dostum hayırlı olsun, kart ve kasa on numara, Allah nazardan saklasın default 3600 de çok iyi değer. bir de inspector olayı varmış, gpu'nun testler sırasında max boost hızında kalmasını sağlıyormuş, onu da yapabilirsen kartın gerçekten neler yapabildiği daha iyi anlaşılır.
Nasıl oluyor o olay anlatırmısın hemen deneyeyim.CP deki "prefer max performance" seçeneği gibi birşey mi acaba?
sana yok emre, sen kazana düştün.
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
dostum hayırlı olsun, kart ve kasa on numara, Allah nazardan saklasın default 3600 de çok iyi değer. bir de inspector olayı varmış, gpu'nun testler sırasında max boost hızında kalmasını sağlıyormuş, onu da yapabilirsen kartın gerçekten neler yapabildiği daha iyi anlaşılır.
Nasıl oluyor o olay anlatırmısın hemen deneyeyim.CP deki "prefer max performance" seçeneği gibi birşey mi acaba?
Lightning ile aramızda %2 lik fark var oda kapanır diyemi korkuyorsun yoksa
quote:
quote:
quote:
quote:
Lightning ile aramızda %2 lik fark var oda kapanır diyemi korkuyorsun yoksa
yok canım umrumda değil de sen bunu yapınca %2'lik fark kapanacak ama lightning sahibi yapınca belki daha fazla açılacak belli mi olur? hem korkmak ne demek? her türlü anahtarını alırım ben senin
3dMark 11 Performance testleri eklenmiştir
@ El Mukteda
Teşekkürler, bu şekilde testler bittikten sonra bi bakarım fark yaratıp yaratmadığını görmek için
Estağfurullah
Diablo III stock ve overclock testleri eklenmiştir.
Batman Arkham Asylum default ve overclock benchmark sonuçları + ssler eklenmiştir
@Nessarien Benim anakart asus p9x79 deluxe modeli o ayar ne söylersen bir bakayım belki bende de vardır biosları benzer oluyor genelde. En sonunda rampage 4 extreme alacağım gibi duruyor zaten. Testler güzel geliyor gw2 resimlerine görünce canım çekti daha 7lvl ım acemi olunca yavaş ilerliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
@Nessarien Benim anakart asus p9x79 deluxe modeli o ayar ne söylersen bir bakayım belki bende de vardır biosları benzer oluyor genelde. En sonunda rampage 4 extreme alacağım gibi duruyor zaten. Testler güzel geliyor gw2 resimlerine görünce canım çekti daha 7lvl ım acemi olunca yavaş ilerliyor
Yok o diğer kartlarda olmaması gereken sadece maximus serisinde bulunan bir ayar. Benchmark Mode diye bir adı var biosda Extreme Tweaker bölümünün hemen altında yer alıyor. Bios'dan ss aldım sana bak burada Xtreme Tweaking kısmına tıklayınca açılması lazım.
Bu arada bana pm ile arena.net tagını at poyri ekleyeyim seni arkadaş olarak oyunda. Login ekranında karakterinin bulunduğu bölümde (Character selection screen) sağ üst kısımda görebilirsin tagı. Kullanıcı adın yanında nokta ve rakamlardan oluşur misal Nessarien.12345 gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Nessarien
quote:
Yok o diğer kartlarda olmaması gereken sadece maximus serisinde bulunan bir ayar. Benchmark Mode diye bir adı var biosda Extreme Tweaker bölümünün hemen altında yer alıyor. Bios'dan ss aldım sana bak burada Xtreme Tweaking kısmına tıklayınca açılması lazım.
Bu arada bana pm ile arena.net tagını at poyri ekleyeyim seni arkadaş olarak oyunda. Login ekranında karakterinin bulunduğu bölümde (Character selection screen) sağ üst kısımda görebilirsin tagı. Kullanıcı adın yanında nokta ve rakamlardan oluşur misal Nessarien.12345 gibi
aynı ayar bendede mevcut dostum
Benim artık bir fikrim kalmadı Cenkin kartı kendi sisteminde 4000 üstü gördü i7 2700k ile bende 3950 i7 3930k ile 4000 takıntım oldu. Asıl sinir eden nokta sistemde bir yerlerde sorun mu var acaba
quote:
Benim artık bir fikrim kalmadı Cenkin kartı kendi sisteminde 4000 üstü gördü i7 2700k ile bende 3950 i7 3930k ile 4000 takıntım oldu. Asıl sinir eden nokta sistemde bir yerlerde sorun mu var acaba
kanka bu rog serisinde bir hiperaktiflik oluyor bu kesin yani
İnceleme için teşekkürler her zamanki gibi kapsamlı,güzel bi inceleme hazırlamışsınız.
bios atma konusunda benden destek alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
quote:
Bir bakayım gelecek hafta sistemde baya bir değişiklik olacak gibi duruyor.
ne gibi :D
Anakart ekran kartı ssd soğutma sistemi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
quote:
Aynen öyle cenky. Asus'dan JJ newegg videolarına konuk olduğunda bunu birkaç defa dile getirdi zaten rog anakartların mutlaka ki katkısı var poyri. Aynı sistem farklı anakartlar yapılan reviewler vardı onlara bi bak istersen maximus ile diğerleri arasında gözlemeyeceğin %lik fark senin yaşadığın farka eşitse dert edecek bir şeyin yok demektir
Batman: Arkham City default ve overclock benchmark sonuçları eklendi
bf3 testlerini sabirsizlikla bekliyorum
burdaki fotoda arka pcb de evga yaziyor o biraz enteresan geldi evga ve msi arasinda ortaklik mi var
quote:
Orijinalden alıntı: DeepEnergy
bf3 testlerini sabirsizlikla bekliyorum
burdaki fotoda arka pcb de evga yaziyor o biraz enteresan geldi evga ve msi arasinda ortaklik mi var
Çünkü yukarıdaki kart evga gtx 680 yada 670, alttaki lighning :) Aynı kart değiller. Dikkatinizden kaçmış sanırım.