Şimdi Ara

MSI-K9N NEO-F V3 alayımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi yeniliyorum 64 X2 4000+ AM2 ile birlikte kullanmak için AMMSI - K9N NEO-F V3 düşünüyorum hem AM2+ desteğide gelmiş ama bir çok yorumda HT3 desteği olmayacağı yazıyor peki HT2 desteği varmı yada HT2 destekli anakartlar nelerdir. 100ytlye kadar bir anakart arıyorum.

• www.penta.com burdan bi bak istersen...
  • K9 neo f var ve bir çok kişide olduğu gibi benim karttada usb sorunu var,çözümünü göremedim hala.Önermem.
  • Peki hangi anakartı önerirsiniz AM2 destekli ve 100 ytl geçmeyecek birşey
  • peki TA690G de AM2+ desteği varmı? K9N NEO-F V3 de galiba AM2+ desteği varmış
  • Arkadaşlar sipariş vericem kafam karıştı TA690G de AM2+ desteği varmı? eğer yoksa K9N NEO-F V3 siparişi vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım ht3 desteği soruyorsun ; hayır , yok bildiğim kadarıyla .
  • bu anakartı almayı düşünüyorum yeni çıkacak phenom işlemcilere destek verecekmi,HT 3 desteği nedir acaba olmaması çok büyük kayıpmı
    quote:

Orjinalden alıntı: coverdale

sanırım ht3 desteği soruyorsun ; hayır , yok bildiğim kadarıyla .
  • Yo hayır ht2 desteği değil zaten K9N NEO-F V3 dede ht3 desteği olmyacao gibi sadece almışken ileriye dönükte kullanmak istediğim için sordum zaten o/c yapacak değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur06

K9 neo f var ve bir çok kişide olduğu gibi benim karttada usb sorunu var,çözümünü göremedim hala.Önermem.

bende aynı anakartı su sistem ile kullanıyorum

amd x2 5600
    p.color x1950pro 256/256
    msı k9n neo v-3
    2*1 gb twinmos 800 mhz ram
    160gb sata II seagate hdd
    aopen impression kasa

simdiye kadar ne usb problemi ne ethernet problemi yasamadım...ama kasa saglam bi sogutmaya sahip olsun.sistem stabil ama biraz ısınabilir.dynamic o/c teknolojisi dedigi seyden cok bisi beklemeyin.sadece %15 oc yapabiliyorsunuz.manuel olarak girisin bu ise.gerci benim islemci ve x2 6000 serisi o/c konusunda takoz ama neyse:)
    sorunum yok rahatca kullanın...
  • Teşekkürler MSı da karar kıldım şimdi sıra en zor kısıma sata hdd samsungmu seagate mi
  • samsung sessizdir seagate hızlıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

samsung sessizdir seagate hızlıdır...

doğru yorum...
  • seagate nin 7200.10 serisi 250gb al ama son cıkanlardan yani tek plak kullanılanlardan bende var gercekten cok performanslı gonceki seagate m de tuhaf sesler cıkarıyordu bu kartta sesde cıkmıyor en azından ben duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madator -- 18 Eylül 2007; 18:59:02 >
  • Hiç bir AMD anakartta HT2 yok ,bunun nedeni amdnin HT 1 den 3 e sıçraması basitce.
    quote:

Orjinalden alıntı: guguk
    peki HT2 desteği varmı yada HT2 destekli anakartlar nelerdir. 100ytlye kadar bir anakart arıyorum.
  • teşekkürler arkadaşlar ilginize MSI anakartını aldım hdd olarakta seagate nin 7200.10 serisi 320 gb hdd aldım
  • hayırlı olsun
    yanlız bu hdd lerin 205gb leri daha performanslı cunku yeni bir teknoloji kullanılıyor tek plaka bu hdd senin aldığın çift

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madator -- 18 Eylül 2007; 20:38:53 >
  • arkadaşım ben sana derim ki biostar ta690g al ben k9n neo f kullanıyorum herşeyi iyi güzelde oc konusunda yeteneksiz ve çipset çok ısınıyor v3de farklı olarak çipset soğutucusunu değiştirmiş sanırım oc kabiliyetini bilemem ama bence sen kendini garantiye al 690g al
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

arkadaşım ben sana derim ki biostar ta690g al ben k9n neo f kullanıyorum herşeyi iyi güzelde oc konusunda yeteneksiz ve çipset çok ısınıyor v3de farklı olarak çipset soğutucusunu değiştirmiş sanırım oc kabiliyetini bilemem ama bence sen kendini garantiye al 690g al

v3 olanını arkadas zaten almıs ustteki mesajı okumamıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madator -- 19 Eylül 2007; 0:12:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.