Şimdi Ara

msı mega book m673 kullanan varsa bilgi versin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
16.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardeşim tam niyetleniyorum laptop almaya son anda bir terslik çıkıyor en iyisi bu sorun çözülene kadar beklemek gerçekten istediğim bir laptop bu sorunu çözen arkadaşlar nasıl çözdüklerini bizimle paylaşırsa iyi olur
  • bios da "enhanced power saving" diye bir bölüm var.
    m675 konusunda gördüm..default da disable olarak geliyor "enable" yapılmasını öneriyorlar bakalım değişiklik olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 22 Nisan 2007; 14:16:11 >
  • Bende şimdiye kadar 12.1é 'liklere bakarken birden bunu gördüm. Tam almayı düşünürken baktım pil sorunu. Sadece bu bahsettiğiniz ayardan kaynaklanıyordur umarım. Yorumlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
  • aslında o kadar konuşulduğuna bakma..pil 2 saat gidecekse 1.50 ye düşüyor
  • herkeze teşekkür ciddi bir durumu böyle ayrıntılı değerlendirdikleri için.şu an aynı sorunu taşıyarak pil ha bitti bitecek derken cevaplıyorum.kader arkadaşlarım :-)....makina gerçekten iyi klavye ve mouse touch pad biraz ergonomiden uzak.özellikleri güzel.yeni aslında laptop diyincede biraz düşündürüyo doğrusu hassasiyeti için.alacaklara tavsiye edermiyim?fiyat için evet özellik barındırdığı için.mavibilgisayarada bravo çünkü sorunu bilmeden değişimi hemen yapıyo.ama bu genel bi sorun makinada olan.pil az gidiyo öncelikle 6 hücre olduğu için sanırım amperden dolayı.tek illet olayı şu pil düşüşünü bi halledebilsek veya tatmin edici bi cevap verseler.ben mail attım dönüş olmadı.ama bende böyle giderse soruna çözüm bulmazlarsa geri vereceğim.biosun güncellemesinden olduğuna bişey diyemem ama sanmıyorum arkadaşlar.sanki içerden bir güç çeken devre atlama teknik bişey gibi geliyo.bu kadar düşüş cmos dan ve biostan olamaz diye düşünüyorum teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa bilgilerine açığız hemde sevinerek çünkü sinir bozucu bir durum olmaya başladı .hepinze tekrar teşekkür eder.bu konuyla ilgili öneri ve bilgierini yardımlarını paylaşmlarını beklerim.hepinize kolay gelsin.

• YeNGeÇ_Okan,

pilin bir kabahatı yok ...dediğin gibi cihazın içinde kapalıyken bile enerji tüketen bişey var. Bu sorunu MSI bir şekilde çözmek zorunda çünkü kusurlu mal statüsüne giriyor. Şu anda bu cihazı kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Tracy,
    "enhanced power saving " cihaz çalışırken devrededir cihaz kapalı iken bir fonksiyonu yoktur. Ben cihazı aldığımda enable yapmıştım. MSI bu sefer anakartı tasarlarken bir yerde hata yaptı anlaşılan..Zira 3-4 ay önce sürdü piyasaya. Ya bizlere gelen seride bir problem var yada tüm m673 anakartlarında..Çözümü MSI türkiye üretecektir diye düşünüyorum. İyi akşamlar.
  • umarım bir çözüm üretilir
    iyi akşamlar
  • selam adanadr ve tracy abi anladığım kadarıyla kaderine terkedilenler adece bizleriz galiba...bakıyorum sorun bizde ve bikaç global anlamda dünyanın bi kaç yerinde bu aletleri alanlar.ya arkadaşlar ben çok uyuz oldum bu duruma komple aleti inceler oldum orasında burasında bişey varmı falan diye.msi türkiyenin bu sorunu çözeceğine emin değilim emin olduğum tek şey kusurlu gurubuna giren bu malın bir müddet geçtikten sonra pilsiz kullanın gibi bir alternatif üretmeleri endişesindeyim...bakalım artık bu konuyla bana geri dönüş olmadı onlara kalırsa gönderin aleti cevabı ve geçecek 1 ay veya birkaç ay ...alında sorunu olanlar bu aleti alıpta yorum yapanlar varmı bakmak araştırmak gerek diycem anca denk gelecekki bir memnuniyetsiler gurubu oluşsunn...oooo ölme eşşeğim ölme ben pek umut edemiyorum ama çok sinir bozucu olduğu şüphesiz..tekrar iyi akşamlar kolay gelsin...he tacy power saving enabled olması adanadrnin dediği gibi ve pilin makinada tüketilmesiyle bi alakası yokk...bu alet bi şekilde kayıba gidiyo yazılımlada çözülecek gibi değil.msi dedim iyidir dedik umalımki yüzümüzü kara çıkarrtmaalar.

