Şimdi Ara

MSİ GTX 670 KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni teknobiyotikten gtx 670 aldım ama ekran kartı kendiglinden kapanıyor anakarttan sökmeden sorun hallolmuyor yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih3466 -- 21 Haziran 2012; 13:10:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salih3466

daha yeni teknobiyotikten gtx 670 aldım ama ekran kartı kendiglinden kapanıyor anakarttan sökmeden sorun hallolmuyor yardımmm

Kendiliğinden kapanıyor derken ne demek istediniz? Fanlar falan mı duruyor aniden? Anlayamadım. Açarsanız biraz yardımcı olmaya çalışalım. Güç kaynağınız kaçlık bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

daha yeni teknobiyotikten gtx 670 aldım ama ekran kartı kendiglinden kapanıyor anakarttan sökmeden sorun hallolmuyor yardımmm

Kendiliğinden kapanıyor derken ne demek istediniz? Fanlar falan mı duruyor aniden? Anlayamadım. Açarsanız biraz yardımcı olmaya çalışalım. Güç kaynağınız kaçlık bu arada?

ekran kartının elektirigi kesliyor desem daha dogru olur bende ilk kez böyle bi sorunla karşılasıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum.Güç kaynagım 1100 w

• quote:

quote:

quote:

ekran kartının elektirigi kesliyor desem daha dogru olur bende ilk kez böyle bi sorunla karşılasıyorum fazlada kurcalamak istemiyorum.Güç kaynagım 1100 w

Güç bağlantılarında sıkıntı yoksa garantiye verin kartta sorun olabilir. Ve ya güç kaynağında da sorun olabilir. Başka bir ekran kartıyla deneyin. Onda böyle bir sorun yoksa gtx670 sorunludur. Servise gönderirsiniz.Yine çalışmaz ise Güç kaynağı sorunlu olabilir. Başka güç kabloları deneyin güç kaynağından çıkan. Ve ya farklı bir güç kaynağından deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güç bağlantılarında sıkıntı yoksa garantiye verin kartta sorun olabilir. Ve ya güç kaynağında da sorun olabilir. Başka bir ekran kartıyla deneyin. Onda böyle bir sorun yoksa gtx670 sorunludur. Servise gönderirsiniz.Yine çalışmaz ise Güç kaynağı sorunlu olabilir. Başka güç kabloları deneyin güç kaynağından çıkan. Ve ya farklı bir güç kaynağından deneyin.

Teşekkür ederim sorun ekran kartındaymış servise gönderecegim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi gtx 1080 mi msi gtx 1070 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.