Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
1
Favori
100.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 6 ay önce bi m670 de ben aldım. üzerine koal döküldü haliyle bende açıp temizlemek zorunda kaldım, dolayısıyla çtığım için şu an garanti dışı kaldı cihaz. bikaçgün öncede çok tozlu bi ortamda çalıştırmak zorunda kaldım ve o günün akşamında cihaz çalışırken birden ekranda çizgiler oluştu ve cihaz kilitlendi. aklıma ilk gelende başıma geldi. cihazın fan çıkışı tıkanmış ve işlemci ciddi anlamda ısınmış. temizliğini yaptım, işlemci üzerindeki termal pasta katılaşmış ve fanla işlemci üzerine yapışmış durumdaydı. güzelce temizleyip cooler master high performance termal pastayla yeniden kapattım ama cihaz tem performansa geçince işlemci yeniden ısınıp cihaz kendisini kapatıyodu. şu an ise açtığım anda daha bios logosu ekrandayken cizgiler oluşuyor ve 1 dk. bile geçmeden cihaz kilitleniyor. sizce problem neyden kaynaklanıyo olabilir. fanda problem görünmüyor, devreni arttırmasında yada çalışmasında bi sorun yok gibi. muhtemel sorun işlemci ısınması. işlemcinin çekirdek yapısında bi deformasyon söz konusu olabilirmi, yada ben işlemciye odaklanıpda başka bişeyleri göz ardımı ediyorum aceba. samsunda olduğum için msi servise göndermek istemedim bana geri dönmesi 1 ayı bulabilir diye. şu an bi kontrol etsinler diye buradaki bi tekik servise bıraktım. bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim...

• kişilikli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Sizler olamasanız benim yükselmem söz konusu olamaz.

Öpüldünüz çocuklar
  • selam arkdaşlar ben MSI EX610 kulübündenim.. peşin kdv dahil 1100 ytl ye msi makinemi aldım. Lisansız ama vista driverlarıyla geliyor alet ...üzerinde freedos işletim sistemiyle beraber geliyor.. Xp pro kurdum vista kurdum.. şimdide linuıxa taktım kafayı.. Manyak bi makine ..içinde tvkartı bilem var.. Araştırın kulübünüzü terk etme ihtiyacı duyacaksınız.. Bizim kulübe bekleriz artık sizleride Msi cılar... benim laptopun dedesi olan M670 ye hangi linux versiyonlarını kurabiliyorsunuz. ? bir tek suse yi görebildim forumunuzdan.. Torunu msi EX610 unuza yol gösterin

öpüldünüz dedeleri

İşlemci AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 2.0 Ghz,1 MB Cache 1600 Mhz FSB
    # Chipset Ati® RX690 + SB600 chipset
    # Wireless Wireless AW-GE780 802.11b/g
    # Ekran 15.4" WXGA TFT Parlak LCD (Amazing Crystal Vision)
    # Çözünürlük 1280x800 Çözünürlük
    # Bellek 2048MB DDR2 667 Mhz
    # Sabit Disk 160GB 5400rpm SATA
    # Ekran Kartı ATI MOBILITY™ Radeon™ HD2400 256MB Diretx10 [128 Bit DDR3 450-500 Mhz]
    # Optik DVD-RW Sürücü (Super Multi)
    # Bluetooth Bluetooth
    # Webcam 1,3 Megapiksel
    # Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    # Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100/1000 ethernet
    # Portlar S-Video, IEEE1394, 4-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port, Express Card, HDMI
    # Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    # Batarya 6 Hücreli Li-Ion
    # Ağırlık 2.6kg
    # Garanti 2 yıl garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistemamelesi -- 11 Şubat 2008; 15:24:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sistemamelesi

selam arkdaşlar ben MSI EX610 kulübündenim.. peşin kdv dahil 1100 ytl ye msi makinemi aldım. Lisansız ama vista driverlarıyla geliyor alet ...üzerinde freedos işletim sistemiyle beraber geliyor.. Xp pro kurdum vista kurdum.. şimdide linuıxa taktım kafayı.. Manyak bi makine ..içinde tvkartı bilem var.. Araştırın kulübünüzü terk etme ihtiyacı duyacaksınız.. Bizim kulübe bekleriz artık sizleride Msi cılar... benim laptopun dedesi olan M670 ye hangi linux versiyonlarını kurabiliyorsunuz. ? bir tek suse yi görebildim forumunuzdan.. Torunu msi EX610 unuza yol gösterin

