Şimdi Ara

MSI B450M-A Pro Max VS MSI B350M Gaming PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sistemimi yükselttim. Ryzen 5 1400 kullanıyordum, R5 3600 aldım. Elimde boşa çıkan R5 1400'ü kardeşime vermeyi düşünüyorum. Kendisi Athlon x4 860 K kullanıyor. Onun için güzel bir yükseltme olacak fakat anakart ve RAM almamız lazım bunun için.

Aslında anakart almak konusunda acele etmeyecektim fakat şuan MediaMarkt'ta MSI B450M-A Pro Max modeli indirime girmiş. Bu fiyata görünce almak istiyorum. Şuan 489 TL. Sorum şu; Ryzen 5 3600 ile B350M Gaming PRO kullanmayı düşünüyorum. Yani şuan kullandığım anakartı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Sebebi ise kasanın genel olarak siyah-kırmızı ağırlıklı olması. Anakart ile güzel bir görüntü sağlıyor. Sizce yaptığım şey doğru mu? B450M-A Pro Max'i ben mi kullanmalıyım R5 3600 ile birlikte? B350M Gaming PRO'yu R5 1400 ile birlikte kardeşimemi vermeliyim? Görüşlerinizi bekliyorum.

500 TL bütçede önerebileceğiniz farklı bir anakart varsa tavsiyelere açığım.

Ek olarak şunu belirtmek isterim; Ryzen 5 3600'e overclock yapmayı düşünüyorum. Sıvı soğutmam var. B350M Gaming PRO sıkıntı yaratır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b350 proyu kardesınıze verın.

sizde gigabayt s2h alın.

şuan aynı fıyattalar zaten.

2 side oc icin biraz zayıf kartlar ama gigabayt daha serin calısackatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

b350 proyu kardesınıze verın.

sizde gigabayt s2h alın.

şuan aynı fıyattalar zaten.

2 side oc icin biraz zayıf kartlar ama gigabayt daha serin calısackatır.
    Öyle yapacağım hocam. Bende ona karar verdim düzgün bir araştırma yapınca. 600 TL bütçelere çıksam önerebileceğiniz bir model var mıdır? Yoksa gerek yok mu?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    600 TL seviyesinde kalite degismiyor hocam, B450m S2H tercih edin o butceye. Fark hissetmek istiyorsaniz MSI B450A Pro Max(m degil kesinlikle) veya MSI B450 Gaming Plus Max(b450m degil) modellerine yonelmelisiniz. Onlarin da fiyatlari malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

600 TL seviyesinde kalite degismiyor hocam, B450m S2H tercih edin o butceye. Fark hissetmek istiyorsaniz MSI B450A Pro Max(m degil kesinlikle) veya MSI B450 Gaming Plus Max(b450m degil) modellerine yonelmelisiniz. Onlarin da fiyatlari malum.
    Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Msi B450-A Pro Max
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.