Şimdi Ara

MSI EKRAN KARTLARI NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI EKRAN KARTI HİÇ KULLANMADIM KULLANAN ARKADAŞLAR TAVSİYE EDİYORMU ACABA MESELA ŞUhttp://www.hepsiburada.com/msi-ati-hd-3850-rx3850-t2d512e-oc-512mb-256bit-ddr3-directx-10.1-pci-e-x16-2.0 YORUM LTF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin929496 -- 14 Ekim 2008; 10:58:09 >

• başlığınızı düzeltin!!!

msi 3850oc ile igili forumda bilgi mevcuttur

F/P tavsiyesi isterseniz daha uygun olur
  • Valla ben msi 4850 kullanıorum şu ana kadar ne driver sorunu ne oyun sorunu nede başka bir sorun çıkardı...
  • daha önceki kartlarım his x850xt kullandım hiçbi sorun yaşamadım asus N8800GTX kullandım 2. yılın sorunda pert oldu garantiden şu an yenisini aldım iade olarak, MSI NGTX 280 1GB-OC kullanıyorum şu an memnunum ,fakat bu iş marka işi deil kanımca tamamen şansa bakar
  • marka olarak msi hem ürün kalitesi olsun hem de tr de servisleri olsun üst düzeyde bir firmadır. garanti hususunda hassaslar 2 defa bunu gördüm. ekran kartlarına zannedersem 3 yıl garanti veriyorlardı hala öyle mi bilmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

fakat bu iş marka işi deil kanımca tamamen şansa bakar

+1

Bende MSI özel seri 9600GT kullanıyorum. Aldığımda epey sorun çıkarttı lanet kart. Garantiye gitti geldi yok çipi değişti dediler, yan yattı dediler, çamura battı dediler. Ama şu an sorunsuz kullanmaktayım. Fakat o muhteşem soğutucunun rağmına yinede aşırı ısındığını düşünüyorum. (V127 kırmızı fanlı model) Oyunlarda 60C yi geçiyor.
  • http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=204 bu kart nasıl sizce gerekli performansı alırmıyım bu karttan MSI 3850 oc serisi tereddütte kaldım birde SAPPHİRE nin 4670 i var sanki MSI ondan bi adım önde gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin929496 -- 14 Ekim 2008; 14:33:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 aydır msı oc 8800gt kullanıyorum canavar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.