Şimdi Ara

Msi Gtx 750ti 300W Psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık bundan 1 yıl önce yeni bir kasa topladım. Bu topladığım kasanın içersinde sadece psu ve ekran kartı değişmedi. Ekran kartımı değiştirmememin sebebi sadece online olarak 1 oyun oynamamdı. Artık oyunu bıraktım ve AMD Radeon HD6570 1gb olan ekran kartımı değiştirmek istiyorum. i3 4130 3.4 ghz işlemci ve 4 gb ram mevcut. Benim almak istediğim ekran kartı Msi gtx 750ti 2gb 128 bit twinfrozrgaming. Kafama takılan soru ben suan CS:GO oyununu oynuyorum ve maksimum performans alabilmek için tüm ayarları düşük oynarım hem fazla zorlamamda.. msi gtx 750ti twinfrozrgaming ekran kartımı aldığımda da tüm ayarlar düşük ve maksimum performans oynamayı düşünüyorum fakat benim şuan 300watt güç kaynağım var. Tüm sorun bu güç kaynağı bana yeter mi? Zaten bilgisayarda sadece CS:GO oynanıyor ve o da tüm ayarları maksimum performansa yönelik hepsi düşük oynuyorum. Psu hiç değişmedi experin normal hazır kasasında olan psu ve yaklaşık 2 yıldır hd6570 zorlanmadan oynadığım oyunu rahatlıkta götürdü. CS:GO 'da yaklaşık 100-200 arası fps değişiyor. En azından benim sorum Ben 300 watt psu ile yaza kadar Msi gtx 750ti ı kullanabilir miyim? Sizce alınır mı? Yoksa kesinlikle psu almam gerekir mi? Psu ve ekran kartı tavsiyeleriniz nelerdir? bu sorulara cevap arıyorum.

Sistemdeki bileşenlerin vatanbilgisayar üzerindeki linkleri aşağıdadır;

Ram :http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html
    Anakar :http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h81m-s2v-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html
    İşlemci :http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-4130-soket-1150-34ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html
    Şuanki Ekran Kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-hd6570-gddr3-1gb-128%20bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-3147.html
    Alacağım ekran kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

Not : Güç kaynağının üstünde +12v1 +12v2 = 252watt yazıyor. ( Forumda gezdiğim konularda 12v kanalı vb soruyordu herkes bu yüzden yazdım. Pek bir bilgim yok. )

Hepinize şimdiden teker teker teşekkür ederim. İyi forumlar.

• PSU ucu ucuna yeter ama kaliteli olmadığı için, ani voltaj dalgalanmalarında sistemi tehlikeye sokabilir. Bunun haricinde kart değiştirmene değer mi? Daha iyi performans alırsın ama sadece bu oyun için bence değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 13 Aralık 2016; 5:43:17 >
  • ekran kartı olarak 460 alabilirsin
    400W PSU ile
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-radeon-rx460-2gb-gddr5-128bit-dx12-ekran-karti-11257-00-20g.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Aralık 2016; 10:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

PSU ucu ucuna yeter ama kaliteli olmadığı için, ani voltaj dalgalanmalarında sistemi tehlikeye sokabilir. Bunun haricinde kart değiştirmene değer mi? Daha iyi performans alırsın ama sadece bu oyun için bence değmez.

Kartı değiştirmem gerek çünkü artık csgo mapler yenileniyor ve yenilendikçe fps düşmeye başladı ve her map akıcı şekilde oynanmıyor. Artık fps kaç diye bakmak istemiyorum. Biraz daha gta5 vb oyunlarıda oynamak istiyorum. Ekran kartı hem az watt harcıyor ve fiyatına göre diğer kartlardan daha iyi diye duydum, bu yüzden bu karta karar verdim. Ben sadece aslında psu bölümünde kararsızım yeter mi yoksa yeni almalımıyım diye... onun dışında fiyatı buna yakın bundan daha az harcayan ve bu kalitede bi kart varsa tabiki onu almak isterim bu önerilerinizide alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

ekran kartı olarak 460 alabilirsin
    400W PSU ile
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-radeon-rx460-2gb-gddr5-128bit-dx12-ekran-karti-11257-00-20g.html

Peki bu kart gtx 750ti dan iyi diyor musunuz? ve kesinlikle 400wat psu almam gerekiyor mu? Bu kartı aldıgımda psu da alabılırım aslında 400watt zalman , fakat kesinlikle 750ti dan iyi diyorsanız bakıcam.

