Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni 3 parça alıyorum.(işlemci anakart ekran kartı) Sizce bu ekran kartı iyimi diğer parçalara uygun olurmu ? f/p nasıl ? Ayrıca bu parçaları kullanmak için kaç wattlık psu gerekir ? VGA kablosu ile ekrana bağlayabilirmiyim ? HDMI olmadan. Parçalar tamamen oyun için sizce iyimi ?
hayır vatan bilgisayara gittim bu gün ordaki arkadaş bu parçaları önerdi
MSI GT630 GDDR3 4GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTINI AMD FX X4 4100 İLE KULLADIĞIMDA Bİ PERFORMANS YADA FARKLI BİR TEKNİK SORUN OLUŞURMU ? BU KONU HAKKINDA FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM :D
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshai
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yeni 3 parça alıyorum.(işlemci anakart ekran kartı) Sizce bu ekran kartı iyimi diğer parçalara uygun olurmu ? f/p nasıl ? Ayrıca bu parçaları kullanmak için kaç wattlık psu gerekir ? VGA kablosu ile ekrana bağlayabilirmiyim ? HDMI olmadan. Parçalar tamamen oyun için sizce iyimi ?
http://www.vatanbilgisayar.com/ msi-760gm-p21-(fx)-760gm- p21-(fx)-am3+-amd-760g +sb710-ddr3-1333mhz-dvi&vga- anakart/productdetails.aspx? I_ID=60005 ALMAK İSTEDİĞİM PARÇALR SENINKIYLE AYNI Kenshai ANCAK ANAKART OLARAK YUKARIDAKI LINKI DAHA UYGUN BULDUM :D BIRDE SEN BAK ISTEDIM