msı gtx970 yeni modeli çok güzel http://www.msi.com/product/vga/GTX-970-GAMING-4G-Golden-Edition.html#hero-award http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127837 acaba kaç paraya satılır.. bunda da cw (bobin sızlaması )sorunu varmıdır acaba
Diğer modelinden 50 dolar daha pahalı.Diğer modeli 1225 civarı satılırken bu modeli 1350-1400den satılır bence.
quote:Orijinalden alıntı: APOLL0 Eşşek değiller ya bu sefer halletmişlerdir o sorunu heralde.. beklemedeyim kardeşim valla gtx970 serisinde hüsrana uğradım ben bekleyip görücez ama ekran kartsızda olmuyor valla elim kolum bağlı sanki pc hiç bir işe yaramıyor
quote:Orijinalden alıntı: exclbr Diğer modelinden 50 dolar daha pahalı.Diğer modeli 1225 civarı satılırken bu modeli 1350-1400den satılır bence. tam isabet fiyat ama bende senin gibi düşünüyorum .. İNŞALLAH daha düşük olur da sıkıntısı da yoksa alınır .. en fazla 1300 tl olsa..
quote:Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy quote:Orijinalden alıntı: APOLL0 Eşşek değiller ya bu sefer halletmişlerdir o sorunu heralde.. beklemedeyim kardeşim valla gtx970 serisinde hüsrana uğradım ben bekleyip görücez ama ekran kartsızda olmuyor valla elim kolum bağlı sanki pc hiç bir işe yaramıyor Al bendende o kadar . Dün akşam cw iyice artınca verdim servise kartı. En az 3 hafta kartsızım şimdi.
quote:Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy quote:Orijinalden alıntı: exclbr Diğer modelinden 50 dolar daha pahalı.Diğer modeli 1225 civarı satılırken bu modeli 1350-1400den satılır bence. tam isabet fiyat ama bende senin gibi düşünüyorum .. İNŞALLAH daha düşük olur da sıkıntısı da yoksa alınır .. en fazla 1300 tl olsa.. cw olmaz inşallah ama 1300den fazla olur
quote:Orijinalden alıntı: exclbr quote:Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy quote:Orijinalden alıntı: exclbr Diğer modelinden 50 dolar daha pahalı.Diğer modeli 1225 civarı satılırken bu modeli 1350-1400den satılır bence. tam isabet fiyat ama bende senin gibi düşünüyorum .. İNŞALLAH daha düşük olur da sıkıntısı da yoksa alınır .. en fazla 1300 tl olsa.. cw olmaz inşallah ama 1300den fazla olur ne yapalım verecez artık atın ölümü arpadan olsun demişler ya öyle olucak herhalde..
quote:Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy ne yapalım verecez artık atın ölümü arpadan olsun demişler ya öyle olucak herhalde.. sınırlı sayıda çıkmaz inşallah sapphire modelleri gibi yaygınlaşır. 1350 - 1400 lira civarı olur.
quote:Orijinalden alıntı: MühendisMurat quote:Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy ne yapalım verecez artık atın ölümü arpadan olsun demişler ya öyle olucak herhalde.. sınırlı sayıda çıkmaz inşallah sapphire modelleri gibi yaygınlaşır. 1350 - 1400 lira civarı olur. ne çok gelirse o kadar iyi ama aklımda soru işareti var sıkıntı kartlar toplanıyor ne yapılıcak bunlar..