Şimdi Ara

MSI GE620DX-800-801-802-822XTR KULLANICILAR KULUBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
6
Favori
53.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikarayel

    quote:

    Orijinalden alıntı: ernuynk

    MSI GE620DX-800XTR modelinde Core i7-2670QM işlemci var ve fiyatı ortalama 2100-2200 TL civarında. Sizce biraz daha para koyup 802XTR yerine 800XTR mi almalı? Sormamın sebebi i7-2670QM işlemcinin hangi seviyede oldugunu merak etmem. Yani i7 nin giriş seviyesi ise ve i5 e göre çokta fazla performans vermiyorsa 802XTR tercih edilebilir.

    teşekkürler

    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2670QM+%40+2.20GHz i7 2670qm
    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-2450M+%40+2.50GHz i52450qm
    Burda senin ne istediğin önemli.Ben i5 li modeli tercih ettim.Eğer olurda işlemci sıkışırsa yerine chipsetin desteklediği bir i7 işlemci takmayı planlıyorum uzun vadede.


    Ben oyun amaçlı bir laptop alıcam. 400-450 lira için 2 yıl sonra keşke i7 yi alsaydım demek istemiyorum. O yüzden kafam karıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernuynk -- 2 Nisan 2012; 17:58:35 >




  • Cod Serisini Sormuşsunuz.Ben Cod mwf3'ü full ayarlarda 25-40 arası fpsde oynuyorum.822 xtr modelinde.
  • su an 64 bıt Windows 7 Ultimate iniyor yrn gelecek canavar ıcın x64 programlarda sorun olurmu cok acaba sız 32 mı 64 mu kuruyorsunuz ne yapsam acaba yada x64 denerım, olmazsa donerım x32 ye ama 6 gb ramın hakkını x 64 verır dıye dusunuyorum neyse yarın gelsın bakalım karar verırım artık bırde su mw 3 te hıle yapmasalar su pc ile ıyı gıderdı ama tat bırakmıyorlar ınsanda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safsansar

    su an 64 bıt Windows 7 Ultimate iniyor yrn gelecek canavar ıcın x64 programlarda sorun olurmu cok acaba sız 32 mı 64 mu kuruyorsunuz ne yapsam acaba yada x64 denerım, olmazsa donerım x32 ye ama 6 gb ramın hakkını x 64 verır dıye dusunuyorum neyse yarın gelsın bakalım karar verırım artık bırde su mw 3 te hıle yapmasalar su pc ile ıyı gıderdı ama tat bırakmıyorlar ınsanda...

    Ben x64 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.32 bit kurmak bu laptopu ağlatır.
  • hocam sacmalama 32 bıt kurulur mu hıc buna :D bn yanlıslıkla kurdum x86 yı secmısım bı baktım ram 2.91gb olarak gozukuyo sonradan farkettım 32 bıt kuruldugunu hemen tekrar 64 bıt kurdum onda da dos u sılmemısım 60 gb yer kaplıyo sonra tekrar format attım hepsını formatladım hdd nın 150+315 yaptım super oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 3 Nisan 2012; 2:40:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocker35

    hocam sacmalama 32 bıt kurulur mu hıc buna :D bn yanlıslıkla kurdum x86 yı secmısım bı baktım ram 2.91gb olarak gozukuyo sonradan farkettım 32 bıt kuruldugunu hemen tekrar 64 bıt kurdum onda da dos u sılmemısım 60 gb yer kaplıyo sonra tekrar format attım hepsını formatladım hdd nın 150+315 yaptım super oldu

    Tamam arkadaslar sagolun mesaj alinmistir x64 u cakarim gelince bende aglatayim canavari..
  • Gamepad önerisi olan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o.kosmaz

    Gamepad önerisi olan var mı arkadaşlar ?

    Logitech F710 Wireless gamepad...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 3 Nisan 2012; 23:06:36 >
  • yav bişi soram ya
    win 7 u kurduktan sonra
    hdd de ne kadar yer kalıyo
    kaç ram kalıyo?
    kurarken püf noktaları varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikarayel

    quote:

    Orijinalden alıntı: o.kosmaz

    Gamepad önerisi olan var mı arkadaşlar ?

    Logitech F710 Wireless gamepap...

    Eyv kardeşim. Şuan pahalı sanırım biraz. Fırsat vs. indirim bekleyebilirim. Olursa görürseniz paylaşırsanız sevinirim.
  • Birde arkadaşlar laptop u pil ile mi kullanıyosunuz yoksa pilsiz mi ? Bu konudaki tecrübeli arkadaşlarımızdan öneri alabilirmiyiz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scobu

    yav bişi soram ya
    win 7 u kurduktan sonra
    hdd de ne kadar yer kalıyo
    kaç ram kalıyo?
    kurarken püf noktaları varmı

    Şimdi 500 GB Hdd'in olduğunu varsayarak sistem bunu 465GB olarak görüyor.Windows 7 64 bit kurmalısın çünkü bu sistemde 6GB/8GB ram var 32 bit kurarsan var olan ramin 3GB'sini kullanabilirsin.Windowsta Hdd te 16GB yer kaplıyor.Kurarken bir püf noktası yok kurulum CD sini tak yönergeleri takip et.Hdd'i gördüğün bölüme geldiğinde bütün kısımları sil.Sonra sana C de ne kadar yer lazım D de ne kadar yer lazım ona göre ayarla ve kurulumu gerçekleştir.Sonra bütün driverları verilen CD den kur.Utility bölümündeki programları kur.Ve eksik olan driverları ve utilityleri ilk mesajda verdiğim linkten indirebilirsin.Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: o.kosmaz

    Birde arkadaşlar laptop u pil ile mi kullanıyosunuz yoksa pilsiz mi ? Bu konudaki tecrübeli arkadaşlarımızdan öneri alabilirmiyiz ?

