Şimdi Ara

## MSI'dan Oyunculara Yönelik Puma Tabanlı Dizüstü Bilgisayarlar ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## MSI'dan Oyunculara Yönelik Puma Tabanlı Dizüstü Bilgisayarlar ##

AMD'nin Puma kod adlı yei nesil mobil platformunu temel alan dizüstü bilgisayar sayısı artmaya başladı. Bilindiği üzere firmanın resmi lansmanını takiben önemli bazı iş ortakları yeni platformu temel alan dizüstü bilgisayarlarını duyurmuş takip eden süreçte ise Puma platformu için adeta bir sessizlik dönemi başlamıştı.

AMD'nin önde gelen partnerlerinden biri olan MSI yaptığı duyuru ile en azından kendi adına bu sessizliği bozda ve Puma platformunu temel alan ve oyuncular için hazırlanan GT735 ve GX630 modellerini duyurdu. Her iki dizüstü bilgisayarda platform gereği AMD'nin çift çekirdekli Turion X2 Ultra serisi mobil işlemcilerinden güç alıyorlar.

Sırasıyla 17" ve 15.4" ekrana sahip olan dizüstü bilgisayarlardan GT735, AMD'nin RX781 ve SB700 yonga setini kullanıyor ve 4GB'a kadar DDR2 bellek desteğiyle geliyor. Ayrıca 500GB'a kadar farklı sabit disk alternatifleri sunan sistemin grafik alt yapısını ise 512MB GDDR3 bellekli Mobility Radoen HD 3850 karşılıyor.

Temel özelliklere ek olarak GT735 modelinin dört hoparlör ve bir adet subwoofer ile oyunculara ses anlamında da iddialı bir konfigürasyon sunmayı amaçladığı belirtiliyor. Gigabit ethernet, WiFi, çoklu kart okuyucu ve eSATA portu gibi detaylara sahip olan MSI GT735 iayrıca Blu Ray sürücü ile alınabiliyor ve 6 yada 9 hücreli pil ile geliyor.

Bir alt model olan GX630 ise yine abisi GT735 gibi 4GB'a kadar bellek ve 500GB'a kadar sabit disk opsiyonuyla geliyor. Üst modelden farklı olarak Mobility Radeon Radeon HD 3850 yerine GeForce 9600M GT ile gelen sistem diğer özellikleri ise GT735 ile son derece benzer. Her iki modelin de fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• fiyat çok önemli herhalde uçuk bir fiyat olur
  • fiyatı iyiymiş, ereyon'da da siteye eklemişler,
  • CX 630 1700 YTL GT735 ise 2020 $ dan satışa sunulacak eylülün ilk haftası

birde bu HD3850 9600GT den dahamı iyi yoksa dahamı kötü bir kart bilenler varsa bi zahmet paylaşşınlar zira forumda bulamadım karşılaştırmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 28 Ağustos 2008; 11:48:43 >
  • harika fiyat kaçmaz
  • hd 3850 3dmark dan 6100 puan... 9600m gt 4600 puan almıs ... 3850 cok daha ıyı bır kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarface.2000

hd 3850 3dmark dan 6100 puan... 9600m gt 4600 puan almıs ... 3850 cok daha ıyı bır kart

dostum kaynak belirtebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacano

quote:

hd 3850 3dmark dan 6100 puan... 9600m gt 4600 puan almıs ... 3850 cok daha ıyı bır kart

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: veleciraptor

quote:

Orjinalden alıntı: Lacano

quote:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

dostum çok teşekkür ederim galiba GT735 benim ilgimi çekmeği başardı

• Yaa , dostlar, benim aklımda yanlış bilgi mi var, bana mı öyle geliyor ?

Şimdi, 780G anakartlarda, melez Crossfire yapabilmemiz için en fazla 3450 olmuyor mu ?
  • intel gma bilmem kaçlı dizüstülerin berbat grafik prf.ını göz önüne alıp düşününce artık pumanın yayılması şart. firmaları bu konuda kınamak isterdim yüzlerine bakarak centrino tutkularından kurtulup pumayıda piyasada sürselerya... engel olanmı var acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

intel gma bilmem kaçlı dizüstülerin berbat grafik prf.ını göz önüne alıp düşününce artık pumanın yayılması şart. firmaları bu konuda kınamak isterdim yüzlerine bakarak centrino tutkularından kurtulup pumayıda piyasada sürselerya... engel olanmı var acaba?

Intel'in tekelcikil davaları kanıt olarak gösterirsek, evet... AMD sistem kullanmamaları için dizüstü ve hazır bileşen üreten büyük markalara rüşvet veriliyor Intel tarafından...

Said Akkas'ın hazırladığı başlıkta var, AMD'nin sitesinde de ... 1980'den beri AMD yok edilmeye çalşılıyor... Dilerim, ettiğini çeker Intel !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdeon -- 28 Ağustos 2008; 12:29:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

quote:

Orjinalden alıntı: tokatli6061

intel gma bilmem kaçlı dizüstülerin berbat grafik prf.ını göz önüne alıp düşününce artık pumanın yayılması şart. firmaları bu konuda kınamak isterdim yüzlerine bakarak centrino tutkularından kurtulup pumayıda piyasada sürselerya... engel olanmı var acaba?

Intel'in tekelcikil davaları kanıt olarak gösterirsek, evet... AMD sistem kullanmamaları için dizüstü ve hazır bileşen üreten büyük markalara rüşvet veriliyor Intel tarafından...

Said Akkas'ın hazırladığı başlıkta var, AMD'nin sitesinde de ... 1980'den beri AMD yok edilmeye çalşılıyor... Dilerim, ettiğini çeker Intel !

bu davalardan heberim var şimdi eyer AMD açtığı mahkemeyi kazanırsa tazminatmı alacak intelden ? alırsada nekadar olur acaba ?

• tzminat alsa bile ne çıkarki adam götürdü götüreceğini
  • amd nim piyasaya girmesi hemen kendini belli ediyor. hepsiburada daki fiyat çok iyi.
  • Hepsiburadada Chipsets nVIDIA MCP77 diyor Puma platformu?
  • ewet cıkarsınlarda 1 milyara ucak gibi laptop alak
  • GT725
  • gt 735 modeli satışa çıktı mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.