|
Daha önce bu bilgisayarın fanını değiştiren oldu mu nereden aldınız internette bu modele uygun bulamadım. |
|

|
Daha önce bu bilgisayarın fanını değiştiren oldu mu nereden aldınız internette bu modele uygun bulamadım. |
|
Merhaba yaklaşık 3 senedir bu ürünü kullanıyorum gerek ssd ram yükselterek halen kullanmaya devam ediyorum yalnız kasada kırıklar ve vida yerlerinde yalamalardan dolayı kasayı değiştirmek istiyorum teknik serves 111$ fiyat verdi yurt dışında da birebir kasasını bulamadım acaba aranızda kasa değiştiren birileri varsa nerden nasıl satın aldığını söylebilir mi ? |
|
Bende Corsair'in MP510 pci gen3 x4 ssd ekledim. Windows uefi olarak kurdum. Bilgisayar açılıyor windows da istediğim işlemi yapıyorum fakat yeniden başlat dediğim zaman başlatmıyor bios ayarlarına giriyorum ssd görmüyor. Bilgisayarı kapatıp açıyorum F11 ile SSD seçiyorum ancak ozmn windows açılıyor. Kafayı yedirttirdi bana. Bios update yaptım. Sende de böylemi oldu sasıl çözdün anlatırmısın ? |
|
Arkadaşlar bir yerde 4500 tlye ikinci elini buldum.Alınır mı sizce?Ederi nedir? |
|
benim fan gürültülü çalışmaya başlayınca burdan sipariş ettim: https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/msi-cx62-6qd-fan-P399399153 vida yerleri tam uyumlu geldi. soğutmada da bir problem yok ama yavaş modda çalışırken fan hızı artıp azalarak çalışıyor. hafif sesinden bunu anlayabiliyorum. oyuna girince hız artıyor ve o zaman sabit hızda dönmeye geçiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba arkadaşlar; Söz konusu laptoba SSD eklenmesi ile ilgili sorunlardan bahsetmişsiniz. Ben de ilk başlarda bu sorun ile baya uğraştım. Çözüm olarak nasıl bir yol izledim inanın hatırlamıyorum. Şuan kullanmıyorum bu laptobu ancak BIOS üzerinden fast boot ayarlarını kurcaladığımı biraz hatırlar gibiyim. Windows ISO'su oluştururken Rufus üzerinden eski tip BIOS seçeneğini kullanmanızda fayda var (MBR sanırım). |
|
merhaba benim çocuk laptop un ekranını kırdı değiştirmem gerekiyor siz değiştirmişsiniz. şu siteden bu laptopa uyan 1920x1080 full hd panel olması için hangisini almam gerekiyor acaba. kırılan ekran 1366x768 idi. https://www.ktservis.com.tr/index.php?route=product/search&search=MSİ%20CX62%206QD%20 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam ben birebir aynı çözünürlükte alarak değiştirmiştim. 1920x1080 desteği var mıdır iletişimden firmaya sorarsanız iyi olur. Sitede olan 1920x1080 paneller 2'ye ayrılıyor. Birisi TN panel diğeri IPS panel. Film, dizi ve arada oyun oynuyorsanız IPS panel öneririm ama cihaz ile sürekli oyun oynuyorsanız TN panel öneririm. IPS panelde renkler daha canlı ve panele bakış açısına göre çok değişmeyen görüntü vardır. TN panelde ise yan açılardan bakınca bozulan görüntü vardır ama ekrana yansıyan görüntülerde hızlı geçişlere destek sağlar. Dediğim gibi firmayı arayarak cihazın 1920x1080 desteği varsa aşağıdaki linkte yer alan paneli öneririm. https://www.ktservis.com.tr/msi-cx62-6qd-ips-15.6%22-notebook-lcd-ekran-slim-led-30-pin-full-hd-ips-150586?search=MS%C4%B0%20CX62%206QD%20 |
|