Şimdi Ara

MSI GT70/GT60 - Gtx 680m - Oyun laptopu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
12
Favori
26.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Dostum resimler konusunda biraz geç kaldım haklısın. Ancak belki biliyorsundur geçen cuma PS3 için The Last of Us oyunu çıktı ve işten sonra onu oynamaktan inan makineyle ilgilenemedim bile

Açıkçası makine muhteşem kesinlikle tavsiye ederim. Bir defa inanılmaz hızlı. Abartmıyorum güç tuşuna bastıktan sonra 5-6 saniyede windows 8 metro arayüzü gelmiş oluyor. Bu konuda hem MSI'ı hem de Microsoft'u takdir ettim açıkçası. Çok fazla oyun testi yapamadım fakat söyleyebilirim ki şu anki izleninim makine çok ciddi anlamda ısınmıyor. Tabiki grafik olarak zengin yeni nesil oyunlarla test etmek daha iyi fikir verecektir. Resimler paylaşmaya çalıştım. Kaliteleri çok iyi değil ancak fikir verebilir kanısındayım. Almayı düşünürseniz bu 206 modelini ve 32 GB ram'li 205 modelini mutlaka düşünün. Tabiki arada 500-600 TL oynuyor.

Bunların dışında yanında gelen hediyeler çok kaliteli. Özellikle Targus marka notebook çantasını çok beğendim. Ayrıca yanında SteelSeries'in kırmızı bir oyuncu kulaklığı ile mouse padi geliyor. Bunlar ayrı paketlerde geliyor. Notebook'un kendi kutulusundan MSI oyuncu mouse'u çıkıyor. Resimlerde var zaten.

Aleti kullandıkça izlenimlerimi de paylaşacağım.

Tekrar belirtmek isterim; notebookadresi.com'dan tek slip 4950 TL'ye aldım. Şu anki fiyatı 5090 TL civarında. Malesef kur artışı kötü etkileyecek gibi duruyor.

Edit : İmla
    ...

Hocam sizin cihaz gerçek anlamda canavarmış yaa maşallah :) hediyelerden hiç bahsetmiyorum bile :)

Bu cihaz beni alıp uzaklara götürüyor yaa, bugün 12de yatacaktım, saat 02.20oldu hala ayaktayım bunu inceliyorum inşallah yakında ben de aranıza katılıcam

Mali sıkıntılardan dolayı MSI GT70 0NC-098 Modelinin 'sıfırlanmış' versiyonunu almayı düşünüyorum Bunun yanında eski tip çanta veriyor sanırım ve win7 ile geliyor. :/ sizlere bikaç sorum olacak:

- bu sıfırlanmış üründe çizikler deformasyonlar bulma olasılıım nedir sizce?
    - PCyi win8e yükseltme olanağım ve klavyedeki 'Başlat' tuşunu da MSI tarafından win8olarak değiştirtme imkanım var mıdır? ne düşünüyorsunuz
    - GTX 670M ekran kartı 680'den yaklaşık %30 daha kötüymüş sanırım, yine de oyunları ultradan oynatınca sıkıntı yaşatır mı??

Şimdiden Teşekkürler

Dostum umarım en yakın zamanda sen de alıp kullanmaya başlarsın. Sorulara gelirsek,

1-) Refurbished dedikleri bu tür elden geçirilmiş ürünlerde mutlaka ufak tefek hasarlar olabilir. Tabi bu biraz da şanslı olmak ile alakalı bir konu. Bence bunu bilerek bu tip ürünlere yönelmekte fayda var. Ama ben olsam tercih etmezdim.

2-) PC'yi tabiki win 8'e yükseltebilirsin ancak bu sana 140 TL civarına patlar. Sanırım buydu en ucuz lisans fiyatı. MSI'ın bu konuda birşey yapabileceğini sanmam.

3-) 670M'in ultra ayarlarda 30 FPS'i görebileceğini sanmıyorum. Tahminim High civarında grafik seviyesini kaldırabilecek bir kart olduğu yönünde. 680M'den aşağı bir karta bakma derim.

Kendine iyi bak

• quote:

- GTX 670M ekran kartı 680'den yaklaşık %30 daha kötüymüş sanırım, yine de oyunları ultradan oynatınca sıkıntı yaşatır mı??

