Şimdi Ara

MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi


    MSI B550 serisi anakartlarımız haftaya stoklara giriyor.

    Bugünlerde anakart almayı veya sistem toplamayı toplamayı düşünüyorsanız bu kampanyayı güzel bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

    MSI B550 anakart ile DUO Combo, Trio Combo ve Quartet Combo fırsatlarını kaçırmayın, 105$'a kadar Steam kodu kazanma şansı elde edin.


    Detaylar: https://steam-code-for-b550.msi-promotion.com/tr/land-home/?country_promotion=61

    Promosyon tarihleri: 16.06.2020-31.08.2020

    Talep etme tarihleri: 01.07.2020-15.09.2020

    MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 26 Haziran 2020; 15:34:29 >







  • ITX model de ATX/mATX modeller ile birlikte gelecek mi? Nedense hep arkadan geliyor. Hatta MSI B450 ITX modeli diğer markaların ITX modellerinden bile çok daha sonra geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS TUF mu, MSI B550 Gaming mi, yoksa bu fiyat aralığında X570 mi, yoksa nispeten daha uygun fiyatlı bir B450 Tomahawk mı? (Orta miktarda ovc yapıldığını ve işlemcinin 3700x olduğunu düşünürsek)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Nereden alınır" kısmı boş, kampanyaya dahil satış noktaları belirtilmemiş. Ürünü aldıktan sonra "satın aldığınız yer kampanyaya dahil değil" şeklinde hüsrana uğramamak için en azından buradan paylaşır mısınız?

    @MSI Türkiye
  • Steam kodu istemeyenler için de 105 dolara kadar indirim uygulasanız daha makbule geçer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yoizhik

    "Nereden alınır" kısmı boş, kampanyaya dahil satış noktaları belirtilmemiş. Ürünü aldıktan sonra "satın aldığınız yer kampanyaya dahil değil" şeklinde hüsrana uğramamak için en azından buradan paylaşır mısınız?

    @MSI Türkiye
    +1 ve

    "MSI B550 anakart ile DUO Combo, Trio Combo ve Quartet Combo fırsatlarını kaçırmayın, 105$'a kadar Steam kodu kazanma şansı elde edin." diyorlar ya 105$ a kadar (?) yani bir anakart ve amd islemci alana kac dolar düsüyor? hic hediye alamayan olacak mi? kisi basi minimim kac dolar hediye olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Kampanya stoklarla sınırlı mıdır bilmiyorum ama belirtilmediğine göre değildir. Asıl sıkıntı "ürünlerin aynı faturada bulunması" konusu, atıyorum işlemciyi bir yerde ucuza buldunuz aldınız (incehesap gaming gecesinde 1.200TL'ye örneğin), anakartı başka yerde ucuza buldunuz aldınız elinizde farklı faturalar var o zaman bu kampanyaya katılamıyorsunuz. Hoş B550 hiç bir yerde yok, bir süre zaten istesekte katılamayacağız o ayrı konu. Promosyona dahil modeller için link aşağıda.
    https://steam-code-for-b550.msi-promotion.com/tr/land-qualifying/?country_promotion=61

    İkili kombo maksimum 60$
    MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi

    Üçlü kombo maksimum 75$
    MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi

    Dörtlü kombo maksimum 105$
    MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi




  • MSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu HediyesiMSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu HediyesiMSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu HediyesiMSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu HediyesiMSI B550 Serisi Anakart Alanlara Steam Kodu Hediyesi




  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler

    edit: bitis tarihini yanlis görmüsüm yaslandik artik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 27 Haziran 2020; 17:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    31 Ağustos da bitiyor

