Şimdi Ara

MSI GTX 570 TIF3 CALISIYOR AMA CIZGILER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kart calısıyor ancak fotolardada goruldugu gibi cizgiler var 3 ayrı pcde farklı slotlarda aynı sorun devam ediyor nvidia surucusu yuklenince 8 bitte acılıyor nvidia chip kullanan bir ekran kartı bulunamadı diyor ramlerindemi problem var acaba yorum bekliyorum anlayan arkadaslardan

     MSI GTX 570 TIF3 CALISIYOR AMA CIZGILER VAR



  • Merhaba,

    Kartın garanti süresi devam ediyorsa, garantiye göndermen gerekiyor.

    Garanti süresi devam etmiyorsa, kartı fırınlama yöntemi ile tekrar dan çalışır hale getirme ihtimalin oldukça yüksek.
  • Ekran kartı gitmiş gibi servise gödnermen gerek.
  • Ayni sekilde ben gonderdim servis point olunca bosuna ugrasmayin beyler garantiside olsa kullanci hatasi deyip iteliyorlar biere ondansonrada untanmadan isterseniz ucreti mukabilinde yapalim diyorlar boyle adi bir servis iste onun icin artik msi dan iyice sogudu. Ben hic bir urununu almamaya ozen gosteriyorum bundan incede z68 gd65 g3 anakartim vardi 40 gun anakrtsiz kaldim ilkinde adamlar farkli bur bios atop test ok yazip gondermisler tekrar gonderdim ayni problem devam ettigi icin yaklasim 20 aramadan ve siddeli kavgadan sonra para iadesi aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    Ayni sekilde ben gonderdim servis point olunca bosuna ugrasmayin beyler garantiside olsa kullanci hatasi deyip iteliyorlar biere ondansonrada untanmadan isterseniz ucreti mukabilinde yapalim diyorlar boyle adi bir servis iste onun icin artik msi dan iyice sogudu. Ben hic bir urununu almamaya ozen gosteriyorum bundan incede z68 gd65 g3 anakartim vardi 40 gun anakrtsiz kaldim ilkinde adamlar farkli bur bios atop test ok yazip gondermisler tekrar gonderdim ayni problem devam ettigi icin yaklasim 20 aramadan ve siddeli kavgadan sonra para iadesi aldim.

    Bende aynı durumdayım bir sorundan servise gönderdim 2.gönderişim 1 ay oldu daha elime ulaşmadı pazartesi kargoya verdiler hala bekliyorum dediğin gibi bios atıp ok dediler geldi yine aynı sorun 5 gün test ettiler güya anakartımı kaç kere telefon ettim sordum bios yazdık sorun giderildi dediler şimdide hiç sorun yok dediler bıktım artık.




  • Arkadaslar ben msi globale detayli mail atacagim bu konuda merak etmeyin ingilzcesi olanalr kullandigi urunun seri numarasinada ekleyim mail atsin bu adamlara biktim artik ugrasmaktan benim gtx 465 tede cizgiler vardi gonderdim kullanci hatasi dediler garantide ilan kartimi garanti disi biraktilar ben hem bununla ilgili hemde anakrtimla ilgili detayli mail hazirliyorum ve msi turkiyide arayacagim. Unla ilgili boyle rezalet servis veren bir yer gormedim 3 tane adam var calican masallah anasin karnindan dogarken masi teknik servisi oalrak dogmuslar bir ahmet en baltasi icinde o ikincisi emrah 3.de mudurlari mehmet ben atik boykit ediyorum beyler msi urunlerini almamak icin ozen gosteriyorum madem servis vermiyorlar bizde alip kullanmayiz bukadar basit ayni sekilde cizgiyi aradim adamlar 1 haftada halederiz sizmerak etmeyindediler direk ulasabiliryorsun adamlara kite farkli anlasyis farkli onun icin msi artik boykot diyorum ben
  • Oldum olası msi a ait hiç bir ürün almam ısınamadım markaya garantisinin bukadar kötü olduğunu bilmiyordum artık bundan sonrada almamaya daha çok özen gösteririm.
  • Fırınlama ile çözülebilir, güvendiğiniz bir tamirciye baktırabilirsiniz.
  • ben eski ekran kartımın üstüne basınca böyle bir durum basıma gelmişti.muhtemelen bu yönde bir arızası var.devreleri ile ilgili yani.yada ramleri de gitmiş olabilir.
  • ekran kartını bi temizle geri tak gpu da bi sorunda olabilir eğer overlock yaptıysan ekran kartına bilmiyorum nvidiada nasıl yapılıyormu ypaılmıyormu oda sorun oluşturmuş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.