Şimdi Ara

msi mega player 533: 46 YTL!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu ürünü kullanmış olan veya bilen var mı?

http://www.amedya.com/store/product.asp?urunkodu=76

MSI MEGA PLAYER 533

msi mega player 533: 46 YTL!....

KDV Dahil Fiyatı: 46,02 YTL
    MP3 ve WMA formatındaki müzikleri çalabilme
    Wav formatında dahili microfon ile dijital ses kaydı
    Dahili hafıza 256 MB
    SD/MMC Kart slotu ile hafızayı arttırabilme.

yurt dışındaki ürünlerde fm de var, bu da demektir ki firmware ile fm de açılıyor!...

bu fiyata sd kartlı markalı bir mp3 player çok iyi değil mi?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 23 Aralık 2006; 12:17:42 >

• ben kuzenime hediye olarak almıstım yaklasık 1.5 yıldır kullanıyor yanınada bi tane sony kulaklık almıstım hayla daha ii durumda sesten cok bi beklentin yoksa oyle sagda solda dinlerim diyosan al bence hem saglam hemde ucuz
  • froyds sağolasın cevabın için ben de aynen öyle kullanmayı düşünüyorum, kaç GB'a kadar kart destekliyor makine biliyor musun? hepsiburada'da 256 MB destekliyor diyor da...
  • walla ben 1 gb kartla kullanıyorum bi sorun çıkarmıyor
  • bu arada arkadaşlar FM özelliğini nasıl açabiliriz bu aletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerang

walla ben 1 gb kartla kullanıyorum bi sorun çıkarmıyor

bunu duyduğum çok iyi oldu... harika o zaman!.. :))

quote:

bu arada arkadaşlar FM özelliğini nasıl açabiliriz bu aletin

fm özelliği ülkemizdeki bandrol meselesi yüzünden firmware olarak kapalı...
    usa firmware'ini yüklersen sanırım sorunsuz olarak kullanabilirsin radyoyu...

aşağıdaki linkteki mega 533 firmware'i (lite değil altındaki) download edip orada belirtilen prosedürlere göre
    firmware update'i gerçekleştirebilirsin...
    http://www.msi.com.tw/program/support/firmware/frm/spt_frm_ia_detail.php?UID=617

• firmware güncelledim fakat mp3playerim bidaha açılmadı napabilirim lütfen yardım.Ne bilgisayar görüyor ne de pille çalışıyor acil yardım.Bu gidişle 4. kez garantiye gidicek gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yardım edebilecek hiç mi kimse yok
  • muhtemelen attığın yazılım cihazının modeli ile uyumsuz çıktı. cihaza güncellemeden önceki eski yazılımı yükle derim.. flash bellekle çalışan diğer cihazlarda bu yöntem yazılımdan kaynaklanan kilitlenmeleri çözüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem73

muhtemelen attığın yazılım cihazının modeli ile uyumsuz çıktı. cihaza güncellemeden önceki eski yazılımı yükle derim.. flash bellekle çalışan diğer cihazlarda bu yöntem yazılımdan kaynaklanan kilitlenmeleri çözüyor..

+1 erdem73 ayreten oradaki prosedürlere harfiyen uydun mu? mesela orada kesinlikle play tuşuna basılıt tutun vb. gibi birkaç önemli nokta vardı yazılım yüklemede...
  • quote:

firmware güncelledim fakat mp3playerim bidaha açılmadı napabilirim lütfen yardım.Ne bilgisayar görüyor ne de pille çalışıyor acil yardım.Bu gidişle 4. kez garantiye gidicek gibi

geçmiş olsun @omerang... orada yazılanların tamamını uyguladın mı?
  • cihazla birlikte mutlaka bir yazılım cd'si gelmiştir, oradaki orijinal yazılımı yükle sorun çözülür...
  • Ucuz ürünlerde hep bi sorun oluyor
  • walla yapmasını bile sorun yok benmi kuzene aldıgımdada oyle bişiyler olmuski bircok mp3 calar ara ara acılmıyo kuzen direk bicimlendrmiş caları sonra ben yanında gelen cd le tekrar yukledım ucuz bir urun olabilir ama kaliteli bir firmanın msı ın mp3 caları
  • quote:

Orjinalden alıntı: yampir

Ucuz ürünlerde hep bi sorun oluyor

msi'ın ürünlerini piyasadaki çakma ürünlerle aynı kefeye koyma @yampir...

manuelinden incelediğim kadarı ile 533'ün radyolu ile radyosuz modeli tamamen aynı,
    yani tr'deki bandrol meselesinden dolayı yazılımsal olarak kapatılmış radyo eğer
    doğru şekilde firmware update yapılırsa aynen creative c100'lerde olduğu gibi
    radyo açılacaktır...
  • ewet uyguladım.Eski yazılımına döniyim çalışsın yeter fakat bilgisayar görmüyor ki.Tekrar yazılımını atabileyim.yani bilgisayara takınca alette hiç bir değişiklik olmuyor.
  • Aynısı benim minton ada olmuştu. Pilini çıkartıp play tuşuna basılı tutarak usb ye tutunca bilgisayar tanıyo. Dene bakalım belki msi dada yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Aynısı benim minton ada olmuştu. Pilini çıkartıp play tuşuna basılı tutarak usb ye tutunca bilgisayar tanıyo. Dene bakalım belki msi dada yer.

+1 cherokee, msi'ın sitesinde de böyle yapın diyor zaten...
  • teşekkür ederim boyle yapınca bilgisayar recovery disk olarak gördü.Sonra eski firmwaresini yükledim düzeldi.Fakat ben version 2.00.02 sini yüklemek istiyorum.tekrar denedim fakat ekran ters çıkıyor ozaman acaba firmware da mı bir hata var
  • quote:

teşekkür ederim boyle yapınca bilgisayar recovery disk olarak gördü.Sonra eski firmwaresini yükledim düzeldi.Fakat ben version 2.00.02 sini yüklemek istiyorum.tekrar denedim fakat ekran ters çıkıyor ozaman acaba firmware da mı bir hata var

@omerang 2.00.02'yi yüklemek için 1.76 driverları ile yüklemek gerekiyormuş sitede öyle yazıyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.