Şimdi Ara

MSI GT70/GT60 - Gtx 680m - Oyun laptopu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
12
Favori
26.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Orijinalden alıntı: celenmeh

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ilgi ve alakası süper olan bir yer= EKSENBİLGİSAYAR olmayan bilgisayarı 4 saatte getirdiler. en uygun peşin fiyatına 12 taksit. tavsiye ederim. ben görüp aldım kurdurdum ve olası ilk hataları kontrol ettikten sonra kafam rahat döndüm...

2 yıl sonra ssdler ucuzlarsa 480+480 takmayı düşünüyorum...

ayrıca gt683lerden beri msiın oyun bilgisayarları hiç ucuzlamadı...

yeni ürün gelince eskisi 6 ay içinde üretimden kalkıyor. ancak ucuzlamayı hiç beklemeyin...

5000 tl için 200-300 ucuzlama sayılmaz zaten. kur farkı bile haftalık o kadar ediyor...

saygılar...

eksenbilgisayarda gt70 dragon modeli var ve 5.4 bin tl kdv dahil o 400-500 liralık fark 835tr yi seçmemeye deymez bence.Zaten 835tr ne olduysa bitti pcdepoda yok sanalmarketimde göremedim herkes aynı anda mı aldı ne :D

hocam siz alacak mısınız? ciddiyseniz arayın sorun. ben alacağım zamanda stokta yoktu. 1 günde temin ederler. ancak kurlar arttı bilginiz olsun. 835 mi alacaksın 836 mı?

barış bey var. çok ilgili birisi.

anladım teşekkürler...

• Msı gt70 0NE-835TR ile GT70 Dragon Edition 0NE-1078TR arasındaki tek fark renk mi ?
  • ben de haziranın sonuna doğru msi gt70 superr dragon edition gt70 one (https://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_superr_dragon_gt70_0ne_1078tr_notebook )almayı düşünüyorum inşallah ucuzlar hadi hayırlısı

Orijinalden alıntı: kesepara

ben de haziranın sonuna doğru msi gt70 superr dragon edition gt70 one (https://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_superr_dragon_gt70_0ne_1078tr_notebook )almayı düşünüyorum inşallah ucuzlar hadi hayırlısı

Site güvenilir mi acaba? Pcdepo dan almayi düşünüyorum da bura biraz daha uygun gibi. Risk almakta istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pcdepo.com'dan uzak durun, bin kere söyledim uzak durun sonradan pişman olmayın

Orijinalden alıntı: Baelros

pcdepo.com'dan uzak durun, bin kere söyledim uzak durun sonradan pişman olmayın

Hocam en iyisi gidip elden almak değil mi . Mesela pcdeponun sanalmarketimin falan istanbuldaki ofislerinden gidip bizzat elden kontrol ederek almak istiyorum...

quote:

Hocam en iyisi gidip elden almak değil mi . Mesela pcdeponun sanalmarketimin falan istanbuldaki ofislerinden gidip bizzat elden kontrol ederek almak istiyorum...

O firmadan elden alırsan da ekstra para istiyorlar. En iyisi Eksen yada Sanalmarketim'den almak.

Neden hocam sorun nedir, bende ordan alacagım ama ne sorun cıkabilir?

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

Neden hocam sorun nedir, bende ordan alacagım ama ne sorun cıkabilir?

http://forum.donanimhaber.com/m_67575298/f_/key_pcdepo//tm.htm#67983182

buraya bir bak bence
  • Pcdepo dan herbiri 4000+ bedelle iki defa alisverisim oldu iki siparisimden de son derece memnun kaldım bundan sonraki siparislerimde ilk bakacağım adresdir sizin diğer linkte yazdiginiz arıza durumunda pcdepo ya yollamaniz zaten zaman kaybiydi onlarda çünkü kargoluyor asıl servise ayrıca 2 hafta bilgisayar kargo da beklemis diyorsunuz kargodan 2-3 gün sonra kontrol etmeniz gerekiyordu sonuçta pahalı bir alet yolluyorsunuz bir telefon ederek ogrenebilirdiniz. Ikinci olayda parayı vermeme durumları tamamen haksizlar ama yasal yollarla hem masraflar hemde ürün bedeli alınabilir rahatlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 27 Mayıs 2013; 10:03:41 >

Orijinalden alıntı: serdar_k

Pcdepo dan herbiri 4000+ bedelle iki defa alisverisim oldu iki siparisimden de son derece memnun kaldım bundan sonraki siparislerimde ilk bakacağım adresdir sizin diğer linkte yazdiginiz arıza durumunda pcdepo ya yollamaniz zaten zaman kaybiydi onlarda çünkü kargoluyor asıl servise ayrıca 2 hafta bilgisayar kargo da beklemis diyorsunuz kargodan 2-3 gün sonra kontrol etmeniz gerekiyordu sonuçta pahalı bir alet yolluyorsunuz bir telefon ederek ogrenebilirdiniz. Ikinci olayda parayı vermeme durumları tamamen haksizlar ama yasal yollarla hem masraflar hemde ürün bedeli alınabilir rahatlıkla

Ben alışverişlerimi Eksen ve Vatan'dan yapıyorum ve hiçbirinde böyle bir kargo problemiyle karşılaşmadım. Verdiğim kargo ertesi gün ellerine ulaşır sonraki bir iki gün içerisinde de ya beni ararlar yada sms atarlar. Bu adamları ben göndermeden önce zaten aradım, herşeyi teyit ettim sonra paketleyip gönderdim. İnsan evladı olsalar 3900 küsürlük aleti 4 TL için geri göndermeden önce ararlar, beyefendi şirket politikası gereği ödemeli kargo almıyoruz, ancak geri gönderirken lütfen kargo ücretini siz karşılayın diyebilirlerdi.

