Şimdi Ara

MSI Gaming 3 Anakart Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartı alalı yaklaşık 3 ay oldu. 1.5 ay önce mikrofondan garip seslerin geldiğini farkettim. Önceleri pek rahatsız etmiyordu fakat git gide arttı. Bir kaç arkadaşa danıştım evinde topraklama olmadığı için böyle bir sorun olabilir dediler. Elektrikçi çağırttım odamdaki prizi inceledi ve topraklamanın olduğunu söyledi fakat sorun hala devam etmekte. Acaba kasadan mı yapıyor diye kasa olmadan denedim fakat sorun hala devam etmekte. Ben sorunun anakarta bağlı ses kartından olduğunu düşünüyorum. Yarın garantiye yollayacağım fakat çok uzun sürer diye açıkçası gönderesim de gelmiyor.Mikrofon değiştirdim olmadı stüdyo mikrofonu aldım (USB) 400 tl verip yine aynı çıldırmak üzereyim yardım edin :D. Alttaki videoda sesim baskonuş olduğu için arada pürüz kesiliyor tabi baskonuş tuşundan elimi çektiğim için. 13-15. sn arasında fark edersiniz zaten sesi. Bu arada driverlerin hepsi güncel.

https://drive.google.com/file/d/0B9YwmMxQ8CxvNDFPR2JfdzJ0Tzg/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletlog -- 8 Eylül 2014; 19:59:40 >

• mikrofonu devre dışı bırakın ses yonetimden.yine devam ederse Bunun sebebi ya fan sorunudur ya da kasa baglantilarinin yanlis yapilmis olmasi.

pc yi minimum donanimla acin. Tum ön panel, usb ,fan(işlemci hariç ) çıkarın. O şekil deneyin.

Anakarti göndermeyin. Arızalı değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Ses çıkışında bir sorun yok. Mikrofonu devre dışı bırakırsam nasıl ses alacağım? Varmı bir yöntemi? Ayrıca kasayı iptal edip çalıştırdığımdada aynı problem devam ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletlog -- 8 Eylül 2014; 22:15:22 >
  • Hocam ses kartinin ayri molex guc girisi vardir. Onu pc kapaliyken baglayip. Pc kapaliyken salter i var onun onu molexe ayarla oyle calistirmayi denermisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de msi z87 g45 war benzer orun bende de war ben gönderdim servis e bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaru.sti

Hocam ses kartinin ayri molex guc girisi vardir. Onu pc kapaliyken baglayip. Pc kapaliyken salter i var onun onu molexe ayarla oyle calistirmayi denermisin.

Tamamdır deneyip sonucu söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

bende de msi z87 g45 war benzer orun bende de war ben gönderdim servis e bakalım ne diyecekler

Bende hepsiburada dan aldım garantiye yollayıp yollamama konusunda kararsızım. Çünkü çok fazla yere gidip gelicek ve yüksek ihtimal uzun sürecek. Bu da benim için pek iyi değil. Ayrıca servisten cevap gelirse bilgilendirebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueLies

Ses çıkışında bir sorun yok. Mikrofonu devre dışı bırakırsam nasıl ses alacağım? Varmı bir yöntemi? Ayrıca kasayı iptal edip çalıştırdığımdada aynı problem devam ediyordu

mikrofon ses vermez. ses alır. yani isterseniz kaydedersiniz.
    mikrofon zaten sadece ses kayıt yapılırken açık tutulur.
    diğer tüm hallerde kapalı olmalıdır zaten.

açık kalırsa parazit ses çıkarır. hele ki hoparlör mikrofona yakınsa..
  • bende o yüzden 1 senedir gönderemedim şimdi mecbur yolladım olumlu yada olumsuz bi gelişme olursa ben haber veririm size
  • quote:

bende o yüzden 1 senedir gönderemedim şimdi mecbur yolladım olumlu yada olumsuz bi gelişme olursa ben haber veririm size

Tamamdir eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum audo power çıkışını bağla, sonrasında kayıt aygıtı ayarlarından ses kalitesini arttır. Akşam sana ss atarım şu an iş yerindeyim.
  • Şehir dışındaydım yeni geldim cpu fanını değiştirmeyi düşünüyorum eğer eski fanı bulabilirsem deneyip yazacağım.
  • Cpu fanını değiştirdim herhangi bir değişiklik olmadı. :( + Psu da değiştirdim hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletlog -- 21 Eylül 2014; 22:29:00 >
  • ben ürünü garantiye gönderdim iade aldılar direk üstüne para verip z97 gaming 7 aldım herşey düzgün çalışıyor gayet normal
  • quote:

ben ürünü garantiye gönderdim iade aldılar direk üstüne para verip z97 gaming 7 aldım herşey düzgün çalışıyor gayet normal

Garantiden geldi ve sadece bios güncellemesi yapılıp tekrar yolladılar. İlginç ve hala aynı problem devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.