%30 az hocam, oyunlardaki performansına baktığımızda 670M'den 680M'e büyük bir sıçrama var, FPS olarak çok daha yüksek 2 katı kadar FPS veriyor oyunlarda. 670M seviyesindeki bi makineyi 2000-2500 liraya bulabilirsiniz yine yeni nesilde, 660M'den çok güçlü değil sonuçta. O yüzden GT70 alcaksanız 680M, 675MX aşağısını düşünmeyin.

quote:

quote:

Dostum resimler konusunda biraz geç kaldım haklısın. Ancak belki biliyorsundur geçen cuma PS3 için The Last of Us oyunu çıktı ve işten sonra onu oynamaktan inan makineyle ilgilenemedim bile

Açıkçası makine muhteşem kesinlikle tavsiye ederim. Bir defa inanılmaz hızlı. Abartmıyorum güç tuşuna bastıktan sonra 5-6 saniyede windows 8 metro arayüzü gelmiş oluyor. Bu konuda hem MSI'ı hem de Microsoft'u takdir ettim açıkçası. Çok fazla oyun testi yapamadım fakat söyleyebilirim ki şu anki izleninim makine çok ciddi anlamda ısınmıyor. Tabiki grafik olarak zengin yeni nesil oyunlarla test etmek daha iyi fikir verecektir. Resimler paylaşmaya çalıştım. Kaliteleri çok iyi değil ancak fikir verebilir kanısındayım. Almayı düşünürseniz bu 206 modelini ve 32 GB ram'li 205 modelini mutlaka düşünün. Tabiki arada 500-600 TL oynuyor.

Bunların dışında yanında gelen hediyeler çok kaliteli. Özellikle Targus marka notebook çantasını çok beğendim. Ayrıca yanında SteelSeries'in kırmızı bir oyuncu kulaklığı ile mouse padi geliyor. Bunlar ayrı paketlerde geliyor. Notebook'un kendi kutulusundan MSI oyuncu mouse'u çıkıyor. Resimlerde var zaten.

Aleti kullandıkça izlenimlerimi de paylaşacağım.

Tekrar belirtmek isterim; notebookadresi.com'dan tek slip 4950 TL'ye aldım. Şu anki fiyatı 5090 TL civarında. Malesef kur artışı kötü etkileyecek gibi duruyor.

Edit : İmla
    ...

Hocam sizin cihaz gerçek anlamda canavarmış yaa maşallah :) hediyelerden hiç bahsetmiyorum bile :)

Bu cihaz beni alıp uzaklara götürüyor yaa, bugün 12de yatacaktım, saat 02.20oldu hala ayaktayım bunu inceliyorum inşallah yakında ben de aranıza katılıcam

Mali sıkıntılardan dolayı MSI GT70 0NC-098 Modelinin 'sıfırlanmış' versiyonunu almayı düşünüyorum Bunun yanında eski tip çanta veriyor sanırım ve win7 ile geliyor. :/ sizlere bikaç sorum olacak:

- bu sıfırlanmış üründe çizikler deformasyonlar bulma olasılıım nedir sizce?
    - PCyi win8e yükseltme olanağım ve klavyedeki 'Başlat' tuşunu da MSI tarafından win8olarak değiştirtme imkanım var mıdır? ne düşünüyorsunuz

Şimdiden Teşekkürler

Dostum umarım en yakın zamanda sen de alıp kullanmaya başlarsın. Sorulara gelirsek,

1-) Refurbished dedikleri bu tür elden geçirilmiş ürünlerde mutlaka ufak tefek hasarlar olabilir. Tabi bu biraz da şanslı olmak ile alakalı bir konu. Bence bunu bilerek bu tip ürünlere yönelmekte fayda var. Ama ben olsam tercih etmezdim.

2-) PC'yi tabiki win 8'e yükseltebilirsin ancak bu sana 140 TL civarına patlar. Sanırım buydu en ucuz lisans fiyatı. MSI'ın bu konuda birşey yapabileceğini sanmam.

3-) 670M'in ultra ayarlarda 30 FPS'i görebileceğini sanmıyorum. Tahminim High civarında grafik seviyesini kaldırabilecek bir kart olduğu yönünde. 680M'den aşağı bir karta bakma derim.

