Şimdi Ara

Msi GS70 kasalı Monster Abra gözüktü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465981&kat=6454&lang=tr-TR&srt=PU

Fiyat 4599 TL.

Msi GS70 kasası gayet hoş, ince ve kaliteli. Burada aynı donanıma ait aynı kasa inceleme var. Soğutmaya yetersiz demişler stres testinde işlemci darboğaz yapıyormuş ve GPU frekans düşürüp performansı kısıtlıyormuş işte bu kısım kafamı karıştırdı onun dışında her şey dört dörtlük.

http://www.notebookcheck.net/MSI-GS70-2PEi71611-Notebook-Review.119833.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamer Apartment -- 15 Ağustos 2014; 12:35:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata Msı GS60 Ghost 2PC-078TR SuperR (2x128GB SSD Raid 1TB 7200Rpm 2GB GTX860M) alınabiliyor.

Ekran kartı 870M olması dışında hiç bir fazlası yok hatta SSD gibi eksiği var. Üstelik MSI'da windows 8.1 de fiyata dahil. Monster'ın fiyata revize yapması şart.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ekrani buyuk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Fiyatı görene kadar her şey çok iyiydi
  • MONSTER® ABRA A7 V3.1 özelliklerinde 860mli versiyonu gelirmiki acaba :D ucuz olursa süper olur ucuz ve ince f/p pc.
  • Geçen ay yanlış hatırlamıyorsam Ebrar'a GS70 modeli gelmişti. 17" olmasına rağmen GS60'dan 100TL ucuzdu.
    2x128 SSD + Windows parası zaten (2x249TL)+228TL=726TL ediyor. Bunlar özelleştirme sayfasından alınan fiyatlar. Fiyat çok abartılmış

EK: Bu fiyat öğrenci kampanyası fiyatıymış. Değilseniz 169TL daha ekleniyor. SSD ve windows fiyatı ile birlikte 5.656,63 TL KDV Dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ağustos 2014; 22:41:19 >
  • Yapma abi ya bu fiyat ne... 4 binin altında fiyat bekliyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster MSI kasaları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gerçekten fazla. 3999 hadi bilemedin 4099 civarı bekliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat

• hop bala o fiyat ne alacaklara geçmiş olsun msi cılar beklemeye devam etsin
  • Nedense ozellestirme sayfasinda munchkin ssd gozukmuyor??

• Sanırım sizde görünmüyor. Hepsi görünüyor. Alta 2 örnek yazdım

60GB Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 330 MB/s - Yazma: 520 MB/s) [Ekle 134,75 TL]

120GB Mushkin Chronos SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 525 MB/s) [Ekle 24,00 TL]
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoNaNıMcı

hop bala o fiyat ne alacaklara geçmiş olsun msi cılar beklemeye devam etsin

Şeytan diyor git kap bir tane fiyat falan aldırış etmeyeyim diyorum ama sonra soğutmanın yetersiz kaldığı aklıma geliyor sonra diğer taraftan incelik ve tasarım aklıma geliyor tabi 1000 TL ucuza aynı donanımın GT70 kasa olanı da mevcut anlayacağınız kafam çorba hadi bakalım hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Sanırım sizde görünmüyor. Hepsi görünüyor. Alta 2 örnek yazdım

60GB Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 330 MB/s - Yazma: 520 MB/s) [Ekle 134,75 TL]

120GB Mushkin Chronos SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 525 MB/s) [Ekle 24,00 TL]

Hocam msata slotlarında 120gb munchkin gözükmüyor.
    Bu arada @Dreamer Apartment 'ın ilk mesaja eklediği notebookcheck review'ini baştan sona okudum. Cihazı bir "fail" olarak değerlendirmişler,throttling ve ısınma sorunları yüzünden kapasitesini kullanamadığından bahsetmişler,açıkcası verdikleri ısı değerleri gerçekse tost makinesi yerine kullanılabilir. @MonsterMusteriHizmetleri bu konuya açıklama getirseler iyi olur. Ayrıca evet fiyat bana da uçuk geldi,revize edilse iyi olur kimse sipariş etmeden.
    EDIT: Diğer ürünlerde de 120gb munchkin gözükmüyor,stoklarda kalmamış olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 14 Ağustos 2014; 23:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

quote:

Bu arada @Dreamer Apartment 'ın ilk mesaja eklediği notebookcheck review'ini baştan sona okudum. Cihazı bir "fail" olarak değerlendirmişler,throttling ve ısınma sorunları yüzünden kapasitesini kullanamadığından bahsetmişler,açıkcası verdikleri ısı değerleri gerçekse tost makinesi yerine kullanılabilir. @MonsterMusteriHizmetleri bu konuya açıklama getirseler iyi olur. Ayrıca evet fiyat bana da uçuk geldi,revize edilse iyi olur kimse sipariş etmeden.
    EDIT: Diğer ürünlerde de 120gb munchkin gözükmüyor,stoklarda kalmamış olsa gerek..

eğer dediğiniz gibi ssd lerde yoksa o fiyata almak akıllara zarar

• Haklısınız görünmüyor ama önceki mesajınızda 120 diye belirtmemiştiniz. Beni de o yanılttı.

MSI notebooklarda genel olarak ısınma, fps düşüşü, throttling ile ilgili sıkça şikayet okuyorum. Hatta Lenovo'da da benzer şikayetler bir ara çoktu. Özellikle Y500'de. Hemen Bios update çıkarıp frekansları kısıyorlar. Yada öneri olarak windows ayarlarından maksimum performans da maksimum işlemci gücünü kısın diye. Ben Dünya kadar para vereceğim sonra tam performansta kullanamayacağım. Kullanırsam ısınacak, sorun çıkartacak vs vs.

Monster'ın elinden birşey gelmez. Nihayetinde aynı kasa aynı bileşenler. Fiyat ucuz diye bakıyorduk hep, şimdi MSI'dan pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 14 Ağustos 2014; 23:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

quote:

Aynen hocam. Tabi Monster getirdi illaki satacaktır zamanla...

Ah Msi ah incelik derken sıcaklık sorununu daha da abarttın

• Bende fiyat 4 bin civarı bekliyorum. Şu konumda SDD eklersen 4.900 ediyor. Windows yok. Ayrıca öğrenci olmayan zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Bende fiyat 4 bin civarı bekliyorum. Şu konumda SDD eklersen 4.900 ediyor. Windows yok. Ayrıca öğrenci olmayan zor.

Ben öğrenciyim indirimden yararlanmak istiyorum ama monster benim öğrenci olup olmadığımı nerden anlıcak? Gerekli bir belge falan var mı?

Edit:Sorum internetten sipariş için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TykiMykk -- 15 Ağustos 2014; 3:39:41 >
  • TykiMykk kullanıcısına yanıt
    Öğrenci bwlgesi istiyorlar sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.