Şimdi Ara

MSI GE620DX 650TR Donanım bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirtmiş olduğum ürünü almayı düşünüyorum. Bir çok teknoloji marketlerinde araştırdım ama ürünü bulamadım. Yerinde inceleme fırsatım olmadı.
    İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar yeterli gelmedi. Sebebi bir çok sitede özellikle ekran kartı modelinin farklı belirtilmiş olması.
    Bildiğim kadarıyla,

İntel i7-2670QM İşlemci
    6 MB Önbellek
    8 GB DDR3 Ram
    2 GB GeForce GTX555M DDR3 Ekran Kartı
    750 GB Sata Hard Disk - 7200 Rpm
    15.6" Full HD LED Ekran
    vs. vs.

Özelliklerine sahip. Fakat internet sitelerinde GTX 555M yazanı da var GT 555M yazanıda.
    Ayrıca GTX555M isimli ekran kartı yok diye biliyorum.
    Ekran kartının tam olarak hangisi olduğunu bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Ve ürün ile ilgili iyi yada kötü yanlarını belirten yorumlarınızıda bekliyorum.
    Bütçe : 2000 - 2500 TL Arası.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtalts -- 16 Ocak 2012; 17:13:19 >

• Bende aynı ürünü incehesap.com adresinden almıstım hdd i 5400 rpm yazmıslar farklı sitelerde 7200 rpm sordum tel ile MSI in sitesine bakın dediler orada da goremedim bile bu bilgisayarı daha sonra sitede degistirmisler 7200 rpm diye.Ben Gt555m diye biliyorum kutunun üzerinde yazıyordu gercegi ama ne yazikki servise geri gonderdim pc i :) Bu arada GTX555m diye bi ekran kartı var:D (http://www.notebookcheck.biz/NVIDIA-GeForce-GT-555M.47789.0.html) sitede bütün ekran kartları var neredeyse class class ayırmıslar. Bana bilgisayar toplamda 2444 tl e geldi maimum kart'a 6 taksit.
    İlk geldigi gün crysis 2 ve metro 2033 oynadım 1-2 saat pc hiç kasmadı ama ısındı (Ayarlar HD idi) Oyun oynamak istiyorsan sogutucu sart.Sesi normal cıkıo ama pc de THX özelligi sayesinde bildigin yaşıyorsun sesi.Ben 2 saat oynadıktan sonra oyundan cıktım torrentten bişiler yüklerken pc işlem yapmadıgı halde birden mavi ekran hatası aldım ve hemen pc i servise gonderdim.Ben 8 yıllık Acer kullanıcısıyım 8 yıl böle bi hata almamıstım o yüzden ürün iade isticem ve Acer veya sorun yaratmayacagından emin olacagım bi Asus bilgisayar satın alıcam. Crysis 2 oynarken farkına vardim 15.6" artık bana gore değil en az bi 17" bilgisayar alcam.
    Bu arada klavye de multimedia tusları yok Fun Key ile ses acıp yükseltiyorsun cok sıkıntı yaratıyor ve oyunlarda FunKey calısmıyordu ses yükseltip acamıyordum .DVD sürücü üzerinde acma kapama tusu yok klavye üst kısmına koymuslar mavi ekran hatası aldıgımda acamamıstım yarım saat sürücünün kapagını acmaya uğrastım.Touch pad ayrı bir olay tırtıklı bi yüzey yapmıslar trajikomik gercekten berbat ötesi.Pc ile gelen mouse hantal, yanında verilen oyun DIRT3 süresi 2011 sonunda doldu.Sırt cantasının da üzerinde hiç calısılmamıs cakma gibi duruyor.Ve ekran boyutu 15.6" ama 14 " gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbars -- 15 Ocak 2012; 2:39:21 >

• arkadaslar burda sorunuza cok cvp bulamazsınız konuyu yanlış yere acmıssınız burası netbook bölümü. konuyu notebook kısmına acarsanız daha cok cvp veren olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.