Şimdi Ara

MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.281
Cevap
47
Favori
164.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    o eski sürücüleri win 10 da çalıştıramadım driver linki verirmisiiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirdaglar

    o eski sürücüleri win 10 da çalıştıramadım driver linki verirmisiiniz

    ad_alc892_6.0.1.6728_w800

    sürücü sürümü:6.0.1.6526 bunu da aratabilirsiniz google'da.

    sürücüsünü bulun. Win8 7 vista sürücüsüdür. O çalışır. Uyumluluk modu vs deneyin olur.

    yeni sürücüler olmaz.
  • şu aralar bilgisayar daha ısınmadan hiç bir şey açık değilken çat diye kapanıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç sebebi ne olabilir ki
  • 3 buçuk yıl olmuş GE60 OND laptopımı alalı. İlk sene bi kaç kez servise gitti geldi ama ondan sonra bi kere bile bir sorununu görmedim. Klavyenin 4-5 tuşu çalışmıyor o da benim hatam üstüne redbull döktüm

    Win10 kullanmayan arkadaşlara tavsiye ederim. Hala gta5ine kadar kabul edilebilir derece çatır çatır oynatıyor maşşallah
  • Harici hoparlör veya kulaklık taktığımda bir tarafı çalışıyor sadece, ucunu biraz çıkarınca iki tarafa da ses gidiyor. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sorun hakkında ne tür çözümler olabilir.
  • 2 yıldır mutlu mesut kullandığım GE70 2PC Apache cihazım haftalar önce bazı arkadaşların yaşadığı gibi fan sorunu çıkardı. Sürtünme sesi fanı yağladım belli bir süre düzeldi. Yeni fan aldım gg üzerinden gelen fan sözde orjinal ama eser yok. O daha da beter çıktı. Bios fan ec updateleri güncel. Bu cihaz için fan nerden edinebilirim? Servisi aradım onlarda elinde olmadığını söyledi 40 dolar ve kdv vermeye razıydım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faradrim kullanıcısına yanıt
    bende ggden aldim bi sikinti yok benimkinde gayet guzel calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faradrim kullanıcısına yanıt
    Aliexpresten alabilirsiniz yaklaşık 8$

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyordan başka satıcıdan aldım orjinal ile birebir. Hatta daha iyi çalışıyor. Sanırım diğer aldığım fanı satan firma kalitesiz fan satıyor.
  • Ekranı kırık msı ge60 almak istiyorum.n11 de ekran 325 tl gözüküyor.Takması zormudur?Tamirciler kaça takar?Bilgisi olan arkadaş varmı?
  • MSI GE60 PC2 Apache bilgisayar MSI logosunda takılı kalıyor. BIOS menuye girilmiyor varmı acaba böyle bir problemle karşılaşan.
  • ge60 2pc apache modeline sahibim, dün aletin içini temizlettirdim ve termal macununu yenilettim ısınma sorunu çözüldü ama fan daha sesli çalışıyor özellikle boost'u açınca garip bi hırıltı sesi geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cimbom38

    Ekranı kırık msı ge60 almak istiyorum.n11 de ekran 325 tl gözüküyor.Takması zormudur?Tamirciler kaça takar?Bilgisi olan arkadaş varmı?

    Şu linkte panel fiyatları var. Eğer alacağın modele uygun olanını bulursan, herhangi bir laptop tamircisi makul bir fiyata değişim işini halleder.

    http://www.parcanet.com.tr/Notebook-Panel,LA_5-2.html#labels=5-2&stockOnly=&type=catalog&searchalpha=asc&searchprice=asc&tp=1




  • aodabas A kullanıcısına yanıt
    Son dönemde BIOS yada firmware güncellemesi yaptın mı? Güncellemeden sonra bu tip bir sorunla karşılaşmış olabilirsin. Eğer çift slot bellek varsa, birini çıkartıp tekrar dene. Bir de HDD kullanıyorsan bad sector taraması yapmanda fayda var.
  • SithHappens kullanıcısına yanıt
    Hırıltı dediğin ses, soğutucu fanın tam yerleştirilmemiş olmasından kaynaklanabilir. İlave olarak; toz temizliği yanında, fan yatağının da yağlanması gerekir. Yataya toz girmişse, fan sesli döner.
  • mehmetaydin14536 kullanıcısına yanıt
    yağlama yapıldı hocam işlem gözümün önünde yapıldı zaten. bugün tekrar götürüp bi baktıracağım, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Şuan ekranın parlaklık ayarını hiçbir şekilde yapamıyorum. İnternette biraz araştırdım fakat hep lenovo z500 için çözümler var. Ekran kartı driverını falanda tekrar kurdum fakat bişey değişmedi. %100de kalmış olsa umursamayacaktım ama şuan 50 falan sanırım ve ben hiçbiryerden ayara ulaşamıyorum. Birde aygıt yöneticisinde monitör üstünde (Generic Monitör yazıyor) soru işareti var. Acaba bu durumla bir ilgili var mıdır ?
  • Selam arkadaşlar,

    GE72 2QC 413XTR kullanıyorum. Önceden boşta CPU sıcaklığım 45 derece olurdu en fazla. Şuan 55-60 civarlarına geliyor. 6-7 aylık makine. SSD taktıktan ve son BIOS update'den sonra sıcaklıklar bu hale geldi. Temizliğini de yaptım neden kaynaklanıyor anlayabilmiş değilim.
  • Selam
    Ge60 2pc Apache kullanıyorum , 1 ay önce msata ssd taktım takarken fanın tozlu olduğunu gördüm , sökmeyi istemedim ve nemli pamuğu kürdana sararak fanın iç kısmını temizledim (fanın havayı üfürdüğü yolda toz yoktur büyük ihtimal , zaten fazla tozlu ortamda tutmuyorum.) bugün farkettim ki coolerboost açtığım zaman bilgisayarda çok küçük bir titreme oluyor , elimi bilgisayara koyduğum zaman kesiliyor. Titremeyi hissetmek için sessiz bir ortamda dinlemek gerekiyor o zaman küçük uğultu duyuluyor. Sizce bu neyden kaynaklıdır?? Nasıl çözebilirim cidden sinirimi bozan bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1 haftadır klavyemde aşağı ok enter t y h alt 0 gibi tuşlar çalışmıyor. Tuşları çıkardım donanımsal bir sorun yok gibi. Yazlılımsal bir problem var gibi. İnternette biraz araştırdım Bios güncellemesi yapın demişler. nasıl yapılacağını çözemedim. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır ya da bios güncellemesiyle çözülecekse bu güncelleme nasıl yapılır? Bilgisayarım MSI GE70 2PC Apache
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.