Şimdi Ara

MICROSOFT SIDEWINDER DIREKSIYON SETI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    BİRKAÇ YIL ÖNCE ALDIGIM VE DOLAPTA YER KALABALIGI YAPAN SIFIR GİBİ BİR SETTİR

HİÇBİR ARIZASI KIRIGI CIKIĞI EKSİĞİ YOKTUR.

PC UYUMLUDUR (PS3-PS2-XBOX-Wİİ) UYARMI UYMAZMI BİLMEM HİÇ TAKIP DENEMEDİM

İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİMDE (ANADOLU YAKASI KADIKÖY VE ÇEVRESİ)

(AVRUPA YAKASI BEŞİKTAŞ-EMİNÖNÜ sahilden bakırköye kadar)
    (E5 de BEŞİKTAŞTAN HAVALANINA KADAR TESLİM EDEBİLİRİM)

[B]ŞEHİR DIŞINDAN ALMAK İSTİYENLER İÇİN BELİRTİYİM (KARGOSU NE TUTAR ONUDA BİLMEM)

ÖNCE PARA SONRA ÜRÜN OLARAK ÇALIŞIRIM...

FİYAT OLARAK 50 LİRA İSTİYORUM

LÜTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMIYIP SONPY V.B. GİBİ OYUNCAK ÜRÜNLERLE KARŞILAŞTIRMIYALIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EX_PRO -- 23 Mayıs 2010; 0:02:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Microsoft Direksiyon Seti ile Gerçekçi Bir Sürüş Deneyimi

Yarış simülasyonlarına tutkuluysan veya gerçekçi bir sürüş deneyimi arıyorsan, Microsoft Sidewinder Direksiyon Seti mükemmel bir seçimdir. Bu gelişmiş direksiyon seti, sürüşünüzü bir sonraki seviyeye taşımaya hazır.

Hassas Kontrol ve Gerçek Zamanlı Tepkiler

Microsoft Sidewinder Direksiyon Seti, hassas kontrol ve gerçek zamanlı tepkileriyle öne çıkar. Force Feedback teknolojisi, virajlarda ve çukurlarda gerçekçi sarsıntılar ve titreşimler sağlar. Bu da sürüş deneyiminizi daha sürükleyici ve gerçekçi hale getirir.

** özelleştirilebilir Butonlar ve Ayarlanabilir Pedallar**

Sürüş tercihlerinize uyacak şekilde özelleştirilebilir butonları ve ayarlanabilir pedalları ile Microsoft Direksiyon Seti, en rahat ve özelleştirilebilir sürüş deneyimini sunar. Direksiyonun üzerinde bulunan çok sayıda düğme, kolay erişim ve tam kontrol sağlar.

Sürücü Desteği ve Uyumluluk

Microsoft Sidewinder Direksiyon Seti, Microsoft Direksiyon Seti Driver ile uyumludur ve Windows işletim sistemine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Bu sayede kurulumu kolaydır ve hemen yarışmaya başlayabilirsin.

Dayanıklı Yapı ve Şık Tasarım

Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım sağlayan Microsoft Direksiyon Seti, şık tasarımıyla da öne çıkar. Ergonomik tasarımı, rahat bir sürüş pozisyonu sağlar ve uzun oyun seanslarında bile yorulmanızı önler.

Sonuç

İster deneyimli bir yarış simülasyonu tutkunu ister sürüş becerilerini geliştirmek isteyen bir yeni başlayan ol, Microsoft Sidewinder Direksiyon Seti, üstün performansı, gerçekçi sürüş deneyimi ve özelleştirilebilir özellikleriyle mükemmel bir seçimdir. Gerçekçi bir sürüş simülasyonu deneyimi yaşamak için Microsoft Direksiyon Seti'ni edinin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fiyatı gayet makul. bende 50 tlye satmıştım. Ptt kargo ile şehirdışına kutusuyla beraber 5 tl ye göndermiştim. Hayırlı satışlar
  • T EŞEKKÜRLER
  • bana fiyat yüksek qeldi biraz dstm bence düşürmelisin biraz. hayırlı satıslar
  • önce para sonra ürün mantığıyla çalışırım... bu düşünce yanlışşşşşşşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krallazz

önce para sonra ürün mantığıyla çalışırım... bu düşünce yanlışşşşşşşş.

?sebep?nesi yanlış sizce?
  • adamın 32 tane referansı var nesine güvenmiyorsunuz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH DINOVO MİNİ KLAVYE
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler gelmeyin gaza almak isteyen bahane bulmaz p.m atar

bizi burda tanıyan tanır arkamızdan kimse konuşman allaha şükür
  • bir haftalığına izne çıktım, ikizlere bakıp boş vakitlerde de shift, hot pursuit ve tdu takılayım diyordum. şu direksiyon nasıl bişeydir, manuel vites kısmı da var mı, biraz bahsedin de alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir -- 24 Aralık 2010; 11:02:11 >
  • Bağlantı Usb den mi? Seri port tanmı?
  • baglantı şekli USB
  • usp den windows 7 wista xp sorunsuz çalışıyor ürünü kendim kullanıyorum

cidden çok güzel ve bir okadarda sağlam yeni nesil bir çok iyi markaya göre zaten öyle snopy falan bilmem neyle karıştırmayın gaza bastığınız kadar gider yüklenir mesela arabaya gerçek gibi. snopyde tuş gibi bastıkca gider çok farklar var arada 50 tl cidden temiz bir ürün için oldukça güzel

hayırlı satışlar ilanı baltalamayın pisi pisine ürünü bilmeden kullanmadan
  • Arkadaşlar ben bu seti almak istiyorum ama EX_PRO kaç gündür girmiyo foruma nasıl ulaşabilirim bir cep telefonu vs. varmı yada ürün satıldımı ne bileyim aklınıza gelecek bu tip sorular satıldıysa başka yerlerdende aramak isterim doğrusu
  • Dostum 1.5 sene önce baba oldugumdan dolayı forum işlerine artık fazla vakit ayıramıyorum p.m olarak cep telefonumu yolluyorum
  • size nerden ulaşabilirim
  • özelden telefon numaranızı yollayın ararım sizi
  • Almak istiyorum . Bilgileri pm olarak attım :)
  • Knucklehead kullanıcısına yanıt

hala istiyor musun? :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.