizgiler akıyo, monitöründe desteklemediği bir çözünürlüğe yükseltmişim gibi, bi de ara ara donuyo alet, ama x32de sorun yoktu, donanımsal olduğunu sanmıyorum, var mı x64de aynı sorunu yaşayan.
  • cihazı alındığından beri x64 ile kullanıyorum.

Dediğin gibi sorun sürücüler.Nvidia sağolsun laptop sürücüleri konusunda biraz duyarsız.Sorunun ne zaman meydana geliyor tam olarak nasıl sorunlar yaşıyorsun anlatırmısın.

Dediğin renk renk çizgi olayını ve görünmezliği bende yaşadım ama onu yeni sürücü kurduktan hemen sonra yaşıyordum.

Önerim aşağada verdiğim sitedeki sürücüleri kurman...nvidianın sallamamazlığını adamlar sürücüler üstünde biraz oynayarak laptoplara uygun hale getirerek gidermeye çalışmış.Beki daha düzgün ve sorunsuz performans alırsın.

http://www.laptopvideo2go.com/

• Bende m-670 turion 64 mk-38 2.2 notebook var bu makineye kaç gb lik harddisk takabiliriz en fazla.
    Birde hangi tür disk olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.