Intel Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66 6 GB Kingston 1600 mhz 1333 olarak kullanıyorum Gigabyte p43t-es3g Feel 500 Watt Max Güç 483 Watt Güç Kaynağım var
şuanlık gts250 1gb ekran kartım var beni tatmin etmiyor 1 sene önce toplandı bu sistem ben bu ekran kartını çıkarıp yerine aşağı linkteki kartı taksam sistem nasıl olur işlemci darboğaz fln sıkıntı olurmu kasa içi soğutma gayet iyi
darboğaz olucaktır hocam. o sisteme gts serisinden gts 450 alabilirsiniz.
adam gts250 im var diyor , gts450 öneriyorlar al hocam 660 ı dar boğazı geç taş gibi sistemin olur.
İyi de kart stokta yok.
@black_wizard006 hiç almam daha iyi hocam dalgamı geçiyonuz.
@strider_venom taş gibi olurda hocam power ve cpu sıkıntı verirmi acaba o yüzden bir bilgi alayım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: onnline
@strider_venom taş gibi olurda hocam power ve cpu sıkıntı verirmi acaba o yüzden bir bilgi alayım dedim
Yeni bir sistem toplayana kadar seni yolda birakmaz buna inanabilirsin. Gtx660 serisi daha az enerji tüketen yeni nesil ekran kartidir. İslemcini biraz overclock yaparsan isini görecektir. Ben Q6600 2.4 ghz ile gtx570 evga clasfield serisini kullandim. Sen sayisal olarak farki 3dmark11 physik testinde biraz düsük skorda görürsün. Oyunlarda ise 30 fpsnin altina düsmezsin ama kartin gercek gücünü tam olarak alamazsin. İleriye dönük bir kart seni yolda birakmaz rezil etmez. Yinede biraz arastirmakda fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: sakiri
quote:
Orijinalden alıntı: onnline
Yeni bir sistem toplayana kadar seni yolda birakmaz buna inanabilirsin. Gtx660 serisi daha az enerji tüketen yeni nesil ekran kartidir. İslemcini biraz overclock yaparsan isini görecektir. Ben Q6600 2.4 ghz ile gtx570 evga clasfield serisini kullandim. Sen sayisal olarak farki 3dmark11 physik testinde biraz düsük skorda görürsün. Oyunlarda ise 30 fpsnin altina düsmezsin ama kartin gercek gücünü tam olarak alamazsin. İleriye dönük bir kart seni yolda birakmaz rezil etmez. Yinede biraz arastirmakda fayda var.
yorum için teşekkürler daha yorumlar istiyorum düşük güç tükettiklerini biliyorum benim 500 watt feel power yeterli galiba değilmi?
Güç kaynagin 12 voltu çift kanaldan veriyor. Bence yeter ama sen yinede bu çift kanal tek kanal 12 volt muhabbetini iyice bir ögren psu ustalari var onlar daha iyi bilirler. Senin ekran karti maksimum yüke binmeyecekdir o yüzden bence yeterli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sakiri
Güç kaynagin 12 voltu çift kanaldan veriyor. Bence yeter ama sen yinede bu çift kanal tek kanal 12 volt muhabbetini iyice bir ögren psu ustalari var onlar daha iyi bilirler. Senin ekran karti maksimum yüke binmeyecekdir o yüzden bence yeterli olur.
hımm öğrenmeye çalışıırm bilgi için teşekkürler sağolasın
Güç kaynağın yeter, kart iyi, 40 lira civarı fazladan para vermek sorun olmazsa trimshop'a bakabilirsin, ben ordan almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Güç kaynağın yeter, kart iyi, 40 lira civarı fazladan para vermek sorun olmazsa trimshop'a bakabilirsin, ben ordan almıştım.
vatan dan alıcam stok girdiği anda indirim ile yeterlimi acaba 500 watt
Bence bu sistem idare ettiği yere kadar gidin komple satıp baştan toplamak en mantıklısı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme