Şimdi Ara

ASUS K55VJ SX216-D NOTEBOOK Ram yükseltilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS K55VJ SX216-D seri notebook pc aldım. İyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. ama oyun performansı süper. ayrıca ısınma porblemi hiç yok. oyunlarda fandan sıcak hava geliyor ama pcnin el dayama yerleri ve kasada en ufak bir ısınma yok. Pc den gelen olarak memnun kaldım. Pc'nin ram bölümünü açtığımda bir soketin boş olduğunu görüyorum. üzerinde şuanda 4 gb ram var. Pc'nin özelliklerine bakarken maksimum bellek 8 gb yazıyor. şimdi ben bu pc ye 8gb lik ddr3 1600 mhz lik ram daha ilave etsem sistem 12 gb mi görür yoksa 8 gb mi. neden maksimum bellek 8 gb yazılır? 2 adet 8gb lik ram ile 16gb yapılamazmı?

Teşekkürler.

ASUS K55VJ SX216-D NOTEBOOK Ram yükseltilirmi ?

• Aynı laptopun 8 gb ram olan modelini kullanıyorum imzamda görüldüğü üzere. Maksimum 8 gb ram kullanılabilir yani 4 gb ram daha takabilirsin ilerleyen zamanlarda. Onun dışında senin de söylediğin gibi herşeyiyle f/p ürünü kullanıyoruz. Ben ilerleyen günlerde ssd takıp laptopu kanatlandırmayı umuyorum.
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    bENİM PC DE Kİ 5400 RPM LİK hdd yi söküp elmde olan 7200 500 gb hdd yi taktım. 5400 e göre az da olsa farkı var. dediğin gibi ssd hdd takılırsa uçurur pc yi. sdd'ler hem pahalı hem de kapesiteleri hala çok düşük.
  • Hdd'yi cd yuvasına takıp ek kapasite yaratacağım, ssd'ue de sistemi kuracağım bu iş tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.