Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Hocam yanlış bilgilendirmenin önüne geçmiyorsunuz, benim durumumumda yanlış bilgi veriyorsunuz. Ben çekim yaparken ekran çıplak gözle fotoğraflardaki gibi görünmüyordu. Fotoğrafları ben çektiğim için biliyorum yani, bizzat şahidi benim. Kendi gözüyle gören hiç kimse "Bu ekran siyah değil" demez. Ekrandaki kaplamayla telefon kamerasındaki lensin/filtrenin arasında tuhaf bir ilişki var. Dediğiniz durum ekrana doğrudan güneş ışığının vurması gibi durumlarda yaşanabiliyor ama ışık kaynağı çok güçlü olsa bile bu fotoğraflardaki kadar bariz bir mor renk görmüyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yanıltıcı falan değil, fotoğraflarda ekran bambaşka göründüğü için notu eklemek zorundaydım. Fotoğraf çekerken ben siyah ekran görüyorum, alan kişi de benim gördüğümü görecek. Zaten elden teslim edeceğim; kimseyi yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok, tam tersine "Ekran niye böyle" şeklindeki olası soru işaretlerine cevap vermeye çalışıyorum. TV'si de monitörü de laptop'ı da OLED ekran olan biri olarak çok net bir şey söylüyorum sadece: Ekran böyle değil. Siyah hissi daha baskın. Kullanım sırasında "Bu ekran niye siyah değil" demeyeceksiniz yani. Ben monitörü kullanan biri olarak fotoğrafların yaratabileceği yanlış anlamaların önüne geçmek için bilgilendirme yaparken siz yok yere gelip insanların kafasını karıştırıyorsunuz. Yakıştıramadım. Not: Monitörü almak zorunda değilsiniz, Adana'da bulunan herkes gelip pırıl pırıl güneş alan bir ortamda ürünü inceleyebilir. Kendi gözlerinizle gördüğünüzde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız; ürünün fotoğraflardaki ve çıplak gözle bakıldığındaki siyah hissi bambaşka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|