Şimdi Ara

[SATILDI] [36.500 TL] MSI MAG 321UPX QD-OLED 31.5' 0.03 ms 4K 240 Hz Oyuncu Monitörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [36.500 TL] MSI MAG 321UPX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz Oyuncu Monitörü

20 Ağustos 2024 tarihinde satın aldım. Faturalı ve MSI Türkiye garantilidir. Kutusunda, tüm aksesuarlarıyla birlikte teslim edilecektir. Çok fazla kullanılmadı, kesinlikle uzun sürelerle açık bırakılmadı. Fiziksel ya da donanımsal olarak hiçbir sorunu yok. Kullanmaktan son derece keyif aldığım bir monitör. Eskisi kadar oyun oynayamadığım için satıyorum.

Tüm özellikleri için MSI'ın kendi sitesine bakabilirsiniz:

https://www.msi.com/Monitor/MAG-321UPX-QD-OLED

Not: Telefon kamerasında ekran mor çıksa da çıplak gözle siyah ekran görüyorsunuz. Ayrıca özel bir kaplama kullanıldığı için ekran çok fazla yansıma yapmıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 36500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ağustos 2026 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yanlış bilgilendirmenin önüne geçmek adına yazıyorum, Qd oled panellerde ışık vurduğunda siyahlar bu tip bir renk alır yani gözle görüldüğünde de siyah olmaz(qd oled tv ve monitör kullanmış ve global olarak da bu konuyu araştıran birisi olarak söylüyorum), ancak bu bir hata veya kusur değil panelin yapısı gereği oluşan normal bir durumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam yanlış bilgilendirmenin önüne geçmiyorsunuz, benim durumumumda yanlış bilgi veriyorsunuz. Ben çekim yaparken ekran çıplak gözle fotoğraflardaki gibi görünmüyordu. Fotoğrafları ben çektiğim için biliyorum yani, bizzat şahidi benim. Kendi gözüyle gören hiç kimse "Bu ekran siyah değil" demez. Ekrandaki kaplamayla telefon kamerasındaki lensin/filtrenin arasında tuhaf bir ilişki var. Dediğiniz durum ekrana doğrudan güneş ışığının vurması gibi durumlarda yaşanabiliyor ama ışık kaynağı çok güçlü olsa bile bu fotoğraflardaki kadar bariz bir mor renk görmüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, doğrudan ışık vuruyorsa ekran siyah değil ama fotoğraflardaki kadar mor da değil. Bu konulara çok dikkat eden ve OLED'i de özellikle kontrastı nedeniyle tercih etmiş biri olarak QD-OLED'lerdeki bu durumun bilincinde olarak satın aldığım monitörüm beni siyahlar konusunda fazlasıyla memnun etti; ışıl ışıl güneş alan bir konumda değilseniz bir şeyler izlemek de oyun oynamak da büyük bir keyif ki benim çalışma odam da gayet aydınlıktır aslında.

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/s95f-oled

Samsung'un en premium modelindeki eksi verilen konu tam olarak bu, ben fotoğraftaki gibi mosmor bir ekran çıkacağını iddia etmiyorum ancak ekrana ışık vurduğunda siyahlar siyah olarak gözükmüyor, bizzat kendim denedim farklı modellerde. Benim derdim satışı baltalamak değil, aksine alacak olsam yine qd oled alırım ve öneririm ama "fotoğrafta öyle çıkıyor normalde siyah" cümlesi yanıltıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Yanıltıcı falan değil, fotoğraflarda ekran bambaşka göründüğü için notu eklemek zorundaydım. Fotoğraf çekerken ben siyah ekran görüyorum, alan kişi de benim gördüğümü görecek. Zaten elden teslim edeceğim; kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok, tam tersine "Ekran niye böyle" şeklindeki olası soru işaretlerine cevap vermeye çalışıyorum. TV'si de monitörü de laptop'ı da OLED ekran olan biri olarak çok net bir şey söylüyorum sadece: Ekran böyle değil. Siyah hissi daha baskın. Kullanım sırasında "Bu ekran niye siyah değil" demeyeceksiniz yani. Ben monitörü kullanan biri olarak fotoğrafların yaratabileceği yanlış anlamaların önüne geçmek için bilgilendirme yaparken siz yok yere gelip insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Yakıştıramadım.

Not: Monitörü almak zorunda değilsiniz, Adana'da bulunan herkes gelip pırıl pırıl güneş alan bir ortamda ürünü inceleyebilir. Kendi gözlerinizle gördüğünüzde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız; ürünün fotoğraflardaki ve çıplak gözle bakıldığındaki siyah hissi bambaşka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.