Şimdi Ara

MSI MEG B550 UNIFY AMD AM4 DDR4 ATX Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 MSI MEG B550 UNIFY AMD AM4 DDR4 ATX Anakart
    MSI MEG B550 UNIFY AMD AM4 DDR4 ATX Anakart

    Fiyat 10.000

    Sıfır kutu.



    FİYAT KISA SÜRELİĞİNE. KUR DÖVİZ ENFLASYON KOSULLARİNA COK COK ZARARINA YAZILMIŞ BİR FİYAT. PRİME ÖMÜRLÜK ANAKART ARAYANLAR KAÇIRMASIN BU KARTI. ALAN EVLADİYELİK KULLANİR. COGU X SERSİNDEN DE KALİTELİDİR KENDİ SEGMENTİ İCİNDE EN TEPEDE OLAN KARTTIR. MSI İN EN TEPE MEG SERİSİDİR. COK KALİTE VE STABİLDİR. FİYAT DİP.





    Kendi sistemimde bizzat 5950x ile kullandığım, her tarafından kalite akan çok stabil ve ömürlük muhteşem sağlam taş gibi anakart. Bugüne kadar kullandığım en kalite bordlardan,daha çok efsane x99 kartlara benzeyen yapı sağlamlığı bunda gördüm. Alan evladiyelik kullanır. CPU sıcaklığını anlık olarak LED ekranda göstermesi gibi çok şahane özelliklere sahiptir.


    am4 soketindeki en iyi vrmlere sahip en tepe karttır. x570 ler dahil. 90a+, 14+2=16 faz yapısı üst seviye pcb mosfet kalitesi ile muhteşem kalitede bir kart. en yakın muadili 16faz 70a. 5950x gibi en üst seviye işlemciyle yüksek overclockta sadece ılık denecek kadar az ısınan bir bord forumda testi vardı. çok serin bir kart olduğu için uzun seneler kullanılmak üzere tasarlanmış çok dayanıklı ve kaliteli bir kart yapmışlar. bu model extrem kullanıcılara yönelik üretilmiştir. Hız asirtmaya yönelik bir çok ödül almış overclock rekorları kıran kendi segmentindeki tek rakipsiz kart.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık







  • Fiyat takip

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.