Ben işimi garantiye almayı sevdiğimden aldığım yer ile muhatap olurum. MSI yada herhangi bir markanın servisi beni bağlamaz, bu bana ürünü satan firmanın sorumluluğudur. Şöyle örnek vereyim, geçen hafta 2011'de aldığım MSI Big Bang Marshall B3 anakartım bozuldu. Aradım Eksen'i durum böyle böyle ne yapmam lazım dedim. Dediler Mecidiyeköy şubemize gönderin biz onu ilk kontrolden sonra Servispoint'e yönlendireceğiz. İşlemler daha çabuk olacaksa ben göndereyim dedim, onlar ürün ve garantisi bizim sorumluluğumuz bize gönderin dediler. Aleti akşam kargoladım, iki gün sonra beni aradılar, ürünü servise gönderdik ortalama sonuç 5-6 gün içerisinde belli olacak, size yeniden dönüş yapacağız dediler. Benden beş kuruş para da almadılar.

Ancak bu pcdepo denen yer böyle değil, ne sattığı ürünün arkasında duruyor ne satarken sizi düşünüyor. Dünyanın benzinini yakıp adamların kapısına kadar gitseniz dahi sizden depodan ürün çıkarıp teslim etme adı altında 25-30 TL para alıyorlar. Servise gönderdiğiniz ürün için iade kararı çıksa bile bu dolandırıcı firma onu saymıyor. Mahkemeye vereceğim sizi o yüzden vergi numaranızı ve dairenizi söyleyin dediğinizde vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Olur ya taksitli ürün aldınız, o zaman oluşan vade farkını faturaya yansıtmıyorlar, size sonradan veririz diyerek yalan söylüyorlar. Bildiğiniz vergi kaçırmadır bu.

Belki bu firmayla iyi anıları olan arkadaşlar vardır, ne mutlu onlara. Ancak ben ürünü bedavaya bile verseler onlardan birşey almam. Senelerdir ürün aldığım Eksen Bilgisayar gayet iyi, başka yere ihtiyacım yok. Bu arada dediklerimi reklam olarak algılamayın, sadece uzun zamandır alışveriş yaptığım için bu kadar övüyorum.

• quote:

quote:

Beyler bir marka buldum sager diye laptop topluyorsun bayağı gaming ssd koyabiliyorsun sonra en az 680m ekran kartı koyabiliyorsun falan ve msi gt70 e nazaran daha ucuz aynı parçalarla toplanmış hali sanırım bilen var mı bu markayı nedir ne değildir? Sagernotebook.com

Turkiyede satisi yok. MSI ve Alienware'de yurtdisinda istedigine gore toplaniyor ama ileri demokrasili super teknolojik ulkemizde bir halt bulamazsin.

Bende var hocam alan yok

1) ALIENWARE M17X R4 i7-3630QM Quad FHD 7970M 512 SSD 16 GB RAM
    2)ALIENWARE M17X R4 i7-3630QM Quad FHD 7970M 500 GB HD 6 GB RAM

• dragon edition ile araniza katiliyorum.kargoya verilmiş.gtx680 ini modbios atan varmi?asus sayfasinda ne kadar cok insan var ama burda cok az.en ufak bir yorum katkı yok.

MSI GT70 0NE-1078TR Kullanıcısı
    i7 3630QM/32GB RAM/2x128GB SSD+750GB HDD/4GB GTX680M/17.3" Full HD/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• herkez memnun anlaşılan alan millet bir daha uğramıyor
  • Beyler , yeni alanlar size kötü bir haberim var:D haziranın sonunda yeni gtx 780 modelleri çıkıyor...üstüne üstük bi de haswell işlemci koyacaklar sanırım... Ben bekleyeceğim biraz daha bence şimdi alacaklar biraz daha beklesin bi kereden en iyisini alın...Tabi üstadlara sormakta lazım yeni çıkacaklarla bi öncekiler arasında bariz bir performans farkı olur mu diye...

Beyler bir marka buldum sager diye laptop topluyorsun bayağı gaming ssd koyabiliyorsun sonra en az 680m ekran kartı koyabiliyorsun falan ve msi gt70 e nazaran daha ucuz aynı parçalarla toplanmış hali sanırım bilen var mı bu markayı nedir ne değildir? Sagernotebook.com

monsterla aynı.yani daha dogrusu monster onlardan bakarak tr de boyle bi sistem yapmıs.
    sager de aynı şekilde deidğiniz gibi toplama yapıyor clevo kasa kullanıyor.monsterdaki p ile baslayan modellerdeki kasalar gibi.
    fakat onları alanlar cok memnun .sipariş gecikmesi olmuyor

Beyler , yeni alanlar size kötü bir haberim var:D haziranın sonunda yeni gtx 780 modelleri çıkıyor...üstüne üstük bi de haswell işlemci koyacaklar sanırım... Ben bekleyeceğim biraz daha bence şimdi alacaklar biraz daha beklesin bi kereden en iyisini alın...Tabi üstadlara sormakta lazım yeni çıkacaklarla bi öncekiler arasında bariz bir performans farkı olur mu diye...

Hocam çıkacak da ülkemize ne zaman gelecek? Temmuz'un ortasına kadar beklerim de gerisi yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Mayıs 2013; 16:54:01 >

Australian Dream
  • Valla bende Temmuz-Ağustos arası alıcam.Bi kaç forumda gördüm haziranın sonu gibi stoklarda olur diye...Zaten bende eğer temmuzda da baktım haber gelmiyor çekerim eski modeli..Onda da şöyle bi korkum var :D adamlar sırf yeni pahalı olan modelin satılması için eski modeli üretimden kaldırıyorlarmış ... Yenisini beklerken eskisinden de olmayalımda :D ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.