    Ben pili 3 gün boyunca doldurup boşalttım.Sonra msi ın sitesinden yukarda linki var baterry calibration programını kurup çalıştırdım ve kalibrasyonu yaptım ardından tekrardan doldurdum ve çıkardım.Haftada bir kere doldur boşalt yaparak kullanmaya devam edeceğim ve 3 ayda birde battery calibrationla pilin kalibrasyonunu yapacağım.Ama riskli işler yapacaksan mesala benim için konuşayım telefona format atmak bios güncellemek gibi şeyler pil kesinlikle takılı ve full olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 3 Nisan 2012; 23:22:58 >
  • Bilgisayarı bende sonunda alabildim. Fakat aklıma takılan bir soru var. Usb belleğe veri kopyalarken önce çok hızlı kopyalanıyormuş gibi yeşil çubuk doluyor, kalan sürede yaklaşık 5 saniye kaldı deyince sanki veri aktarımı durmuş gibi takılıyor. Belli bir süre sonunda aktarım bitip kopyalama penceresi kapanıyor fakat aktarım takılınca kafamda soru işaretleri oluştu. Acaba sebebini bilen var mıdır? yada bu durumla karşılaşan bu arada gönderilen veride 1 gb ve üzeri büyüklükler için.



    Usb bellek NTFS formatında
    İşletim sistemi Win 7 64 bit
    Usb bellek kingston ve yeni bi
    r bellek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dardanos17

    Bilgisayarı bende sonunda alabildim. Fakat aklıma takılan bir soru var. Usb belleğe veri kopyalarken önce çok hızlı kopyalanıyormuş gibi yeşil çubuk doluyor, kalan sürede yaklaşık 5 saniye kaldı deyince sanki veri aktarımı durmuş gibi takılıyor. Belli bir süre sonunda aktarım bitip kopyalama penceresi kapanıyor fakat aktarım takılınca kafamda soru işaretleri oluştu. Acaba sebebini bilen var mıdır? yada bu durumla karşılaşan bu arada gönderilen veride 1 gb ve üzeri büyüklükler için.



    Usb bellek NTFS formatında
    İşletim sistemi Win 7 64 bit
    Usb bellek kingston ve yeni bi
    r bellek

    Takılma normal birşey aslında takılma değil.Oradaki süreler bazen gerçeği yansıtmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 4 Nisan 2012; 1:25:52 >




  • bataryayı takılı kullanın çıkarmak doğru değil dışarda durmasıyla yıpranmayacağını sanmayın uzun süre makineden ayrı kalsın yıpranma sebebidir.üzerinde takılı haftada uyarı verene kadar 2-3 kez doldur boşalt yeterlidir batarya tam doldumu üzerindeyken bile gücü keser ve sadece fişten besleniyor çıkarmanızın bir mantığı yok ama istisnai durumlarda batarya olmazsa elekrik gibip gelmelerinde anakrtınız elinizde kalabilir bu tip durumlarda batarya takılı ise otomatik devreye giriyor.hücrelerin beslenmesi açısından bu gereklidir kalibrasyon programı sana bilgileri verir ömrünü filan uzatacağını sanmayın bu şekilde kullanırsanız kısa sürede yıpranma çoğalır.ilk leptopu aldığımda senin gibi kullandım 15 ayda sos verdi garantiden sıfırını aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    bataryayı takılı kullanın çıkarmak doğru değil dışarda durmasıyla yıpranmayacağını sanmayın uzun süre makineden ayrı kalsın yıpranma sebebidir.üzerinde takılı haftada uyarı verene kadar 2-3 kez doldur boşalt yeterlidir batarya tam doldumu üzerindeyken bile gücü keser ve sadece fişten besleniyor çıkarmanızın bir mantığı yok ama istisnai durumlarda batarya olmazsa elekrik gibip gelmelerinde anakrtınız elinizde kalabilir bu tip durumlarda batarya takılı ise otomatik devreye giriyor.hücrelerin beslenmesi açısından bu gereklidir kalibrasyon programı sana bilgileri verir ömrünü filan uzatacağını sanmayın bu şekilde kullanırsanız kısa sürede yıpranma çoğalır.ilk leptopu aldığımda senin gibi kullandım 15 ayda sos verdi garantiden sıfırını aldım.

    Sıfırını alacaksam batarya kenarda dursun Bende uzun süre kullanmamanın bataryayı etkilediğinin farkındayım ben bu yüzden haftada 1 belki 2 kere doldur boşalt yapıyorum eski laptopumda bu şekilde kullanıyordum ilk gün ne kadar dayanıyorsa sattığımda da aynı peformansı veriyordu.




  • msi de 2 yıl garanti veriyormuki bazı markalarda 1 yıldır bunda dediğin çekilde uzun gitmeyebilir bilgi maksatlı yazdım sana kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    msi de 2 yıl garanti veriyormuki bazı markalarda 1 yıldır bunda dediğin çekilde uzun gitmeyebilir bilgi maksatlı yazdım sana kalmış.

    Ben bilgisayarı alacağız zannettimBatarya garantisi 1 yıl.
  • ne bilgisayarı adamlar enayimi bataryayı çıkarır atar alsana batarya der
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.