Galiba toplam 2 gb olması lazım. Bir arkadaşım 2 + 1 şeklinde denedi çalışmadı...
arkadaşlar ben M670 e çıkma x2 turion TL-52 cpu taktım sorun yok güzel çalışıyo ve sempron 3500 cpu ya nazaran%80 performansı arttı (ölçümleri everestle yaptım) 1 gb ram var üzerinde 2 gb yapıcam daha iyi olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: profotox
arkadaşlar ben M670 e çıkma x2 turion TL-52 cpu taktım sorun yok güzel çalışıyo ve sempron 3500 cpu ya nazaran%80 performansı arttı (ölçümleri everestle yaptım) 1 gb ram var üzerinde 2 gb yapıcam daha iyi olacaktır
İşlemciyi kendiniz mi taktınız? Birde işlemciyi nereden bulabiliriz? benim m670 turion 2.2 olan ilk modelden bunada x2 işlemci takabilirmiyiz?
yukarı
arkadaşlar usb mause uzun süre takılı olduğu zaman birden kendiliğinden devre dışı kalıyor....
ancak hdd nin ışıkları yanı hdd yi görmyor sistem..
yardımlarınıza şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar kimse girmiyor mu bu foruma???
Arkadaşım anlattığın kadarıyla senin usbler göçmüş gibi. forumda daha önce böyle bir sorun duymadım. servis yolu gözüktü gibi geliyor bana.. bir de düşük bir ihtimal ama yine de sorayım; overclock yapıyor musun? çünkü o/c yapıldığında böyle acaip sorunlar duymuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: profotox
m670 de 4 gb ram deneyen varmı en fazla kaç gb ram takabiliyoruz 2 gb diye geciyo ama slot başınamı yoksa toplamda mı merak ediyorum ram update yapıcam yardımcı olursanız sevinirim.
M670, 2Gb ramin üstünü görmez...
1 haftadır laptopa windows vista home premium türkçe kurdum. Bu şekilde kullanmaktayım. XP kullananlar ve Vistaya geçmeyi düşünenler için bazı bilgiler vermek istiyorum :)
Önce belirteyim Ramleri 2 GB ye çıkardım.
Vistanın Eksileri
- XP ile windows açılış ve kapanışı kısa sürerken Vista ile farkedilir derecede uzun sürüyor. - XP ye 20 gblik bölümlenmiş alan yeterken Vistada 30 gblik bir alan XP nin 20 gblik alanına eş değer.
Artıları - XP ile Acrobat Reader 2-3 sn civarı açılırken Vista da tıklar tıklamaz, Autocad de Vistada XP ye göre daha hızlı açılıyor, Photoshop ta aynı şekilde
ve en belirgin çalışma hızı ve açılma hızı farkları MS Office 2007 de gözlemledim. XP de ağır çalışırken Vistada Ms Office 2007 gayet hızlı çalışıyor.
Aynı anda photoshop, autocad, ms office otulook, flashget, nokia pc suite, firefox (5-6 sekme açılı halde), windows live messenger, gibi programların hepsini aynı anda hiç bir takılma yapmadan Vista ile sorunsuz çalıştırdım.
Sürücü konusunda hiç bir şikayetim yok. Bütün sürücüler kuruldu. Herşey tadında çalışmakta. Servis Paketi 1 i de kurdum.
Grafik bakımından Vista XP ye göre baya yoğun olduğundan yavaşlama olacağını düşünmüştüm fakat, efektler olsun, animasyonlar, pencere arası geçişler vs.. hiç bir şekilde yavaşlama takılma olmuyor. XP deyken temaları ve animasyonları komple iptal etmiştim.
Firefox internet hızı Vistada XP ye göre daha kullanışlı.
En sevdiğim özelliği ise XP de mesela arkada 5-6 tane program çalışıyor, kasan bir program açmaya çalıştığınız da diğerleri de belli bi süre erişilemiyordu fakat Vista da 5-6 tane program çalışırken kasan programı açmaya çalıştığımda diğerlerinin asla etkilenmesi söz konusu değil.