• OfficialmaeN O kullanıcısına yanıt
    RX 460
    R7 370 / GTX 950 seviyesinde
  • 12 v kanalından 262 w veren psu ile 750 ti ve 80 wattlık e5450 yi bir yakınım 1.5 senedir kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    250W PSU GTX 960 MSI 2G
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

12 v kanalından 262 w veren psu ile 750 ti ve 80 wattlık e5450 yi bir yakınım 1.5 senedir kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadı.

Benim 12v kanalından 252 w veriyor öyle yazıyor. ben i3 4130 ve 750 ti ile sizce yaza kadar idare edebilir miyim? veya 1 ay bile olsa idare etmem lazım 1 ay sonra 500 watt zalman alabilirim. i3 4130 44 watt harcıyor yazıyor galiba emin değilim öyle okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officialmaen -- 13 Aralık 2016; 15:46:26 >
  • İ3 4130 54 w yazıyor bana kalırsa bi sıkıntı olmaz kısa vadede.Çok dandik bir psu değilse tabi.Xeon E5450 80 w olmasına rağmen 262 w lık psu ile hiç sıkıntı yaşamadı.Hatta çok azda o.c yapmıştık.Ama yinede yanlış yönlendirmek istemem.Benzer sistemleri kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşünü al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

İ3 4130 54 w yazıyor bana kalırsa bi sıkıntı olmaz kısa vadede.Çok dandik bir psu değilse tabi.Xeon E5450 80 w olmasına rağmen 262 w lık psu ile hiç sıkıntı yaşamadı.Hatta çok azda o.c yapmıştık.Ama yinede yanlış yönlendirmek istemem.Benzer sistemleri kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşünü al derim.

Önerilerin için çok teşekkür ederim. Belkide 10-15 gün sonra psu alabilirim zaten... beni çok kısa vade idare etmesini istiyorum sadece.
    Kısa Vadede yeterli gelir.
  • MSI GTX750Ti'ın TDP, yani tam yükteki güç tüketim değeri 60 watt. Intel Core i3 4130'un TDP değeri ise 54 watt. Özetle, elindeki güç kaynağı yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeChrisMorris

MSI GTX750Ti'ın TDP, yani tam yükteki güç tüketim değeri 60 watt. Intel Core i3 4130'un TDP değeri ise 54 watt. Özetle, elindeki güç kaynağı yeterli olacaktır.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Sana bir soru sormak istiyorum.. benim h81m-s2v anakartım var gtX750ti uyacaktır değil mi?
    gtx750ti anakartına uyar. rx460 ya da gtx1050 de alınabilir. güncel kartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

Yorumun için teşekkür ederim. Siparişini verdim gtx 750ti kartının...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OfficialmaeN

quote:

Ne kadara aldınız? Maddi sorun yoksa rx460 almanız daha iyi olacaktı.ben n11 de 55 lira indirim kuponuyla 473 liraya sipariş verdim bugün.

• RX 460
    R7 370 / GTX 950 seviyesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

quote:

Ne kadara aldınız? Maddi sorun yoksa rx460 almanız daha iyi olacaktı.ben n11 de 55 lira indirim kuponuyla 473 liraya sipariş verdim bugün.

500 liraya aldım. Siz gayet iyi almışsınız fakat siparişi çoktan verdim :/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse hayırlısı olsun .benim hesapta vardı kupon verirdim kullanırdiniz.hayirli olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse hayırlısı olsun .benim hesapta vardı kupon verirdim kullanırdiniz.hayirli olsun.

Saolun. İndirim kuponu sadece ekran kartı için mi? yoksa diğer bilgisayar bileşenlerinde de kullanabiliyor muyuz? (örn. psu)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.