Şimdi Ara

msi ge73 7rd soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben laptop bakıyordum ve şunu gördümhttps://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge73-raider-7rd-013xtr-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-4gb-gtx1050ti-173-120hz-3ms-freedos-pmu358373
    bu laptopun 8gb ramlisini bi arkadaştan 5500 tlye almayı planlıyorum diğer herşeyi aynı,
    ilk olarak bu laptopu önerirmisiniz?daha iyi var dediğiniz bişeyler varmı?
    ikinci olarakta bunda gtx 1050ti var ben ileriki zamanlarda bu ekran kartımı başka bir ekran kartıyla değiştirebilirmiyim?yada işlemciyi? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Bir arkadaşımdan derken?
    Bahsettiğiniz laptopun 8gb ramli versiyonu hepsiburada.comda zaten 5500tl indirimde şuan.
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    sanırım oda oradan alıcak zaten de benim sorum ekran kartı değiştirilebilirmi bi fikriniz var mı?çünkü bu gidişle 1050ti ın bi esprisi kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghibben

sanırım oda oradan alıcak zaten de benim sorum ekran kartı değiştirilebilirmi bi fikriniz var mı?çünkü bu gidişle 1050ti ın bi esprisi kalmayacak.

MXM slotu bulunuyorsa değişir ama yinede masraflı olur , notebook alacaksan değişime falan bulaşma bence.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    valla reis 1060lı bişeylere bakayım dedim 1-2 milyar fark ediyor bana önerebileceğin 5 max 6binlik 1060lı laptop var mıdır?
    öğrenci olmasam bu paraya babalar gibi masaüstü kurardımda öğrenciyim devamlı memlekete filan gidiyorum sıkıntı oluyor.
  • quote:

valla reis 1060lı bişeylere bakayım dedim 1-2 milyar fark ediyor bana önerebileceğin 5 max 6binlik 1060lı laptop var mıdır?
    öğrenci olmasam bu paraya babalar gibi masaüstü kurardımda öğrenciyim devamlı memlekete filan gidiyorum sıkıntı oluyor.

https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7577-fb70d256f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-156-ips-linux-pmu358774

burdada ana konusu var dh de :https://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7577-ana-konu--130520074

windows 10 a nasıl geçiceğinde konuda yazıyor.

teknoloji küçülüyor notebooklar masaüstü performansı veriyor artık , masaüstü kalmayacak bir 10 seneye

Hocam şimdi msi yönelmemdeki asıl sebep panel.panel 120hz ve bana kalırsa 1060'ı çöpe atmak gibisinden bişey oluyor sanırsam.Piyasadaki çoğu oyuncu laptoplarıda 60hz yani sizce bu hz işine takılmalımıyım? Ben bu bilgisayarın beni götürmesini istediğim için 120hz istiyorum yanılmıyorsam bu pcde 60hz değil mi attığınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam şimdi msi yönelmemdeki asıl sebep panel.panel 120hz ve bana kalırsa 1060'ı çöpe atmak gibisinden bişey oluyor sanırsam.Piyasadaki çoğu oyuncu laptoplarıda 60hz yani sizce bu hz işine takılmalımıyım? Ben bu bilgisayarın beni götürmesini istediğim için 120hz istiyorum yanılmıyorsam bu pcde 60hz değil mi attığınız?

hocam 6 bine 120hz 1060 lı notebook bulabilirmiyiz bilmiyorumki , 60 hz olması lazım dell bilgi bulamadım.
    msi da var hocam oda 7 milyar.Gözüme çok fazla ve gereksiz geldi.Tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.Sizcede hz problemine takılarak hata mı yapıyorum?
    birde hocam ek olarak ben epey araştırdım zaten msi dışında 120hz kullanan marka yok denecek kadar az.kullananlarda +9 milyarlık sistemlerde kullanmışlar size zahmet bi sizde bakabilirmisiniz?belki bişeyler çıkar.
  • quote:

msi da var hocam oda 7 milyar.Gözüme çok fazla ve gereksiz geldi.Tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.Sizcede hz problemine takılarak hata mı yapıyorum?

60 FPS yetmiyor 120 fps te yüksek kare oynamak istiyorum diyorsan 120hz al , ama gtx 1060 + 120 HZ 6 bine asla bulamazsın.
  • 120 hz için 1060 yetersiz alınacaksa 1070 li 17.3 120 hz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterda 120hzlik bir model var mı?Birde ek olarak 1070 dediniz bi marka önerebilirmisiniz? Sağolun yorumlarınız için.

• Hocam laptop ne aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.