Kendine iyi bak

quote:

%30 az hocam, oyunlardaki performansına baktığımızda 670M'den 680M'e büyük bir sıçrama var, FPS olarak çok daha yüksek 2 katı kadar FPS veriyor oyunlarda. 670M seviyesindeki bi makineyi 2000-2500 liraya bulabilirsiniz yine yeni nesilde, 660M'den çok güçlü değil sonuçta. O yüzden GT70 alcaksanız 680M, 675MX aşağısını düşünmeyin.
    evet ben de sıfır ürün almak isterim ama benim boyumu aşıyor malesef sıfırlanmış olmasa bu PCyi rüyamda görürüm anca Çantası faresi sorunsuz gelsin de, PC üzernde de bi çizik falan olmamasını umud ediyorum artık hayırlısı..

internetten indirip te yükseltme yapsak garanti dışı kalır mı? win8 balat tuşu daha havalı duruyo da ondan sormuştum

---
    aslında bu makineyi alıp biraz kullandıktan sonra elime para geçerse 680M'e yükseltirim diye düşünüyordum :) başka marka-model bi laptop almayı düşünemiyorum bile :D =)) eğer 675mx-680m'li bi sıfırlanmış bulursam onu alayım bari.. :)

Teşekkürler yorumlarınız için

# tHE uLTimaTe | Berkay Sinan ÖZEL #
    Dünya'da Tekel konumunda olan bir şirkette çalışarak çok büyük Paralar kazanmak ister misiniz? Öyleyse siz de bize katılın!..Detaylı bilgi için PM Atınız.

• Arkadaşlar internette biraz araştırdım, amazon ve ebay'de daha iyi modeller buldum. 680m'li modeller amazon'da daha ucuz ama türkyiye'ye yollamıyolar malesef :( ebay'da da GTX 780m'li modeller vardı ama ebay'dan alınca da üzerine kargo parası biniyor, gümrükten geçerken de bi vergi bindirmesi söz konusu.. :/
    Napacağımı şaşırdım :) Sanırım şuanki en iyi fikir, buradan alıp ekran kartını sonradan değiştirmek :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE uLTimaTe -- 25 Haziran 2013; 2:10:07 >

Dünya'da Tekel konumunda olan bir şirkette çalışarak çok büyük Paralar kazanmak ister misiniz? Öyleyse siz de bize katılın!..Detaylı bilgi için PM Atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopComeBack

beyler borsayla birlikte bütün sitelerde fiyatlar ortalama 500-600 tl arttı

Maalesef 1.94 nedir ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar halen hızlıal'da 5200 civarında. Alacaklar düşünebilir. Doların negatif etkisi daha bir süre geçmez. Ayrıca bu satıcı firmalara da fırsat oldu. Sonuçta stoklarındaki ürünler eski kurdan ithal edilmişti... Ama çok şanslı zamanda almışım...

Arkadaşlar son bir sorum var, @Mettfrost kardeş, sizin aldığınız kulaklığı-çantayı-mouse Pad'i dışardan temin edebilmem mümkün mü, bilginiz varmı? :) 5bin veremem, 3600e alıp modifiye çekecez azar azar artık naapallım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE uLTimaTe -- 25 Haziran 2013; 2:09:24 >

• Arkadaşlar, ikinci el bir MSI GT60 0NE almayı düşünüyorum. Yalnız bu chipset sorunu kafamı karıştırdı. Bu problemi nasıl anlayabiliriz? Oyunlara girince anlaşılır mı? Belirtileri nelerdir?

Orijinalden alıntı: StopComeBack

quote:

Arkadaşlar internette biraz araştırdım, amazon ve ebay'de daha iyi modeller buldum. 860m'li modeller amazon'da daha ucuz ama türkyiye'ye yollamıyolar malesef :( ebay'da da GTX 780m'li modeller vardı ama ebay'dan alınca da üzerine kargo parası biniyor, gümrükten geçerken de bi vergi bindirmesi söz konusu.. :/
    Napacağımı şaşırdım :) Sanırım şuanki en iyi fikir, buradan alıp ekran kartını sonradan değiştirmek :/

860m li model nedir arkadaş 2300 çekirdek vardır en az

680m işte yaww :))

• aynen, en iyisi o ama parası da iyi Haswell'ler biraz türesin, bunlar düşebilir 3-4 Ay'a kadar ama kaç lira düşer ki düşse de.. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

Konuyu Gökhan arkadaşımızın yeni açtığı konuya taşınmıştır bilginize!

http://forum.donanimhaber.com/m_76978505/f_//tm.htm#77055381

GT 70 one 446 us inceleme fırsatım olmuştu.. Ses sistemi,soğutması birçok performans laptoplarından çok üzerinde.. Dell Alienware'nin ve diğer Asus vede Razer , Sager'lerden çok daha f/p ürünü diyebilirim..