Bu laptopa XP den sonra Vistadan performans alamayacağımı zannediyordum fakat XP ye göre Vistayı gayet kullanışlı buldum. Laptopuna Vista kuracaklara benim gözlemlediklerim olarak verebileceğim bilgiler bunlardır. Yalnızca Şarj süresini takip etmedim. O konuda tam net birşey söyleyemeyeceğim.
:) Vista kurmayı düşünenler, akıllarında soru işaretleri varsa en azından yardımcı olabilmek dileğiyle.
benim laptopa vista kurunca 2 gün sonra çöküyo 2 kere kurdum 2 side çöktü ayrıca ekran kartı vistaya uyumlu değil driver yok nasıl olucak
al arkadaşım ekran kartının vista driveri nasıl yok adamlar siteye koymus!!! sen chipseti felanda xp için olanı yüklüyondur yada eski sürümünü ondan çöküyodur...
al buda chipset ;) cd den kurma siteden güncel driverleri al daha ii olur...
selamlar ben birşey sormak istiyorum. bir sitede samsung 2,5" sata 5400 rpm, 8 mb notebook hdd satılıyor. 138 ytl ye falan geliyor. 320 gb. eğer alırsak bunu laptopta sorunsuz kullanabilir miyiz? bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? eğer acil cevap verirseniz ürünü kaçırmadan almak istiyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: n0sferatu
selamlar ben birşey sormak istiyorum. bir sitede samsung 2,5" sata 5400 rpm, 8 mb notebook hdd satılıyor. 138 ytl ye falan geliyor. 320 gb. eğer alırsak bunu laptopta sorunsuz kullanabilir miyiz? bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? eğer acil cevap verirseniz ürünü kaçırmadan almak istiyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
bi sorun olmaz arkadasım, yani hdd yi degistiren cok kullanıcı var sistemdede zaten sata takılı garanti probleminden baska bi problem olmaz ( laptobun garantisi daha sürüyosa )
Arkadaşlar benim sistemimde şu anda vista x64 ultimate kurulu. Vista kuracaklara kesinlikle 64 bit kurmalarını tavsiye ediyorum. AMD64'ün adında bile geçen 64bitin nimetlerini sonuna kadar kullanmanızı öneriyorum. Kimisinin kafasına şu takılabilir. Ya 64bit windows 64bit program bulmak lazım, alakası yok. Şimdiye kadar hiç bir 32bitlik programın çalışmadığı olmadı. Şimdi de diyebilirseniz yine 32bit program kullanacaksam neden 64bit vista kurayım. Eğer programın 64bitini bulup da yüklerseniz hızı aşırı farkediyor ki hiç olmazsa windows'un hızı bile değişiyor inanın. Şu anda bilgisayarım xp'de olduğundan bile hızlı açılıyor. Kasma terimini unuttum. Yalnız tek bir dez avantajı var onu da söyleyeyim, eğer laptopu genellikle bataryadan kullanıyorsanız 64bit pili bayağı bir sömürüyor, xpde iki saati geçerken kısmaları yapınca bunda maksimum bir buçuk saat oluyor. Bunları xp'ide vista 32biti de 64biti de denemiş biri olarak yazıyorum. Benim en memnun kaldığım bu oldu. Yani normalde xp varken bilgisayara 3 ay bitmeden format atmasam rahat edemezdim ki gerekiyor, vista64'ü 250gb'lık harddiskimi taktığımda kurmuştum üzerinden 6-7 ay geçti ve hala aynı işletim sistemini kullanıyorum. Seçim yine de sizindir. İyi günler m670 kullanıcıları...