öpüldünüz dedeleri

İşlemci AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 2.0 Ghz,1 MB Cache 1600 Mhz FSB
    # Ekran Kartı ATI MOBILITY� Radeon� HD2400 256MB Diretx10 [128 Bit DDR3 450-500 Mhz]
    # Bluetooth Bluetooth
    # Webcam 1,3 Megapiksel
    # Portlar S-Video, IEEE1394, 4-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port, Express Card, HDMI
    # Ağırlık 2.6kg

YO-RUM-SUZ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 12 Şubat 2008; 20:35:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sistemamelesi

selam arkdaşlar ben MSI EX610 kulübündenim.. peşin kdv dahil 1100 ytl ye msi makinemi aldım. Lisansız ama vista driverlarıyla geliyor alet ...üzerinde freedos işletim sistemiyle beraber geliyor.. Xp pro kurdum vista kurdum.. şimdide linuıxa taktım kafayı.. Manyak bi makine ..içinde tvkartı bilem var.. Araştırın kulübünüzü terk etme ihtiyacı duyacaksınız.. Bizim kulübe bekleriz artık sizleride Msi cılar... benim laptopun dedesi olan M670 ye hangi linux versiyonlarını kurabiliyorsunuz. ? bir tek suse yi görebildim forumunuzdan.. Torunu msi EX610 unuza yol gösterin

öpüldünüz dedeleri

# Ekran Kartı ATI MOBILITY™ Radeon™ HD2400 256MB Diretx10 [128 Bit DDR3 450-500 Mhz]
    # Bluetooth Bluetooth
    # Webcam 1,3 Megapiksel
    # Ağırlık 2.6kg

zaten sen bunu yassanda yazmasanda m670 konusunun cılkı çıktı hele son sayfalar tartışanlarla doldu taştı ama ex610 ile m670 aynı özeliklere sahip pc ler değil bunu unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 13 Şubat 2008; 22:33:39 >

• Abovvv ben forma girmeyeli neler yazılmış hakkımda...Ben burada benim makinem senin makineni döver muhabbetine girmiyorum. MSI EX610 diye bir aletin piyasaya çıktığını ve msi ex610 derneği diye bir dernek olduğunu size haber ediyorum... Sonuçta makinelerimizin yapıları birbirine yakın ve benzer.. Hatta hangi linuxu kurduğunuza dair bir soru sordum.. siz bu makineler konusunda bizden bilgilisiniz mesela Fn tuşuna ile F3 e basılınca touchpad in etkisiz hale getirildiğini ben sizin dernekten öğrendim.. Onun için sizin laptoplar çocuklarınızsa bizimkilerde sizin torunlarınız oluyor babında dedeleri dedim sizlere.. Biraz espirili yazmaya çalıştım ama dalga geçmek değildi amacım yalnış algılamışsınız sapıttırmışsınız lafımı... Benim bu forumdaki derdim bişiler paylaşabilmek zaten yeni üye oldum forma.. 6 ayda bir tekneloji kendisini yeniliyor msiex610 un üstündede yeni modeller çıkacak sonu yok bunun .. Adamlar 80 çekirdekli işlemci yapmış.. çekirdekleri arttıra arttıra yolacaklar bizi.. bizde dede olacaz sizde yeni çıkan diğer laptopların büyübabaları olcaksınız.. :-)Tüketici olan bizlerde burada birbirimzle yardımlaşacaz.. istemeden birilerini kırdıysam affola :-(

Saygılar sevgiler....