Fiyatlarına baktığınız zaman şuan gtx 680m'li (4gb) bu fiyata bulabileğiniz yüksek performans laptopu MSİ'yda var..

GÜNCELLEME!!

Sanalmarketim'de 3 adet gtx 680m var..

1-Msi GT70 ONE2x120ssd ve 32 gb ram
    2-Msi GT70 One 1xssd ve 16gb ram
    3-Msi GT60 One Tek farkı 15.6'' ve çift ssd'si yok (2.seçenektekiyle aynı sadece ekran boyutları farklı)

Değerlendirme; diğer sitelerde ismi geçen firmaları aradım hiçbirinin elinde yok.. en yakın zamanda getirtecek firmalardan birisi hepsi burada.. müşteri hizmetlerini aradım hepsi burada'nın fakat telefondan bilgi veremeyeceklerini söylediler.. şaka gibi mail atın dediler mail attık ses seda yok..

bu sayede google'da gt 70 one 835tr ve 836tr yazıp listedeki tüm firmaları arayarak bilgi almaya çalıştım..zaten 3-5 firma var..
    şunu söyleyebilirim ki en iyisi SANALMARKETİM..
    hem fiyatları bakımından hemde müşteriyle ilgi bakımından yardımcı olmaya hevesliler..Getirdikleri üründe kulaklık,mause,çanta 3 adet oyun kuponu vs vs de var..
    bir iki sitede daha müşteri temsilciyle görüştüğümde az daha onlar bana soru soracaktı.. benim onlara yardımcı olmam gerekiyomuş gibi..

Sadete gelirsek şuan piyasada MSİ GT 70 veya GT 60 - gtx 680m'li bir laptop arıyosanız şu linklere bakın..

1- MSI GT70 Super RAID SSD 0NE-835TR
    2- MSI GT70 SSD 0NE-836TR
    3- MSI GT60 SSD 0NE-414TR

İnceleme ve tanıtım videoları ; iyi seyirler

buda bulduğum türkçe inceleme :D

Bu sanalmarket adlı web sitesi güzenli midir? Sonra bilgisayar alayım derken kazık yemeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18
    Bu sanalmarket adlı web sitesi güzenli midir? Sonra bilgisayar alayım derken kazık yemeyelim

kesinlikle güvenilirdir gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz..
  • Merhabalar ben foruma yeni katıldım. Msi gt70 kullanıyorum da bu turbo fan olayında fanın dayanma süresi ne kadardır acaba? Mesele ben günde ortalama 2 saat oynarım yazları ve turbo fan hep açıktır. Bilgisayarın ömrü bitene kadar dayanır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: denizyaralioglu

Merhabalar ben foruma yeni katıldım. Msi gt70 kullanıyorum da bu turbo fan olayında fanın dayanma süresi ne kadardır acaba? Mesele ben günde ortalama 2 saat oynarım yazları ve turbo fan hep açıktır. Bilgisayarın ömrü bitene kadar dayanır mı?

sen mi açıyorsun yoksa kendiliğinden mi açılıyor? çünkü oynadığın süre boyunca sürekli açmana gerek yok! boşu boşuna gürültü yapar

ısındığı zamanlarda açarsın 3-5 dakika o kendini hemen soğutur zaten..

Bilgisayarın ömrü bitene kadar dayanır mı bilemem ama, tozlandığı zaman mutlaka temizletmenizi öneririm.. Ben mesela tüm laptoplarımı en kötö 3-5 ayda bir açar tüm tozunu temizlerim.. Siz tecrübeli değilseniz bu konularda teknik servise götürmenizi tavsiye ederim..

Macun yenileme ve toz temizleme 50 liradan başlayan fiyatlarla yapılabiliyor.. Hem içiniz rahat olur hemde garanti dışı kalmaz..

Böylelikle ısınma problemi gibi şeyler ortadan kalkar.. Benim tavsiyem böyle güçlü oyun laptoplarının tozların temizletilmesi her 3 ayda 1 olmalı..

ve yumuşak yüzeylere sakın ola koymayınız.. yatak üstü, yorgan,battaniye,koltuk gibi..