herkese selam..yaklasık 3-4 gunden beri msı 670 turion kulanısı oldum.yaa ama benım sorunum var laptoptaa işlem yaparken bilgisayar 2-3 sanıye felan donup deam edior işlem yapasakta bazen bu olayla karsılastım..2 gb ram kınsto ram koydum 667 mhz sorunum devam ettii.biosu guncelleidik gene aynı.sp 3 yuledik aynı devam basak sorunm yok cok sukur ama sankı bırraz kasma var acaba nedendır hdd olabşlirmi..SİMDİDE COK COK TESKKERLERRRRRRR
quote:
Orjinalden alıntı: SIRLI
Arkadaşlar benim sistemimde şu anda vista x64 ultimate kurulu. Vista kuracaklara kesinlikle 64 bit kurmalarını tavsiye ediyorum. AMD64'ün adında bile geçen 64bitin nimetlerini sonuna kadar kullanmanızı öneriyorum. Kimisinin kafasına şu takılabilir. Ya 64bit windows 64bit program bulmak lazım, alakası yok. Şimdiye kadar hiç bir 32bitlik programın çalışmadığı olmadı. Şimdi de diyebilirseniz yine 32bit program kullanacaksam neden 64bit vista kurayım. Eğer programın 64bitini bulup da yüklerseniz hızı aşırı farkediyor ki hiç olmazsa windows'un hızı bile değişiyor inanın. Şu anda bilgisayarım xp'de olduğundan bile hızlı açılıyor. Kasma terimini unuttum. Yalnız tek bir dez avantajı var onu da söyleyeyim, eğer laptopu genellikle bataryadan kullanıyorsanız 64bit pili bayağı bir sömürüyor, xpde iki saati geçerken kısmaları yapınca bunda maksimum bir buçuk saat oluyor. Bunları xp'ide vista 32biti de 64biti de denemiş biri olarak yazıyorum. Benim en memnun kaldığım bu oldu. Yani normalde xp varken bilgisayara 3 ay bitmeden format atmasam rahat edemezdim ki gerekiyor, vista64'ü 250gb'lık harddiskimi taktığımda kurmuştum üzerinden 6-7 ay geçti ve hala aynı işletim sistemini kullanıyorum. Seçim yine de sizindir. İyi günler m670 kullanıcıları...
Ben de vista 32 bit home edition kurmuştum. hangi versiyonunu kurdun vistanın? 64 bitlikten 32 bitliğe göre daha memnunsun anlaşılan. 320 gb hdd siparişi verdim, gelir gelmez ben de 64 bitlik vista versiyonunu deneyeceğim bakalım 32 bitliğe göre farkediyor mu.
yalnız vista 32 bitlik şu an kullandığım xpye göre daha performanslı çalışıyor fakat xp vistaya göre daha hızlı açılıyordu. bir de vistaya batarya cidden dayanmıyor. xp ile 2 saat 2:25 giden pil vista ile maksimum herşeyi kısarsan dediğiniz gibi 1.5 saat ya gidiyor ya gitmiyor.
bilgisayarımın ses driverını yüklemek istediğimde
bus driver yülüklü değil önce onu yükleyin diyor
netten buldum b mereti kurdum ama sonuç yine aynı
bilgisayardan ses çıkmıyo suan ses driverı kurulu olmadıgı için
çözüm nedir?? çıldırıcammm
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
kardeş driverleri msi ın sitesinden mi indirip kurdun yoksa tek tek donanım sitelerindenmi indirdin ?
quote:
Orjinalden alıntı: brgmli
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
kardeş driverleri msi ın sitesinden mi indirip kurdun yoksa tek tek donanım sitelerindenmi indirdin ?
her zamanki gibi orjinal driver cd sinden ama bu sefer boyle bir hata verdi
quote:
Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz
Bazı internet sitelerinde bu laptopun çift çekirdekli olduğu yönünde ifadeler var. Bu bilgi yanlış arkadaşlar.
Ürün tek çekirdeklidir. İyiki de öyledir.
arkadaşım sanırım biraz araştırmadan yorum yapmışsın...dikkat edilirse farklı model numarasına ait bir cihaz...