• XP 32 bit ekran kartı sürücüsü için msi sitesinin dışında 84.87 sürümü hariç başka sürücü kullanıp deneyenler var mı? Varsa neler olduğunu ve performanslarını yazabilirler mi mümkünse?
  • arkadaşlar dvd rw bazı cdleri okurken tırrt diye bir ses yapıyor arada

genelde okumakta zorlandığı cd lerde yapıyor, sinirim bozuldu...

aynı durumu yaşayan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

arkadaşlar dvd rw bazı cdleri okurken tırrt diye bir ses yapıyor arada

genelde okumakta zorlandığı cd lerde yapıyor, sinirim bozuldu...

aynı durumu yaşayan varmı?

var.okutamadığım dvd olmadı fakat zorlandığı oldu. bu durumlarda çıkarıp tekrar taktığımda okuyor. ama o tırt sesi hakkaten sinir bozan bi ses.
  • Arkadaşlar bu makineye bişey olursa nereye gönderecez? Hepsiburadadan aldım oraya da göndermek istemiyorum?
  • cihazın arızasında satıcı firma aradan çıkar mesuliyet almaz
    direk istanbula msi yetkili servisine kargoyla gönderiyoruz.
  • beyler bizim laptoplara (msı m670 yazmak zorundayım cunku bazı baska modeli kullanan arkadasların derneğe girip ortayı bulandırmasından dolayı anlaşılır olması acısından)
    işlemci takabiliyormuyuz yani yeni bi işlemci cift çekirdekli falan....bilgisi olan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edagli_ed -- 28 Şubat 2008; 21:16:52 >
  • walla benim bildiğim çift çekirdekli işlemcilerin bizim laptoplara takılabildiği yönünde. yalnız o işlemcileri bulmak mesele...
  • bide özel işlemci mi bulacaz yani demek ki her işlemcide olmuyor..bilen biri varsa hangi işlemcilerin takılabildigini yardımcı olsun pls

quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

walla benim bildiğim çift çekirdekli işlemcilerin bizim laptoplara takılabildiği yönünde. yalnız o işlemcileri bulmak mesele...
  • Arkadaşlar acil olarak MSI-M670 Amd Turion 64 2200 Mhz MK-38 işlemcili notebook için bios güncellemesine ihtiyacım var global msi dan 1.1A uzantılı bios güncellemesini kurdum fakat bilgisayar donma yapıyor.Öncesinde 1.17 uzantılı bios yüklüydü diye hatırlıyorum kendi kendine kapanıyordu bu yüzden 1.1A yı MSI müşteri hizmetlerindeki arkadaşa sorarak kurdum.Bana 1.18 in de olduğunu bimtes teknik servisteki çalışan söyledi msi.com.tr de dedi fakat orda bulamadım bunun üzerine msi müşteri hizmetlerini aradım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.galiba 1.18 sorunumu çözecek teşekkür ederim.iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

bide özel işlemci mi bulacaz yani demek ki her işlemcide olmuyor..bilen biri varsa hangi işlemcilerin takılabildigini yardımcı olsun pls

quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

walla benim bildiğim çift çekirdekli işlemcilerin bizim laptoplara takılabildiği yönünde. yalnız o işlemcileri bulmak mesele...

ee heralde her işlemci olmuyor. Sen hiç AMD'nin masaüstü serisinde MK-38 diye bir işlemci duydun mu? Senin dediğin kadar kolay olsaydı heralde herkes X2 4000+ , X2 5000+ ucuza alıp takmayı akıl ederdi...
  • M670'in tek çekirdekli (2.2GHz) olan modelini kullanıyorsan bir bios update ile gönül rahatlığıyla diğer modelde kullanılan çift çekirdekli Athlon™ 64 X2 Dual-Core TK53 işlemcisine geçebilirsin. ama bulabilirsen tabii...
  • selam arkdaşlar

sınıftan bi arkdaşım paraya sıkıştığı için bu laptopu(m670) bana sattı
    ram 2 gb olarak + yanında 40 ytl lik taşıma çantası ile

250dolar+190 ytl

sizce fiyat nasıl

laptop yaklaşık 10 aylık bu arada ve garantili

şimdiden teşekkürler
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • ya arkadaşlar bu pil durduğu yerde bitiyor ne yapacaaz buna msı m670 amd64 var bende.daha 6-7 aylık makine
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.