Fanların iyice hava emmesine ve atmasına olanak tanımalısın.. Gerekirse laptop holderlar var onlardan al süper olur

• quote:

quote:

Merhabalar ben foruma yeni katıldım. Msi gt70 kullanıyorum da bu turbo fan olayında fanın dayanma süresi ne kadardır acaba? Mesele ben günde ortalama 2 saat oynarım yazları ve turbo fan hep açıktır. Bilgisayarın ömrü bitene kadar dayanır mı?

sen mi açıyorsun yoksa kendiliğinden mi açılıyor? çünkü oynadığın süre boyunca sürekli açmana gerek yok! boşu boşuna gürültü yapar

ısındığı zamanlarda açarsın 3-5 dakika o kendini hemen soğutur zaten..

Bilgisayarın ömrü bitene kadar dayanır mı bilemem ama, tozlandığı zaman mutlaka temizletmenizi öneririm.. Ben mesela tüm laptoplarımı en kötö 3-5 ayda bir açar tüm tozunu temizlerim.. Siz tecrübeli değilseniz bu konularda teknik servise götürmenizi tavsiye ederim..

Macun yenileme ve toz temizleme 50 liradan başlayan fiyatlarla yapılabiliyor.. Hem içiniz rahat olur hemde garanti dışı kalmaz..

Böylelikle ısınma problemi gibi şeyler ortadan kalkar.. Benim tavsiyem böyle güçlü oyun laptoplarının tozların temizletilmesi her 3 ayda 1 olmalı..

ve yumuşak yüzeylere sakın ola koymayınız.. yatak üstü, yorgan,battaniye,koltuk gibi..

Fanların iyice hava emmesine ve atmasına olanak tanımalısın.. Gerekirse laptop holderlar var onlardan al süper olur

Ben genelde full açık oynuyorum altında tutcu görevi de gören bi soğutucu var da biraz dandik çok soğutmuyor. Dediğiniz gibi de yaptım fakat çok ısınınca fanı açmak tamamen soğutmuyor. Toz vb. işlerden anlarım ama bilgisayar yeni hocam o yüzden pek o işlere başlamadım.
    Altındaki dandik soğutucu ve turbo fanla 30-40 derecelerde kalıyor. ( bf3 high ayarlarda ) Bir de bf3 te ultra kaç fps almamız gerekiyor, bana aldığım fps ler biraz anormal gibi geldi.

• quote:

Ben genelde full açık oynuyorum altında tutcu görevi de gören bi soğutucu var da biraz dandik çok soğutmuyor. Dediğiniz gibi de yaptım fakat çok ısınınca fanı açmak tamamen soğutmuyor. Toz vb. işlerden anlarım ama bilgisayar yeni hocam o yüzden pek o işlere başlamadım.
    Altındaki dandik soğutucu ve turbo fanla 30-40 derecelerde kalıyor. ( bf3 high ayarlarda ) Bir de bf3 te ultra kaç fps almamız gerekiyor, bana aldığım fps ler biraz anormal gibi geldi.

30-40 derece demek ısınmıyor demek .. benim şuan sana yazdığım laptopun ısıları hayatında 45'in altına inmedi.. oyunları 70-80 derece arası oynatıyor tabi oynatmak denirse

yaptığın ayarları ve çözünürlüğü yaz ki bende ona göre yorum yapayım.. aa'lar 8x mi 4x mi bilmeden yorum yapmam yanlış olur..

Ama herşeyi en ultraya alırsan ekran kartının gücüne göre alman gereken fpsler aşağı yukarı ne olması gerektiğini söyleyebilirim.. sen sistem özelliklerinin tümünü ve dediğim gibi oyun için video ayarlarını yaz..

• quote:

quote:

30-40 derece demek ısınmıyor demek .. benim şuan sana yazdığım laptopun ısıları hayatında 45'in altına inmedi.. oyunları 70-80 derece arası oynatıyor tabi oynatmak denirse

yaptığın ayarları ve çözünürlüğü yaz ki bende ona göre yorum yapayım.. aa'lar 8x mi 4x mi bilmeden yorum yapmam yanlış olur..

Ama herşeyi en ultraya alırsan ekran kartının gücüne göre alman gereken fpsler aşağı yukarı ne olması gerektiğini söyleyebilirim.. sen sistem özelliklerinin tümünü ve dediğim gibi oyun için video ayarlarını yaz..