    Promosyon tarihleri: 16.06.2020-31.08.2020
  • asus kartları geldi bile, fiyatlar amerika fiyatları + kdv. umarım msi kartları da rekabetçi bir fiyatla girer stoklara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 27 Haziran 2020; 18:21:3 >
  • Burada önemli olan B550 lirlerin fiyatı muhtemelen bütçemi aşacak :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    "ürünlerin aynı faturada bulunması" diye bir ibareyi ben göremedim siz nereden gördünüz? Böyle bir şeyin olması gerçekten çok saçma olurdu neden daha ucuz satıcı varken pahalı satandan aynı ürünleri en az ikili almak zorunda olalım?

    https://steam-code-for-b550.msi-promotion.com/tr/?country_promotion=61 linkinde iki ürünün de satın alım tarihi, seri numarası ve nereden aldığı gibi bilgiler doldurulup faturaları ekleyip gönderiyorsunuz. Örneğin ben anakartı QP Bilişim'den aldım bugün ama işlemciciyi yine bugün daha uygun fiyatlı satıyor diye Amazon Türkiye'den aldım yani aynı yerden olma diye bir zorunluluk yok sadece en az iki ürün almak ve ikisinin de kampanya dahilindeki satıcılardan ve yine kampanya tarihleri arasında satın alıp formu doldurup göndermek gerekiyor. Selamlar..




  • HWS kullanıcısına yanıt
    Daha önceki kampanyalar tek fatura olduysa ona dayanarak böyle söylemiş olabilir hocam. Ben de b550 + işlemci almayı düşünüyorum fakat tek fatura saçma gerçekten.
  • Bezdumda B kullanıcısına yanıt
    Bundle sayfasini acinca kocaman yaziyo hocam. Sartlara ilave yazmaya gerek yok ki. Arkadas alamayacak buyuk ihtimal oyunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Koddan yararlanmak istiyorsan siparisleri yol yakinken iptal et hocam.https://steam-code-for-b550.msi-promotion.com/tr/land-home/?country_promotion=61
    Linkten bakarsan eger ortada tek faturada olmasi gerekiyo diye yaziyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziranda amd'nin horizon kampanyası vardı, bu herifler kartları bilerek temmuz başında getirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep054gs kullanıcısına yanıt
    QP'yi arayıp konuştum anakartı da zaten az önce Yurtiçi kargo getirdi teslim almayıp geri iadeye gönderdim. Ben bu kadar saçma bir kampanya mantığı görmedim. QP 'deki kişi de haklısınız ama biz de markalardan bize iletilen bilgi doğrultusunda müşterilerimize bilgi veriyoruz dedi yani aynı faturada en az 2 ürünün aynı anda satın alınması gerekiyormuş neyse hadi işlemciyi de sizden almak istesem sizde Ryzen 5 3600 sitenizde 1429 TL ben dün Amazon Türkiye 'den aynı işlemciyi 1.348,64 TL 'ye aldım arada 80,36 TL 'lik fark var üstelik üstüne bir de 6 taksitte vade farkı ekleniyor ben vade farksız hem sizden daha uyguna hem de 6 taksitle aldım dedim.

    Neyse özetle QP 'den alsan en az 80 TL fazladan para vereceksin zaten verecekleri 2 ürün için 40 dolarlık Steam cüzdan kodu bugünkü kurla 274,21 TL yapıyor. İşlemci fazladan alınan fiyat farkını düşersen 193,85 TL kalıyor ve avantajını yitiriyor. Steam indirimlerini bekler oyunları istediğim zaman öyle alırım çokta önemli değil benim için yani hatta şuan N11 'de Ryzen 5 3600 en uygun
    https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-5-3600-36-ghz-am4-35-mb-cache-65-w-islemci-1035430?magaza=teknolojininyolu 1.339,99 TL 'ye düşmüş bile sıfır kutulu ben dün aldığımda 8,65 TL daha fazla ödemiştim kutuyu henüz açmadım şimdi onu da iade edip buradan tekrar işlemci sipariş edeceğim ben böyle bir fiyat farkları sistemi görmedim her şey çok saçma.








  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Gördüm ve bugün iade ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.