Şimdi Ara

msı cd-room sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar ben bu yaz başında msı cd-room aldım yaklaşık 1.5 ay önce cd-romm pat diye cdleri okumamaya başladı fakat cd yi koyduğumda power on lambası yanıo fakat cd yi okumuya sizce cd romm bozuldumu veya driverını yeniden yükelesem sorun gider mi bideben cd roomu alırken fatura almadım fişte almadım fiyattan insin die benim cd room halen garanti kapsamında olma ihtimali var mıdıreger varsa nasıl anlayacağım. kutunun üstünde seri no su filan var. bondrol olrak yapıştırılmış.

• eğer birden gittiyse sorun cdrpmda olabilir. sen yinede ide kablosunu değiştirmeyi dene. yada imkanın varsa başka çalışan bir makinede dene. yoksa aldığın yere götür. seri numarasından bakabilirler garantisi devam ediyordur.
    penguenboku
  • kardesim senin sorunun gözde lensin deişmesi lazım git garantisi varsa servise teslim et veya yenisini al

Orjinalden alıntı: ByBrooklyn

kardesim senin sorunun gözde lensin deişmesi lazım git garantisi varsa servise teslim et veya yenisini al

suana kadar 2 MSI cdrom kullandim toplam omurleri 4 ayi gecmedi.ayni sorun gozler aninda rahmetlik oluyor.
    artik ustune para verseler MSI cdrom almam zaten MSI cdrom'lar duydugum kadari ile cd secmede 1 numaraymis.(mesela bazen bende sifir cdleri calistirmazken calismasi imkansiz denen cdleri calistiriyordu)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.