• Benim ev arkadşımda var genel olarak iyi fakat eksi yönleri;
    1. Kasa kalitesi vasat
    2. Numpad olayı tuşları ufaltmış (enter shift tuşları gibi) tuş takımının kalitesi de vasat
    3.Pili şarjdayken de tüketiyor sanırım bu modelin hepsinde olan bir sorun
    ama bu fiyata alınabilcek en iyi laptoplardan birisi 1 gb ram ilavesi yaptı ev arkadaşım bütün oyunları oynayabiliyor.Fakat aoe 3 te ayarları full yapınca biraz kaslıyor makina..
  • ben bios la çözüleceğinden yanayım

@bastard of bodom
    bende 1gb almyı düşünüyorum..eğer vista kuruluysa punaları yazarmısın
    yada
    http://ati.amd.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html
    şu testi yapıp sunucu yollayabilirmisiniz
  • Vista kurulu değil ama testi yapabilirim
  • Tracy,
    Az önce verdiğin linke baktım sonuçları aşağıda: bastard of bodom un gönderdiği sonuçlarla karşılaştıabilirsin. Bendeki makinada da 1 GB RAM bulunuyor. iyi akşamlar.

Video Card
    Good: 32 MB 100% DirectX 9 graphic card with Pixel Shader 2.0 hardware support (ATI Radeon 9500 series or better)
    You Have: NVIDIA GeForce Go 7400 (GeForce Go 7400) PASS
    Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 32 MB , You have - 256.0 MB
    Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
    Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - 3.0

DirectX Version
    Good: 9.0
    You Have: 9.0c PASS
    CPU
    Good: AMD Sempron or better
    You Have: 2 processors running - AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-52 PASS
    CPU Speed
    Good: 1.6 GHz
    You Have: 1.61 GHz Performance Rated at 3.25 GHz PASS
    System RAM
    Good: 512 MB
    You Have: 1023.4 MB PASS
    Operating System
    You have: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600) FYI: Your operating system is provided here for your information.
    Sound Card
    Good: Yes
    You Have: Realtek High Definition Audio PASS
    Sound Card Driver Version
    Your driver version number is: 5.10.0.5391 FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
    Free Disk Space
    Good: 15 GB
    You Have: 21.9 GB PASS
    Hard Disk Capacity
    Good: 20 GB
    You Have: 63.9 GB PASS
    CD
    Good: Yes
    You Have: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N PASS, but the Speed could NOT be analyzed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E31FE823 -- 23 Nisan 2007; 22:49:57 >

• toplam 1 gb mi?
    içinden transcend çıkıyor
    sen hangisinden aldın(ne kadara)? memnun musun sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 23 Nisan 2007; 22:52:58 >
  • Tracy, dikkatle incelersen 1GB olduğunu göreceksin zaten. Bu cihazlarda 64 bit program kullanılmadığı sürece gerçek performansı alamayız. Benim cihazın bir tarafında xp x64 kurulu 64 bitlik programları orada test ediyorum. Henüz vista düşünmüyorum ama şartlar vista64 kurmaya sevkediyor çünkü xp x64 ün türkçesi yok olmayacakta..Bu nedenle ofis başta olmak üzere türkçe sorunu çok..Ama vista da öyle bir sorun yok. Performans açısından oyun oynama huyum olmamasına rağmen torrentten carbon vb gibi başka oyunları indirdim hiçbir sıkıntı olmadan oynattı..Cihazımız çok performanslı fiyatına göre..İyi akşamlar ben yatıyorum görüşürüz.
  • ikiside aynı marka transcent ram .gittigidiyorda bir arkadaş m673 almış upgrade etmiş..ondan çıkan ramı aldım 65 tl ye..aynı ram yani. İnternet mağazalarından 100-120 TL ye 1 gb çift ram alıp senden çıkanı satabilirsin o arkadaşın yaptığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E31FE823 -- 23 Nisan 2007; 23:02:10 >
  • bu da değişiklik yapılmamış sistemin test sonucu
    http://img106.imageshack.us/img106/1301/testxe5.jpg

ben bunun yanına 1gb takmayı düşünüyorum ama işte uyumsuzluk olursa diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 23 Nisan 2007; 23:12:56 >
  • resim nasıl eklenio ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom

resim nasıl eklenio ya

[img=http://img158.imageshack.us/img158/1212/bestjq5.th.jpg]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.