Çözünürlük 1920 1080 ekran kartım gtx 670m ve bf3 te olan ayarlardakı ultradan bahsediyorum. O ayarlarda yaklaşık kaç fps alınır?

• quote:

Çözünürlük 1920 1080 ekran kartım gtx 670m ve bf3 te olan ayarlardakı ultradan bahsediyorum. O ayarlarda yaklaşık kaç fps alınır?

valla ekran kartın 192 bit.. bu yüzden ultra ayarlarda oynatması mümkün değil.. açarsan 20-30 fps'yi zor görürsün..
    High ayarlarda 30-40 fps gibi değerler alman olağan.. bana kalırsa zaten ultra ve high arasında çok bir fark yok..

Bir iki ayar kısarak 40 fps'nin üzerinde çok akıcı bir şekilde oynayabilirsin eğer high'a alırsan.. 1920x1080'de oynamak istiyorsan high sana istediğin performansı verir..

Ha yok ben ultra açacam diyorsan çözünürlükten kısman gerek.. ya 720p çözünürlüğüne getir yada dahada düşür.. ama gerek yok..

Çözünürlük Multi oyunlarda daha önemli özellikle pc üzerinden oynanan oyunlarda.. bu yüzden çözünürlüğü full hd'de bırak ultra değilde high'ta oyna.. bir iki ayarı kıs 60 fps bile alırsın

sana önerebileceğim güzel ayarlar şunlar

Vertical Sync - off (kapalı olmalı)
    Field of view - en az 70 olsun fakat 90 olmasını tercih ederim..

geri kalanları ise sen deneme yöntemiyle kendine göre ayarla..

graphic quality'i ilk istersen high yap ordan bazı ayarları kısıp, yükselterek oyuna gir çık.. senin için çok gerekli olmayanları kıs..

FPS'yi en çok götüren şeyler ışık ve gölge efektleridir unutma.. onları medium yaparsan daha fazla fps alabilirsin

antialiasing'lerin 2sinide kapat off olsun

motion blur'da off olsun

anisotropic filter'i açabildiğin kadar aç ben genelde 8x kullanıyorum

ambent occlussion'da off olsun..

not: bunları yaptıktan sonra ve şuan kullandığın fps farkını yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

valla ekran kartın 192 bit.. bu yüzden ultra ayarlarda oynatması mümkün değil.. açarsan 20-30 fps'yi zor görürsün..
    High ayarlarda 30-40 fps gibi değerler alman olağan.. bana kalırsa zaten ultra ve high arasında çok bir fark yok..

Bir iki ayar kısarak 40 fps'nin üzerinde çok akıcı bir şekilde oynayabilirsin eğer high'a alırsan.. 1920x1080'de oynamak istiyorsan high sana istediğin performansı verir..

Ha yok ben ultra açacam diyorsan çözünürlükten kısman gerek.. ya 720p çözünürlüğüne getir yada dahada düşür.. ama gerek yok..

Çözünürlük Multi oyunlarda daha önemli özellikle pc üzerinden oynanan oyunlarda.. bu yüzden çözünürlüğü full hd'de bırak ultra değilde high'ta oyna.. bir iki ayarı kıs 60 fps bile alırsın

sana önerebileceğim güzel ayarlar şunlar

Vertical Sync - off (kapalı olmalı)
    Field of view - en az 70 olsun fakat 90 olmasını tercih ederim..

geri kalanları ise sen deneme yöntemiyle kendine göre ayarla..

graphic quality'i ilk istersen high yap ordan bazı ayarları kısıp, yükselterek oyuna gir çık.. senin için çok gerekli olmayanları kıs..

FPS'yi en çok götüren şeyler ışık ve gölge efektleridir unutma.. onları medium yaparsan daha fazla fps alabilirsin

antialiasing'lerin 2sinide kapat off olsun

motion blur'da off olsun

anisotropic filter'i açabildiğin kadar aç ben genelde 8x kullanıyorum

ambent occlussion'da off olsun..

not: bunları yaptıktan sonra ve şuan kullandığın fps farkını yazarsan sevinirim

Hocam ben genelde auto ayarlarda oynuyorum 2 tane ultra gerisi medium 60 civarı fps alıyorum. ( aa açık, blur açık ) Normal high ayarlarda 40-30 fps. Dediğiniz ayarları da dener sonucu yazarım size.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.